| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
22 mei aka 22nd of May (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: 22 mei aka 22nd of May (2010)Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2015 u 19:52 |
|
22 mei (2010)
![]() Žanr: Drama, Fantazija, Triler Trajanje: 88 min Država: Belgija, Holandija Jezik: Holandski, Francuski Režija i scenario: Koen Mortier Uloge: Titus De Voogdt ... Nico Degeest Sam Louwyck ... Sam Jan Hammenecker ... Jan Wim Willaert ... Wim Sebastien Dewaele ... Sebastien Sam je čuvar u tržnom centru. Jednog dana kad stigne na posao, eksplodira bomba. U početku on pokušava da pomogne unesrećenima, ali na kraju beži. Dok luta ulicama sreće duhove ljudi kojima je pomagao, a svi ga optužuju da nije uspeo da ih spasi na vreme. Suočava se i sa čovekom koji je podmetnuo boombu i prisiljen je da sluša njegova egocentrična opravdanja za užasan zločin koji je počinio. Pored svega, Sam se bori i sa svojom krivicom... Prevod uradio ivannis |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |