Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Za granyu realnosti (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Za granyu realnosti (2018)

Za granyu realnosti

Za granyu realnosti (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Izvan stvarnosti

Godina:

2018

Žanr:

akcija, fantazija, avantura

Trajanje:

111 min

Režija:

Francesco Cinquemani
, Francesco Cinquemani
, Aleksandr Boguslavskiy

Scenarij:

Francesco Cinquemani
, Francesco Cinquemani
, Mikhail Zubko
, Aleksandr Boguslavskiy
, Dmitriy Zhigalov
, Aleksey Slushchev
, Aleksandra Primachenko

Glavne uloge:

Antonio Banderas
  >  Gordon
Evgeniy Stychkin
  >  Toni
Maksim Al-Names
  >  Sheikh
Sergey Astakhov
  >  Viktor
Yuriy Chursin
  >  Kevin
Milos Bikovic
  >  Maykl
Riccardo Cicogna
  >  Strit-artist
Aristarkh Venes
  >  Erik
Lyubov Aksyonova
  >  Veronika
Gabriele Greggio
  >  Museum Manager
Vilen Babichev
  >  Igrok
Nikita Dyuvbanov
  >  Leon
Evgeniy Knysh
  >  Krupe
Mikhail Mikheev
  >  Okhrannik
Anastasiya Anikhovskaya
  >  Devushka v koridore

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Za granyu realnosti (2018)
    Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2018 u 13:39
Prevod je najavila nAnaD ✨
Na vrh
Rakan View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rakan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2018 u 21:18
Zanimljiv film. Daleko da je razočarao, ali nije svakako ono što sam očekivao.

Kratak siže: Prevarant se udružuje sa grupom ljudi koji poseduju nadprirodne moći.

Film je rađen u pokušaju da se ruski film udene na zapad, jer je na engleskom jeziku sa velikom međunarodnom ekipom, što ispred kamere, što iza. Glavni Džoker trebao bi da bude legendarni Banderas, i velika ruska i srpska zvezda Biković. Međutim njihove uloge, pogotovo ona Banderasova su toliko plitke da i ako su dali maksimum to ne deluje naročito smisleno. Priča je zaista bezvezna, ali stvar vade neki filmski začini koji nemaju toliko veze sa pričom.

Glavna greška filma je što stalno stremi zapadnim uzorima, a na kraju sve to izgleda kao kada bi od šarana probali da pravimo škampe na buzaru, ili da košarkašima damo da budu džokeji. Ne ide.

Tačno se oseća slovenska paranoičnost u odnosu na zapadnu preciznost i dosadu.

Ono što mi se svidelo jeste to što je i pored svih mana, film gledljiv.
Poseduje neobičnu i veoma prijatnu fotografiju, pogotovo kada se prikazuju natprirodni svetovi.
U velikom delu filma, sve deluje kao da se čita neki moderni strip. Čak je blisko japanskoj mangi pre nego klasičnom stripu.

Ocena: 7 od 10.

Na vrh
nAnaD View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nAnaD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2018 u 08:46
NAPOMENA: Postoje dve verzije filma, ruska i engleska. Razlikuju se po dužini (engleska je duža) i tekstu. Neke scene su delimično, a neke potpuno drugačije. Ruska je potpuno sinhronizovana na ruski.
https://www.youtube.com/watch?v=uEOAq0wIQFs&list=RDuEOAq0wIQFs&start_radio=1
Na vrh
Rakan View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rakan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2018 u 12:15
Originalno postovano od strane nAnaD nAnaD piše:

NAPOMENA: Postoje dve verzije filma, ruska i engleska. Razlikuju se po dužini (engleska je duža) i tekstu. Neke scene su delimično, a neke potpuno drugačije. Ruska je potpuno sinhronizovana na ruski.

Definitivno je nad(sinhronizovan). Po otvaranju usta vidi se da su govorili na engleskom tekst, ali nije njihov glas. Čak i glumci koji su pozajmili glasove nisu sa engleskog govornog područja. Bez pogovora, oni govore odlično, ali ima nešto što ne može da se maskira. Miloš i ako zna odlično ruski, mislim da su mu sve uloge do sada na ruskom filmu nadsinhronizovane.
Na vrh
nAnaD View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nAnaD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2018 u 13:12
Evo izvinjavam se - nadsinhronizovan :). Za Miloša ne znam, ali meni obe verzije deluju čudno.
https://www.youtube.com/watch?v=uEOAq0wIQFs&list=RDuEOAq0wIQFs&start_radio=1
Na vrh
Rakan View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rakan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2018 u 13:57
Originalno postovano od strane nAnaD nAnaD piše:

Evo izvinjavam se - nadsinhronizovan :). Za Miloša ne znam, ali meni obe verzije deluju čudno.

Ma za šta se izvinjavaš?

Nadsinhronizacije (kad na glas jezika se lepi drugi glas istog jezika). Često u starim jugoslovenskim filmovima.

Sinhronizacija (kada se na glas stranog jezika lepi glas domaćeg jezika)
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2018 u 16:34
Ali je jako tesko gledati neki strani film.Jer Rusi na Engleski lepe i Ruski.Pa se oba cuju.E to ko izdrzi pola sata i nepoludi svaka mu cast.Ali ja sam nasao samo Englesku verziju filma.E sad da li mi se dopao necu reci zbog Milosa.
Na vrh
milebrasa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj milebrasa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2018 u 22:37
a da ipak malo pogledas imdb video bi da je vrlo solidno kotiran, oni su prema filmovima mnogo ostriji u oceni pa je sve preko 5 dobro (solidno a neki i vrlo dobri) recimo da je bolje ocenjen od istvudovog 15:17 i brda drugih medju kojima su velike face holivuda, ispljuvati svaki film je manir.....
Na vrh
Reel_D View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Reel_D Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2018 u 23:20
@milebrasa - čovek je napisao da prethodni film ima pomenutu ocenu na IMDB, u šta se možeš uveriti: https://www.imdb.com/title/tt4073890/?ref_=nv_sr_1 Čitaj pažljivije :)
Na vrh
milebrasa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj milebrasa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2018 u 04:15
@Reel_D brkas stvari ili si ti taj koji ne cita, nigde nisam ni pomenuo Andron nit njegovu ocenu, na osnovu cega si ti zakljucio da sam povrsno procitao stvarno...rekao sam da su napravili solidan film, stavio ocenu a ti obrati paznju ...nije sve u citanju, treba i skapirat procitano
Na vrh
robi75 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robi75 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2018 u 10:57
Ruski film, na engleskom jeziku, s jednim srpskom i jednom španskom glumačkom zvezdom???...pa sta ce ti znak pitanja,pobogu???...sta ti je tu cudno?...americki glumci u italijanskim filmovima na engleskom jeziku,sasvim normalno za spageti vestern,takozvani...kineski glumci u hongkongoskim filmovima na engleskom jeziku,normalna pojava...a to sto je jezik engleski,pa nista cudno...lakse se probiti na zapadno trziste,jer da nisu to hteli,ne bi glumili stranci i ne bi govorni jezik bio engleski..pogledaj malo i ko je rezirao film kao i koje pisao scenario i producirao film...nista tu Rusi nisu sami radili,ama bas nista osim sto je njihova kuca izdala film...rezija,scenario,produkcija,gluma,sve je kooperacija...a Italijan nije samo reziser,naprotiv...istina je da je film dosta los,i bas tako izgleda,kao da su se svi skupili,onako,samo da odrade to sto pre i snime jos jedno neubedljiv filmic...
Na vrh
papiko View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj papiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2018 u 22:19
Dobar film.
Na vrh
dejca View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejca Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2018 u 15:54
U potpunosti se slažem da je ovo vrlo gledljiv, da ne kažem vrlo dobar film, ali sada je u modi popljuvati sve što nije izašlo iz Marvelove kuhinje...  Unhappy
Na vrh
alterego View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alterego Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2018 u 20:12
sranje od filma kao i cjelokupna ruska kinematografija (čast izuzecima) posljednjih 10-tak godina, s time da su serije još gore od filmova
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2018 u 21:02
Veoma dobar film a mogao je da bude odličan. M.Biković odličan ovde a film je zanimljiv ali previše zamršen. Prvih sat vreme filma je uživanje za gledanje a drugih sat vreme je mnogo smorno i jedva čekate kraj. Ocena 6.5/10 i preporuka za gledanje.
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2018 u 21:26
Veoma dobar film, na momente i iznenadjujuće dobar i zabavan ali nažalost ima previše razvučenih i dosadnih scena u završnici filma. Slažem se da je u ovom filmu A.Banderas sasvim nepotreban jer se pojavljuje sve ukupno možda 10minuta, ali mora se film prodati i van Rusije pa je zato pojava Banderasa ovde opravdana. Ovde su me najviše iznenadili režiseri ovog filma jer su vizuelno odlično uradili film i ovo je veliki pomak posle filma Andròn: The Black Labyrinth koji je neveratno užasno smeće od filma. Nije mi se samo svidelo u ovom filmu to što rusi i dalje u svojim filmovima mnogo preteruju sa vizualnim efeiktima, a retko kad uspeju da to lepo iskombinuju sa radnjom filma.
Na vrh
zlatko-livadic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zlatko-livadic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2018 u 07:57
ja neznam da je ovaj gospodin sto izbacuje recenzije filmova i serija ikada nesto pozitvno napisao barem za ovih zadnjih nekoliko godina za neki film ili seriju lik je neverovatan!!!!
Na vrh
syn View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj syn Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2018 u 23:46
Originalno postovano od strane zlatko-livadic zlatko-livadic piše:

ja neznam da je ovaj gospodin sto izbacuje recenzije filmova i serija ikada nesto pozitvno napisao barem za ovih zadnjih nekoliko godina za neki film ili seriju lik je neverovatan!!!!

em svaka recenzija povrsna (eto ovde vredja i na nacionalnoj pripadnosti) em su sve negativne, prestao sam da ih citam odavno ...

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2018 u 01:18
Pustite ljudi urednike sajta da rade svoj posao , mi obični članovi bi trebalo da komentarišemo kvalitet njihovih titlova za filmove i serije, da dajemo svoju kritičku ocenu za filmove i serije i to je to. Ne znam zašto vam smeta IgaBiva i njegove recenzije, trenutno samo iga biva i robin pišu recenzije i članci, Uvek na ovom sajtu u člancima dobijate najnovije vesti iz sveta filma, a u recenzijama dobijate kritičarsko mišljenje (pisca recenzije ) o nekom filmu ili seriji. Ako se neko ne slaže za napisanom recenzijom uvek može da iznese svoje mišljenje o filmu za koji je ta recenzija napisana a ne da se komentariše o piscu te recenzije.
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2018 u 05:46
Syn, mogu da ti se ne svidjaju moje recenzije, ali da lupetas da vredjam na nacionalnoj osnovi - to je previse. Sram te bilo... Potrazi neki drugi forum, na nekom drugom sajtu, za takvo pisanje...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.