| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Am Ende kommen Touristen (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Am Ende kommen Touristen (2007)Objavljeno: 11.Svibanj/May.2013 u 16:25 |
|
Am Ende kommen Touristen (2007) * And Along Come Tourists * ![]() IMDb Režija: Robert Thalheim Scenarij: Hans-Christian Schmid, Bernd Lange Žanr: Drama Jezik: Njemački, Poljski, Engleski Država: Njemačka Trajanje: 85 min Alexander Fehling ... Sven Lehnert Ryszard Ronczewski ... Stanislaw Krzeminski Barbara Wysocka ... Ania Lanuszewska Piotr Rogucki ... Krzysztof Lanuszewski Rainer Sellien ... Klaus Herold Lena Stolze ... Andrea Schneider Lutz Blochberger ... Jürgen Dremmler Willy Rachow ... Lehrling Micha Roman Gancarczyk ... Restaurator Karol Adam Nawojczyk ... Restaurator Piotr Halina Kwiatkowska ... Zofia Krzemins Sven služi civilni rok u bivšem nacističkom koncentracijskom kampu Auschwitz u Poljskoj. Tu se susreće s predrasudama i starim podjelama između Nijemaca i Poljaka, 60 godina nakon završetka Drugog svjetskog rata. Prevod je uradio Gaca62 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |