| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ashley Aka Sprawl (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ashley Aka Sprawl (2013)Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2013 u 19:07 |
|
Ashley (2013) * Sprawl * ![]() IMDb Režija: Dean Matthew Ronalds Scenarij: Domenic Migliore Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 90 min Michael Madsen ... Bill Jennifer Taylor ... Stacy Lauren C. Mayhew ... Dr. Hall Holly Taylor ... Young Ashley Nicole Fox ... Ashley Mallory Moye ... Red Headed Girl Olivia Rose Keegan ... Gabby Tawny Amber Young ... Restaurant Patron Alex Arleo ... James Lucas Elliot Eberl ... Randall Danielle DiLorenzo ... Ms. Philips Sarah Schreiber ... Clair August Emerson ... Phil Mlada djevojka, pretresena od neuspješnih pokušaja zbližavanja sa svojom otuđenom majkom, pribjegava samopovređivanju rezanjem. Kada razvije online odnos sa starijom ženom, počinje učiti kako prihvatiti svoju seksualnost i beskrajnu samoću koja se širi predgrađem. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |