| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ye shou xing jing (1998) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77219 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ye shou xing jing (1998)Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2021 u 09:38 |
|
Sjajni Anthony Wong je Tung, policajac na rubu zakona,ulice Hong Konga poznaje od malih nogu, odrastao je sa sada vodećim liderima trijada. Korumpiran je, ogrezao u kocku, tabletoman, večito mamuran, neuredan…no ipak poštovan od strane ulice,uvek u trudu da svoj reon održi u kakvoj-takvoj normali, bez suvišne krvi. Mike je pošteni pub, sa verom u pravdu, melez, dolazi na mesto Tungovog šefa i oseća se kao da je pao sa Marsa u za njega potpuno novi svet, no Tung se zbližava sa njim i postepeno ga uvodi u pravila ulice. Stvari se komplikuju kada old school lider trijade, zbog tuđe greške mora da se skloni na neko vreme iz grada, ostavljajući pri tom ulice u haotičnom stanju van svake kontrole. Da stvar bude gora, njegov mlađi i neumereni brat je željan slave i moći, te dodatno proliva krv i donosi nemir na ulice. U tome se gubi i sam Tung, iako sve te ljude zna oduvek, počinje da uviđa da krvavi novac u njegovim rukama nije vredan svih tih života i rasula…
Film je i bolji od ovoga kako zvuči, dopalo mi se prilično toga. Pored sjajne glume Anthony Wonga,svideo mi se taj haotični ambijent noćnog života Hong Konga, povezanost i prijateljstvo puba i gangstera, izrazito sivi gotovo svi likovi, svi nezadovoljni sobom, svetom u kojem žive,iz kojeg nema izlaza. Opet ima i nešto humora, no ono što volim je ovako dobro kombinovanje krimića, drame i akcije. Devedesete godine su bile opako dobre za HK neo noir u višežanrovskim kombinacijama, Beast Cops prosto vredi. Ažurirao puppet_master - 26.Srpanj/Jul.2021 u 11:34 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |