Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Zázrak Aka Miracle (2013) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
bojan969 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator ![]() ![]() Pridružen: 18.Svibanj/May.2009 Status: Online Points: 6170 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2015 u 00:00 |
Miracle (2013) "Zázrak" (originalni naslov) ![]() Žanr: Drama Trajanje: 78 min Država: Slovačka, Češka Republika Jezik: Slovački Režija: Juraj Lehotsky Scenario: Juraj Lehotsky, Marek Lescák Uloge: Michaela Bendulová ... Ela Katarína Feldeková ... majka Ela Lehotská ... Warden Robert Roth Priča o 15-ogodišnjoj devojci koja zbog ljubavi završava u popravnom domu... Majka šalje problematičnu Elu u popravni dom zbog njene afere s dečkom. Tamo je odsečena od spoljnog sveta, povlači se u sebe i u samoći piše pisma svom dečku. Tokom novogodišnje proslave beži iz doma i živi s njim u garaži ispod pruge, na mestu koje on naziva svojim domom. Njen život uskoro se kreće u neočekivanom pravcu i posle niza nepredviđenih događaja, Ela se suočava sa odlukom koja joj može promeniti život. Prevod uradio kvrle Ažurirao bojan969 - 27.Veljaca/Feb.2015 u 19:21 |
|
![]() |
|
kvrle ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator ![]() ![]() Pridružen: 25.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1456 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
već samo prvih 55 minuta. Pokušao sam da prevedem sa slovačkog na sluh, ali mi je ostalo tridesetak neprevedenih linija. U međuvremenu sam uspeo da pronađem čoveka iz Slovačke koji je voljan da mi pomogne. Nadam se da će titl ubrzo biti postavljen.
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |