| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III (2012)Objavljeno: 04.Svibanj/May.2013 u 21:24 |
|
A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III (2012) ![]() IMDb Režija: Roman Coppola Scenarij: Roman Coppola Žanr: Komedija Jezik: Engleski, Ruski, Španski Država: USA Trajanje: 86 min Charlie Sheen ... Charles Swan III Jason Schwartzman ... Kirby Star Bill Murray ... Saul Katheryn Winnick ... Ivana Patricia Arquette ... Izzy Aubrey Plaza ... Marnie Dermot Mulroney ... Doctor Mary Elizabeth Winstead ... Victoria Paul Benshoof ... Charlie Dancing Double Angela Lindvall ... Veiled Woman Anne Bellamy ... Grandma Tyne Stecklein ... Penny Lindsey McLevis ... Lindsey Lexy Hulme ... Yvonne Bar Paly ... Maria-Carla Charles, grafički dizajner je uspješan čovjek, čija su mu slava, novac i šarm osigurali skoro savršen život. Ali, to nije dovoljno da zadrži Ivanu, ljubav njegovog života. Kada ga napusti, Charles pada u sumnju, konfuziju i laž. Njegovi prijatelji Kirby i Saul, uz sestru Izzy, pokušavaju ga izvesti na put samospoznaje i shvatanja da se život mora nastaviti i bez Ivane. Prevod je uradio DarkWhite TITL Ažurirao Kneginja - 05.Svibanj/May.2013 u 05:45 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |