| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
9 mois ferme Aka 9 Month Stretch (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: 9 mois ferme Aka 9 Month Stretch (2013)Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2014 u 15:40 |
|
9 mois ferme (2013) * 9 Month Stretch * ![]() IMDb Režija: Albert Dupontel Scenarij: Albert Dupontel Žanr: Komedija Jezik: Francuski Država: Francuska Trajanje: 82 min Albert Dupontel ... Bob Nolan Sandrine Kiberlain ... Ariane Felder Nicolas Marié ... Maître Trolos Philippe Uchan ... De Bernard Philippe Duquesne ... Dr. Toulate Bouli Lanners ... Policier vidéosurveillance Christian Hecq ... Lieutenant Edouard Gilles Gaston-Dreyfus ... M. De Lime Michel Fau ... Le gynécologue Laure Calamy ... Daisy, la collegue Ariane je 40 godišnja sutkinja i radoholičarka, izrazito moralnih principa koja nema privatni život sve do novogodišnje zabave na kojoj zatrudni, ne znajući ko bi mogao biti otac. Život joj se okrene naglavačke kada prilikom pregleda nadzornih snimki sa zabave, shvati da je, koje li ironije, otac njenog djeteta niko drugi nego okorjeli kriminalac Bob. NAGRADE: Film je dobitnik 11 nominacija Prevod je uradio intoxic TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2024 u 13:46 |
|
Može li neko mišljenje o filmu? Ako je suditi po trejleru, ova komedija deluje odlično.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2024 u 14:01 |
|
Moramo se podeliti ko šta gleda pa, kao pre u video klubu
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |