| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Aranyer Din Ratri Aka Days and Nights in the Forest (1970) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Aranyer Din Ratri Aka Days and Nights in the Forest (1970)Objavljeno: 16.Svibanj/May.2014 u 08:07 |
|
Aranyer Din Ratri (1970) * Days and Nights in the Forest * ![]() IMDb Režija: Satyajit Ray Scenarij: Satyajit Ray, prema priči Sunila Gangopadhyaya Žanr: Drama Jezik: Bengalski, Engleski Država: Indija Trajanje: 115 min Sharmila Tagore ... Aparna Kaberi Bose ... Jaya Simi Garewal ... Duli Soumitra Chatterjee ... Ashim Subhendu Chatterjee ... Sanjoy Robi Ghosh ... Shekhar Samit Bhanja ... Hari Pahadi Sanyal ... Sadashiv Tripathi Filmska adaptacija priče indijskog romanopisca i pjesnika Sunila Gangopadhyaya. četvorica prijatelja, simpatični Sanjoy, radnički šef koji obožava književnost; pošteni Hari koji je ljubitelj kriketa; te neozbiljni Shakhar, jedini od njih koji nema posao i koji uvijek pazi na ostale i Ashim jedinim koji ima automobil, odluče otići na odmor u indijsku državi Bihar da odmore od užurbanog svakodnevnog života u Kalkuti. Iako različiti porjeklom dobro se slažu i zabavljaju, a kada dođu u okrug Palmau u kojem žive pripadnici istoimenog plemena, bacit će oko na privlačne plemenske djevojke koje su prema legendi jednostavne i otvorene. NAGRADE: 1970 - Berlin International Film Festival Satyajit Ray, nominacija nagrade Zlatni Medvjed TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2015 u 20:25 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2015 u 01:59 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |