| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
All Is By My Side Aka Jimi: All Is By My Side (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: All Is By My Side Aka Jimi: All Is By My Side (2013)Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2015 u 16:37 |
|
All Is By My Side Aka Jimi: All Is By My Side (2013) ![]() ![]() Režija: John Ridley Scenarij: John Ridley Žanr: Biografski, Drama, Muzički Jezik: Engleski Država: Velika Britanija, Irska, SAD Trajanje: 118 min Uloge: Hayley Atwell ... Kathy Etchingham Imogen Poots ... Linda Keith Burn Gorman ... Michael Jeffery Ruth Negga ... Ida André Benjamin ... Jimi Hendrix Biografski film o muzičkoj legendi, gitarskoj ikoni Jimy Hendrixu koji obuhvata period života na putu ka svjetskoj slavi, sa početkom u 1966 g. kada ga je u poznatom njujorškom klubu prvi put primjetila djevojka Keitha Richardsa, Linda Keith, uključujući i period saradnje sa menadžerom Chasom Chandlerom, sve do snimanja prvog albuma. Prevod je uradio: Waske ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |