Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - XP i Office 2003 odlaze u mirovinu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

XP i Office 2003 odlaze u mirovinu

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2014 u 15:09
Koristim win8 64bit, radi savrseno, ne znam da li ima potrebe da odem na 8.1?
Takodje koristim office 2003 odaaavno bez ikakvih problema, instalirao sam i FileFormatConverters office 2007 da mi cita i docx i sve ostale novije formate i nemam nameru menjati ga ionako ih koristim za najprostije stvari.
Na vrh
Neshoo10 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Neshoo10 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2014 u 15:34
A da li sve ovo ima ikakve veze sa činjenicom da je skoro svaki naš XP hakovan (ilegalan)??
Samo su ljudska glupost i univerzum beskonačni, za univerzum nisam siguran.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2014 u 16:01
Nećeš vjerovati, ali moj XP Home je legalan. Jedini problem je što više ne mogu pročitati aktivacijski broj s naljepnice. LOL
Na vrh
Masinac85 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Masinac85 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2014 u 17:22
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Koristim win8 64bit, radi savrseno, ne znam da li ima potrebe da odem na 8.1?
Takodje koristim office 2003 odaaavno bez ikakvih problema, instalirao sam i FileFormatConverters office 2007 da mi cita i docx i sve ostale novije formate i nemam nameru menjati ga ionako ih koristim za najprostije stvari.

Ja imam win8.1 na laptopu. Lepo radi, a nije neka velika razlika izmedju njega i win 8... U sustini, kako hoces...
7th Son of a 7th Son
Na vrh
Neshoo10 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Neshoo10 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2014 u 22:14
Originalno postovano od strane Neshoo10 Neshoo10 piše:

A da li sve ovo ima ikakve veze sa činjenicom da je skoro svaki naš XP hakovan (ilegalan)??
Samo su ljudska glupost i univerzum beskonačni, za univerzum nisam siguran.
Na vrh
Masinac85 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Masinac85 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2014 u 22:41
Ima. Ako mozes da instaliras azuriranja, onda ti je sistem prakticno legalan iako je krekovan...
7th Son of a 7th Son
Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2014 u 16:38
Hvala na informacijama. Istina je da imam samo 3 GB RAM-a i 2GHz ali sam ih mislio uskoro nadograditi i znači da tada usnimim 64bit Win7 jer 32bit neće koristiti te RAM-e.
Na vrh
Masinac85 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Masinac85 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2014 u 20:07
Ako imas  3GB RAM-a, mozes da instaliras i 64bit-ni sistem, ali preporucio bih ti ipak 32bit-ni.
7th Son of a 7th Son
Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2014 u 13:34
OK instalirao sam Win7. Trebali ste vidjeti kako se XP nisu dali ugasiti zadnji put. Po prvi put je zastao masu puta pitajući me hoću li zatvoriti i ovaj i onaj progam prvo iako neke nisam ni otvarao. Zbogom dugogodišnji druže!

Od XP-a moram priznati da mi je malo puno glupo kako su svi programi nagurani u "Start" meniju za razliku od XP-a gdje su bile kao one tabele koje su se otvarale s obzirom koliko programa imaš. Također Minesweeper je ružniji, na XP-u je bio ljepši.

Ažurirao Sineast - 10.Travanj/Apr.2014 u 13:37
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2014 u 14:23
Zato je šah 3D. LOL
Na vrh
seaport View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj seaport Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2014 u 19:00
Nije valjda, pa tek je 2014 godina?! Rano je za takve rezoveTongueLOLLOLLOL

Ažurirao seaport - 10.Travanj/Apr.2014 u 19:00
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2014 u 19:52
Brate, ne sviđa mi se WIN7 (ili 8, šta li je već) - kad sam morao na tuđi računar... Ali, nije mi se svideo ni XP, duugo, nervirao me opako, pa sam tvrdoglavo koristio 2000 (taj mi se svideo iz cuga, jer je iskombinovao sve prednosti 98-ice i NT-a).

Elem, kao što sam, na kraju, prešao na XP, preći ću i na taj WIN7, samo je problem što sam na XP prešao u kasnim tridesetim, a na ovaj ću morati u ranim pedesetim. Nije to lako...LOL
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2014 u 20:06
Kukaš, a tek si na pola puta do stotke. LOL
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2014 u 20:09
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Kukaš, a tek si na pola puta do stotke. LOL

Folira. I ti i ja znamo da je on mator kao AspiriniksLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
seaport View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj seaport Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2014 u 20:14
Originalno postovano od strane srkis srkis piše:

Elem, kao što sam, na kraju, prešao na XP, preći ću i na taj WIN7, samo je problem što sam na XP prešao u kasnim tridesetim, a na ovaj ću morati u ranim pedesetim. Nije to lako...LOL

LOLLOLLOLLOL
Nikad nije kasno LOLLOL

Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2014 u 21:48

Genijalna igra ne dopušta da nestane Windows XP

Microsoft je i službeno ugasio podršku za Windows XP, a iako još nešto preko četvrtine svih korisnika nije prešlo na novije operativne sustave, u kompaniji su se odlučili našaliti izradivši jednostavnu igru za razbibrigu, nazvanu 'Escape from Windows XP'.

Riječ je o arkadnoj pucačini koju se pokreće unutar internetskog preglednika, a u kojem igrač za cilj ima...pa pobjeći iz Windows XP sustava. Napucavanjem zombi računala, hordi starih Internet Explorer verzija i zle inkarnacije pomoćnika Clippy.

U slučaju da vas već sada puca nostalgija ili jednostavno želite provjeriti o čemu je riječ, bacite oko na službenu stranicu humoristične igre i odigrajte koju rundu.

Podsjetimo, 8. travnja je i službeno prekinuta podrška ovog 12 godina starog operativnog sustava, nakon što je na 'održavanju života' bio još od 2009. godine. Sljedeći sustav kojeg čega ista priča jest Windows Vista i to 2017. godine.

tportal.hr

Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2014 u 23:49
Genijalna igrica LOLLOLLOL
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2014 u 23:10
Ja još uvijek koristim XP, ali imam i 7 na drugoj particiji pa prema potrebi.
Što se Viste tiče - to smeće nikad nije trebalo ni ugledati svjetlo dana, ali Microsoft ionako izbacuje novi OS sve češće samo zbog pohlepe....

Ažurirao silent_passenger - 23.Travanj/Apr.2014 u 23:12
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.