| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Apostol (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Apostol (2008)Objavljeno: 25.Svibanj/May.2014 u 00:35 |
|
Apostol (2008) ![]() IMDb Režija: Yuriy Moroz, Gennadi Sidorov Scenarij: Oleg Antonov, Grigori Manoukov Žanr: Akcija, Istorijski, Ratni Jezik: Ruski, Njemački Država: Rusija Trajanje: 600 min / 12 epizoda / 50 min Evgeniy Mironov ... Pavel Istomin / Piotr Istomin Nikolay Fomenko ... Khromov Aleksei Ivanovitch Darya Moroz ... Lida Andrey Smirnov ... Istomin Aleksei Sergeyevitch Larisa Malevannaya ... Khromova Yevgeniya Tikhonovna Elena Babenko ... Rita Yuriy Nazarov ... Dyomin Mikhail Fiodorovsky ... Seriozha Istomin Sergey Bystritskiy ... Shapovalov Karen Badalov ... Zeller Aleksandr Novin ... Mashka Aleksey Komashko ... Dovilaytis Ruska mini serija koja u svojih 12 epizoda prikazuje život ruskog špijuna Pavela Kovala, pod tajnim imenim Apostol, u turbolentnim vremenima II Svetskog rata. Po merilima sistema u kojem živi i radi on i njegova porodica su krajnje sumnjivi i nisu oličenje onih vrednosti koje komunizam proklamuje. Njegov otac deluje u inostranstvu protv boljševika, majka mu je bila mučena od strane komunista, a brat pogubljen kao kriminalac. Pavel se odlučuje na veoma riskantan potez, rešava da se prebaci u nemačku pozadinu gde će se suočiti sa stalnim strahom od otkrivanja i mogućnošću da tragično završi svoj život. Prevode je uradio: preda10 TITLOVI |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |