| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
At Middleton (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: At Middleton (2013)Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2014 u 16:24 |
|
At Middleton (2013) ![]() IMDb Režija: Adam Rodgers Scenarij: Adam Rodgers, Glenn German Žanr: Komedija, Romansa Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 99 min Andy Garcia ... George Hartman Vera Farmiga ... Edith Martin Taissa Farmiga ... Audrey Martin Spencer Lofranco ... Conrad Hartman Nicholas Braun ... Justin Tom Skerritt ... Dr. Roland Emerson Peter Riegert ... Boneyard Sims Mirjana Jokovic ... Professor Riley Stephen Borrello IV ... Travis Daniella Garcia-Lorido ... Daphne Priča o Georgeu i Edith, koji se upoznaju dok vode svoju djecu na razgledavanje fakulteta koja trebaju odlućiti na koji fakultet se žele upisati. Uskoro se njihovi različiti karakteri privuku i među njima se razviju nove veze koje će ih, i roditelje i djecu, naučiti nekoliko značajnih životnih lekcija. NAGRADE: 2013 - Boston Film Festival Andy Garcia, dobitnik nagrade za najboljeg glumca Vera Farmiga, dobitnica nagrade za najbolju glumicu 2013 - Montréal World Film Festival Adam Rodgers, nominacija nagrade 'Golden Zenith' Prevod je najavio sean12 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2014 u 23:18 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |