| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Allegiant aka The Divergent Series: Allegiant (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
angels
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Allegiant aka The Divergent Series: Allegiant (2016)Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2016 u 23:47 |
|
The Divergent Series: Allegiant (2016)
![]() Režija: Robert Schwentke Scenarij: Noah Oppenheim (screenplay), Veronica Roth (based on the novel by), 3 more credits » Žanr: Adventure, Sci-Fi Jezik: Engleski Država: SAD Uloge: Shailene Woodley ... Tris Theo James ... Four Miles Teller ... Peter Naomi Watts ... Evelyn Zoë Kravitz ... Christina Beatrice i Tobias odlaze u svijet izvan ograde, gdje ih u zaštitu uzima tajanstvena agencija poznata kao Ured genetičke dobrobiti. ![]() Ažurirao angels - 19.Lipanj/Jun.2016 u 20:48 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2016 u 00:19 |
|
Prevod je najavio nebojsa66 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2016 u 22:18 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
marlena321
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2016 u 15:42 |
|
Hvala na prijevodu !
|
|
![]() |
|
Bob!
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2016 u 15:17 |
|
Da li je to prvi deo trećeg dela? Obično završni film naprave u dva dela da bi uzeli pare dva puta.
|
|
![]() |
|
Vvesko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 16.Studeni/Nov.2013 Lokacija: Teslić Status: Offline Points: 553 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2016 u 22:10 |
![]() Režija: Robert Schwentke Scenarij: Noah Oppenheim, Adam Cooper... Žanr: Akciona Avantura Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 121 minuta Uloge: Shailene Woodley, Theo James, Ansel Elgort, Miles Teller,... Što ako je celi tvoj svet bio laž? Što ako samo jedno otkriće, baš kao i samo jedna odluka, može promeniti sve? Što ako ćeš zbog ljubavi i odanosti uraditi neočekivane stvari? Nakon što je društvo u koje je verovala uništeno nasiljem i željom za moći, Tris se zajedno s Tobiasom odlučuje otići i istražiti granice sveta koji ne poznaje. Ali nova otkrića i istine koje izlaze na videlo ponovno će zahtevati od Tris da se suoči s nepredvidljivošću ljudske prirode, ali i sa samom sobom. Istovremeno, i Tris i Tobias moraju da se suoče sa činjenicom da se njihov položaj u društvu promenio, te oni koji su bili privilegovani to više nisu. izvor:openunsubotica Ažurirao icemaher - 27.Srpanj/Jul.2016 u 14:25 |
|
|
|
![]() |
|
dojcilo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2017 u 00:50 |
|
Po meni bolji od od prethodna dva dela, pogotovo u smislu isčekivanja "šta je sa druge strane zida" i nakon toga 'šta to oni sve vreme muljaju''. Ljubiteljima franšize će se sigurno dopasti, ostalima preporučujem film.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |