| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
28 Up (1984) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: 28 Up (1984)Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2016 u 18:29 |
|
28 Up (1984) Produkcija: BBC Režija: Michael Apted Zemlja: UK Jezik: Engleski Trajanje: 136 min.
uloge: Bruce Balden ... Himself (as Bruce) Režiser Majkl Apted(Michael Apted) u saradnji sa Polom Almondom (Paul Almond) je 1963 god. radeći za BBC snimio dokumetarni televizijski serijal "Svet u akciji"(The World in Action) koji je u suštini predstavljao dugometražnu studiju života 14 sedmogodišnih Britanaca iz svih društvenih slojeva. Svakih 7 godina je nastavljao sa istraživanjem i intervjuisanjem istih subjekata o promenama u njihovim životima tokom proteklog perioda. u mini seriju "28 Up", a potom i u TV film. Prevod uradio Gaca62 |
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2016 u 10:12 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |