| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Alexandra's Project (2003) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Alexandra's Project (2003)Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2011 u 02:05 |
|
Alexandra's Project (2003)
http://www.imdb.com/title/tt0338706/
Režija: Rolf de Heer
Steve je čovjek za kojeg bi rekli da ima sve, lijepu kuću u predgrađu,
|
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2022 u 22:46 |
|
Podseti me puppetov osvrt na film Bad Boy Bubby ( koji nisam gledao zbog opisa, nekako mi je odbojan i mucan ) na dati, koji mi je interesantan, nema tu puno price, uvod u radnju je opisan, nakon toga krece zanimljiv deo koji nece nikog ostaviti ravnodusnim i svakome ce izazvati neku emociju, a prethodno ce dodatno intezivirati reakcija, karakter i temperament glavnog muskog i nacin ponasanja zenskog. Nema ovde mnogo o cemu moze da se prica a da se ne otkriva, nego cete dok odmice film, da preispitujete nacine ponasanja, odluke, da li je to opravdano, do koje mere se otislo, ko je tu ... znam da sam ja dva, tri puta promenio misljenje dok sam gledao, a gledao sam sa verenicom tj. buducom suprugom zanimiljivo, i secam se da smo imali isti utisak, tj. misljenje o onome sto je autor filma prikazao. U svakom slucaju mislim da je film koji vredi pogledati.
Ažurirao AlexDeLarge - 04.Srpanj/Jul.2022 u 10:03 |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1843 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2023 u 11:51 |
|
Film B produkcije u negativnom kontekstu.Veoma sporog tempa, dosadna smaracina, bez ikakvih filmskih vrednosti za mene.
Ocena1/10
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |