| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
About a Girl (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: About a Girl (2014)Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2016 u 18:30 |
|
About a Girl (2014) ![]() Režija: Mark Monheim Scenarij: Mark Monheim, Martin Rehbock Žanr: Komedija, Drama Jezik: Njemački Država: Njemačka Trajanje: 104 min Jasna Fritzi Bauer ... Charleen Heike Makatsch ... Sabine Aurel Manthei ... Jeff Simon Schwarz ... Volker Lauritz Greve ... Oscar Dorothea Walda ... Oma Emmi Amelie Plaas-Link ... Isa Sandro Lohmann ... Linus Nikolaus Frei ... Dr. Frei Charleen je tipična tinejdžerica i nije joj lako, otac nikad nije u blizini, mrzi sve osim muzike i bake. Slušajući muziku Kurta Cobaina koja joj inače pruža utjehu, ipak odluči napraviti samoubistvo. Nakon šeprtljavog pokušaja samoubistva, Charleen mora ići kod neobičnog terapeuta. Na terapiji upozna Linusa, nepopularnog štrebera iz svoje škole koji joj pokaže kako život može biti bolji od onoga što pjevaju njeni omiljeni mrtvi junaci rok muzike. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |