| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Amber (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Amber (2014)Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2014 u 22:21 |
|
Amber (2014) ![]() IMDb Režija: Thaddeus O'Sullivan Kreatori serije: Rob Cawley, Paul Duane Žanr: Drama, Krimi, Triler Jezik: Engleski Država: Irska Trajanje: 1 sezona/ 4 epizode / 52 min Eva Birthistle ... Sarah Bailey (4 episodes, 2014) David Murray ... Ben Bailey (4 episodes, 2014) Lauryn Canny ... Amber Bailey (4 episodes, 2014) Levi O'Sullivan ... Eamon Bailey (4 episodes, 2014) Justine Mitchell ... Maeve Flynn-Dunne (4 episodes, 2014) David Herlihy ... Declan Conlon (4 episodes, 2014) Declan Conlon ... D.I. Dunlop (4 episodes, 2014) Emily Nagle ... Sgt. Karen Mulcahy (4 episodes, 2014) Stella McCusker ... Trish (4 episodes, 2014) Shauna Griffith ... Jenny (4 episodes, 2014) Aoife Maloney ... Radio Presenter (4 episodes, 2014) Irska mini serija iz 4 dijela govori o nestanku četranestogodišnje djevojčice Amber iz predgrađa Dublina. Tijekom dvogodišnje potrage za Amber, njeni nedavno razvedeni roditelji Ben i Sarah Bailey prolaze kroz nepodnošljive pritiske. Neobični tragovi koji izlaze na vidjelo otvaraju sve više novih pitanja. Svijet postaje zahvaćen tajnom nestale tinejdžerke; šta se je dogodilo sa Amber? TITLOVI |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2014 u 18:53 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |