Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - x264 filmovi.. koliko vas ih skida i razmena
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

x264 filmovi.. koliko vas ih skida i razmena

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: x264 filmovi.. koliko vas ih skida i razmena
    Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2007 u 13:12
skidate li ovu novu "posast" zvanu x264 720p i 1080p?
ja imam, zahvaljujuci drugaru i njegovom sat-netu, jedno 7-8 filmova u ovom formatu"

npr.

Condemned
hotel rwanda
tomb raider 2
star wars 1 (ustvari 4ti)
underworld evolution...
dawn of the dead 1080p (ovi gore su 720p)

i tako to, da ne gledam sad, na drugom hardu su mi...

Kakva je situacija u Beogradu, valjaju li ih po ulici i za koje pare..
da li je neko za razmenu... Ono sto nemam da ponudim spreman sam i da platim.....    :)
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2007 u 13:29
Ja imam jedino neku zurku od Dj Tiesta 720p i nista vise.
To sam jedino skido.Ima oko 2gb.Ma mrzi me skidati,taj rapid i njegov limit mi ne dozvoljavaju.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2007 u 13:35
Zaboravi reci da planiram ovo da skinem

"Planet.Earth.2006.720p.HDDVD.x264-ESiR "
11 epizoda (24 gb)
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2007 u 10:07
alo ljudi.. ovo je topic o x264 i razmeni istih.. prvenstveno sa mnom
za chat i raspravu o rapidshareu napravite neki drugi, nemojte mi trolovati ovde, please... :)

edit by dr koks: Kolega izvini ,,, ja sam kriv bio za onaj spam i sve sam obrisao ,,, pozdrav!

Ažurirao Dr Koks - 06.Listopad/Oct.2007 u 21:43
Na vrh
Nikola86 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nikola86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2007 u 12:26
Ako nekom treba ja imam Heroes prvu sezonu HDDVD rip...release MiND...35gb...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.