| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Aloys Aka We Are (Dead) (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Aloys Aka We Are (Dead) (2016)Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2016 u 23:27 |
|
Aloys Aka We Are (Dead) (2016) ![]() Režija: Tobias Nölle Scenarij: Tobias Nölle Žanr: Drama, Fantazija Jezik: Švicarski Njemački Država: Švicarska, Francuska Trajanje: 91 min Georg Friedrich ... Aloys Adorn Tilde von Overbeck ... Vera Kamil Krejcí ... Herr Schoch Yufei Li ... Yen Lee Koi Lee ... Herr Lee Sebastian Krähenbühl ... Hauswart Karl Friedrich ... Vater Aloys Peter Zumstein ... Bestatter Aloys Adorn je srednjovječni privatni detektiv koji živi i radi sa svojim ocem. Život doživljava sa sigurne distance, putem video kamera za snimanje čije snimke opsesivo gleda kod kuće, sve dok njegov otac ne umre. Nakon noći teškog opijanja, Aloys se probudi na autobusnoj stanici i shvati da su svi njegovi fotoaparati i snimci ukradeni. Uskoro dobije pozov od tajanstvene žene koja ga ucjenjuje da se pridruži igri poznatoj kao 'telefonska šetnja'. Usamljeni Aloys, fasciniran njenim glasom, otkriva novi svijet. Prevod je uradio: ivannis |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |