| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Amour & Turbulences Aka Love Is In The Air (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Amour & Turbulences Aka Love Is In The Air (2013)Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2013 u 08:01 |
|
Amour & turbulences aka. Love Is in the Air (2013)
![]() imdb REDATELJ: Alexandre Castagnetti ULOGE: Ludivine Sagnier, Nicolas Bedos, Jonathan Cohen ŽANR: romantična komedija TRAJANJE FILMA: 96 minuta DRŽAVA: Francuska OCJENA NA IMDB: 5,7/10 SINOPSIS Romantična komedija na pravi francuski način! Antoine je odvjetnik koji živi u New Yorku. Na putu za Francusku, za posljednji krug intervjua za posao, u avionu je slučajno smješten sjedalo do svoje bivše djevojke Julie. Čeka ih sedam sati leta i oni će jednostavno morati razgovarati … TRAILER IZVOR: CineStar |
|
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|
![]() |
|
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2013 u 23:21 |
|
Cinestar nas svaki mjesec počasti francuskim ljubićem, pa tako je nakon Un plan parfait (2012), 20 ans d'écart (2013) došao i Amour & turbulences (2013). Sva tri filma ne pretenduju da budu dubokoumni nego se trude da nas zabave i to rade sa manje ili više uspjeha. Ono što je zajedničko ovim filmovima je očit uticaj američkih romantičnih komedija i to donekle kvari sliku. Što ima više američkih romantičnih klišeja to je film slabiji. Takav je slučaj sa potonjim Amour & turbulences.
Priča je jednostavna. Antoine i Julie, nekada par su spletom okolnosti prisiljeni da provedu let New York - Pariz sjedalo do sjedala. Nakon tri godine rane su još sviježe, a vrlo domišljati "flashbackovi" nas vraćaju na njihovo upoznavanje, zaljubljivanje i razlog zašto je pukla tikva. Ono što sam naveo u tekstu iznad je najveća boljka filma, tj. preslikani klišeji iz američkih prosječnih ljubića, tako da sam par puta nervozno pogledao na sat, jer mi je film u fazama bio dosadnjikav, s druge strane povratak u prošlost je kreativno i duhovito napravljerna poveznicama sa sadašnjosti i priznajem da sam uživao u tim vještim prelazima...Čak i Julijina "post pop art umjetnost" je simpatično uklopljena u šaroliku scenografiju filma. Dakle, da ne dužim, film ima svjetlih trenutaka i dat ću mu prolaznu ocjenu, ali budite spremni da mu svu tu silnu patetiku progledate kroz prste. I da soundtrack kao i uvijek kod Francuza pomno biran i odličan. |
|
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2014 u 18:23 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2014 u 09:45 |
|
Nije los film... ocekivao sam losu komediju.... mada moram priznati da je zanimlji film...
i usput.... navukao se na pesmu... Potpisujem da je soundtrack dobar... |
|
|
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2014 u 16:50 |
|
To što je A2D2 rekao
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
psyzemun
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 14.Listopad/Oct.2009 Lokacija: Zemun Status: Offline Points: 32 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2014 u 01:22 |
|
Dinah Washington: What Difference A Day Makes
Ažurirao psyzemun - 31.Srpanj/Jul.2014 u 01:41 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |