| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
x360 igre |
Odgovori
|
| Korisnik | |
the_playa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 20.Listopad/Oct.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 56 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: x360 igreObjavljeno: 21.Rujan/Sep.2007 u 18:52 |
|
bok ljudi!!!!!
evo ne znam jel uopce primjereno otvoriti ovakvu temu, ali probat cu (ako moderatori misle da nije ok, neka obrisu) trebaju mi x360 igre, a posto imam sporu vezu (inace igre su 6-7 Gb), trazim nekog od clanova foruma ko bi bio voljan skinuti par igri (naravno ne odjednom i ne sve, vec s vremena na vrijeme) u zamjenu nudim svoje prazne dl dvd-e, ili nesto s mog popisa za razmjenu...ili kako se vec dogovorimo e da, i pive.....(a lot) eto, ako je netko voljan i ima vremena i dovoljno brzu vezu, neka se javi ovdje ili na PM ili na mail the_playa@net.hr pozdrav!!!!! |
|
![]() |
|
papic73
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 08.Prosinac/Dec.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 4 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2007 u 09:35 |
|
Ja takodje imam x 360 ali je problem sto sam u srbiji. ako ti to nije problem za razmenu cemo se dogovoriti. uglavnom imam killer naslove reda cod 4 , assasin creed , nfs pro street itd pozz
|
|
![]() |
|
SkyWalkers
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 29.Svibanj/May.2005 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Points: 14 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2007 u 15:11 |
|
Imam ti ja nesto sitno za velik X:
GEARS OF WAR - XBOX360 dead rising - XBOX 360 call of duty 3 - xbox 360 Tom Clancys Rainbow Six Vegas USA XBOX360-NiG FEAR.USA.XBOX360.NiG Fight Night-Round 3-Xbox 360 Lost.Planet.Extreme.Condition.PAL.XBOX360-Allstars Saints.Row.PAL.XBOX360-MRN Table Tenis-Xbox 360 The.Elder.Scrolls.IV.Oblivion.PROPER.PAL.UK.XBOX360-UKT Full.Auto.REAL.PROPER.USA.DVD9.XBOX360 Condemned NTSC INTERNAL XBOX360-ObP Star.Trek.Legacy.USA.XBOX360-PROTOCOL Dead.Or.Alive.4.PAL.INTERNAL.XBOX360-RoME Need.for.Speed.Carbon.Collectors.Edition.PAL.XBOX360-DNL Table.Tennis.PAL.XBOX360-DNL Just.Cause.x360 over.g.fighters.x360 Battlestations.Midway.REPACK-USA-XBOX360-DAGGER Fuzion.Frenzy.2.REPACK-USA-XBOX360-DAGGER ako te zanima nesto mozemo se mjenjat ali ja nemam x360,zanimaju me najvise igre za pc i xbox stari,sve te igre sto imam za x360 su u rarovima.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |