Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Alex Cross (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Alex Cross (2012)

Alex Cross

Alex Cross (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Alex Cross

Godina:

2012

Žanr:

kriminalistički, misterij, akcija, triler

Trajanje:

101 min

Režija:

Rob Cohen

Scenarij:

Marc Moss
, James Patterson
, Kerry Williamson

Glavne uloge:

Jean Reno
  >  Giles Mercier
John C. McGinley
  >  Captain Richard Brookwell
Cicely Tyson
  >  Nana Mama
Giancarlo Esposito
  >  Daramus Holiday
Edward Burns
  >  Thomas Kane
Werner Daehn
  >  Erich Nunemacher
Carmen Ejogo
  >  Maria Cross
Matthew Fox
  >  Picasso
Chad Lindberg
  >  Chemist
Rachel Nichols
  >  Monica Ashe
Stephany Jacobsen
  >  Fan Yau Lee
Tyler Perry
  >  Alex Cross
Yara Shahidi
  >  Janelle Cross
Sayeed Shahidi
  >  Damon Cross
Bonnie Bentley
  >  Detective Jody Klebanoff

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Alex Cross (2012)
    Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2012 u 18:38

Alex Cross (2012)

Žanr
: krimi, misterija, triler

Režija
: Rob Cohen

Jezik: engleski

Uloge: Tyler Perry, Matthew Fox, Jean Reno, Rachel Nichols, Giancarlo Esposito, Edward Burns

Premijera: 19. oktobar 2012.

Film je nastao na osnovu romana iz serije bestselera Jamesa Pattersona o poznatom detektivu Alexu Crossu koga smo već viđali na velikom ekranu u liku i delu Morgana Freemana (Kiss the Girls, Along Came a Spider).

Sada u ulozi poznatog detektiva našao se ni više ni manje nego Tyler Perry koga većina pamti po režiji i glavnim ulogama u maloumnim komedijama iz serijala Madea (ciklus afroameričkih feel good komedija).

Poznati detektiv u ovom filmu dobija adekvatnog psihotičnog protivnika u serijskom ubici koga igra LOSTovac Matthew Fox koji na osnovu trailera deluje kao x faktor zbog kojega ovaj film vredi pogledati. Njih dvojica igraju se igre macke i misa, a kada misija postane previše lična Cross dolazi do granice svojih moralnih i psiholoških granica..

Prezeto sa: http://www.filmskagalaksija.com

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1712170/

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2012 u 19:34
Iznenadio me je Metju Foks, nisam ga prepoznala, ali mislim da su pogrešili sa izborom glavnog glumca...
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Nenad1982 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nenad1982 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2012 u 12:36
Mozete li mi reci jel ima prevoda za ovaj film.Hvala
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2012 u 12:57
U prvom, opisnom postu vam piše

"Premijera: 19. oktobar 2012."

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Nenad1982 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nenad1982 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2012 u 14:03
hahahaha hvala ti
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2012 u 23:27

Prevod su najavili Subs Bros Inc. Clap

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2012 u 22:31

Subs Bros Inc. hvala za prevod Smile

Titl mozete preuzeti OVDJE

Na vrh
MilanSRB View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MilanSRB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2012 u 00:20
Da li ce biti uskoro Srpski titl ? Ne mogu da uzivam u filmu ako nije Srpski titlo Big smile
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2012 u 10:14
Onda, uz iskazanu veliku zahvalnost Subs Bros Inc. za trud da naprave autroski prevod, skinete njihov prevod i adaptirate ga na srpski jezik. Potom poštujući Pravila za postavljanje prevoda postavite vašu adaptaciju na sajt, pa ćete i vi i drugi koji dele vaše mišljenje moći da uživate uz srpski titl. Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2020 u 15:26
Odlican film. Dobra rezija ( Rob Cohen ), dobra gluma ( Tyler Perry, Edward Burns ) a pre svega Matthew Fox kao ubica psihopata.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.