| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
A Hatful of Rain (1957) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: A Hatful of Rain (1957)Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2013 u 18:30 |
|
A Hatful of Rain (1957) ![]() IMDb Režija: Fred Zinnemann Scenarij: Michael V. Gazzo, prema vlastitom djelu Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 109 min Don Murray ... Johnny Pope Eva Marie Saint ... Celia Pope Anthony Franciosa ... Polo Pope Lloyd Nolan ... John Pope, Sr Henry Silva ... Mother Gerald S. O'Loughlin ... Chuch William Hickey ... Apples Paul Kruger ... Bartender Ralph Montgomery ... Spectator at Football Game Michael Vale ... Cab Driver Art Fleming ... Jack - Mounted Cop Johnny Pope (Don Murray) je ratni veteran koji se vrati iz Koreje gdje ga je boravak u vojnoj bolnici ostavio trajno zavisnim od morfijuma. Njegova emotivna distanca ga udaljava od obitelji: njegove trudne žene Celie (Eva Marie Saint) koja zbog toga misli da Johnny ima ljubavnu aferu i brata Poloa (Anthoni Franciosa) U posjetu dođe Johnnijev otac John.sr (Lloyd Nolan) što dodatno komplicira napetu situaciju koja eskalira u dramatični vrhunac. N A G R A D E: 1957: Venice Film Festival Fred Zinnemann, dobitnik nagrada Pasinetti i OCIC Fred Zinnemann, nominacija nagrade Golden Lion Anthony Franciosa, dobitnik Volpi Cup za najboljeg glumca 1958: Academy Awards, USA Anthony Franciosa, nominacija nagrade Oscar za najbolju mušku ulogu 1958: BAFTA Awards Eva Marie Saint, nominacija za najbolju stranu glumicu 1958: Golden Globes, USA Eva Marie Saint, nominacija za najbolju glumicu Anthony Franciosa, nominacija za najbolju mušku ulogu Fred Zinnemann, nominacija za najbolju režiju Prevod je uradio Gaca62 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |