| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
A Girl Like Me: The Gwen Araujo Story (2006) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: A Girl Like Me: The Gwen Araujo Story (2006)Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2014 u 22:10 |
|
A Girl Like Me: The Gwen Araujo Story (2006) ![]() IMDb Režija: Agnieszka Holland Scenarij: Shelley Evans Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 88 min Mercedes Ruehl ... Sylvia Guerrero JD Pardo ... Eddie / Gwen Araujo Lupe Ontiveros ... Mami Leela Savasta ... Chita Araujo Henry Darrow ... Papi Corey Stoll ... Joey Marino Avan Jogia ... Danny Araujo Jacqueline Samuda ... Angie Zak Santiago ... Carlos guerrero Film je prema istinitoj priči snimila Oskarom nagrađena režiserka Agnieszka Holland. Eddie Araujo je odrastao sa tipičnim problemima djeteta samohrane majke, i oduvijek je krio tajnu koja ga je razlikovala od sestre i brata. Tijekom pohađanja gimnazije Eddie prihvati svoju stvarnost da je mlada žena zarobljena u tijelu muškarca. Njen život se drastično mjenja kada promjeni svoje ime u Gwen i počne oblačiti žensku odjeću. Kada se Gwen počne zabavljati sa bivšim pripadnikom marinaca, napetost kod kuće i u školi dostigne vrhunac. Prevod je uradila: sandric TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |