x264 filmovi.. koliko vas ih skida i razmena
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=15258
Datum ispisa: 13.Lipanj/Jun.2026 u 01:57 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: x264 filmovi.. koliko vas ih skida i razmena
Objavio: xW0Lf
Tema: x264 filmovi.. koliko vas ih skida i razmena
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2007 u 13:12
skidate li ovu novu "posast" zvanu x264 720p i 1080p? ja imam, zahvaljujuci drugaru i njegovom sat-netu, jedno 7-8 filmova u ovom formatu"
npr.
Condemned hotel rwanda tomb raider 2 star wars 1 (ustvari 4ti) underworld evolution... dawn of the dead 1080p (ovi gore su 720p)
i tako to, da ne gledam sad, na drugom hardu su mi...
Kakva je situacija u Beogradu, valjaju li ih po ulici i za koje pare.. da li je neko za razmenu... Ono sto nemam da ponudim spreman sam i da platim..... :)
------------- ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
|
Odgovori:
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2007 u 13:29
Ja imam jedino neku zurku od Dj Tiesta 720p i nista vise.
To sam jedino skido.Ima oko 2gb.Ma mrzi me skidati,taj rapid i njegov limit mi ne dozvoljavaju.
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2007 u 13:35
Zaboravi reci da planiram ovo da skinem
"Planet.Earth.2006.720p.HDDVD.x264-ESiR "
11 epizoda (24 gb)
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Objavio: xW0Lf
Datum objave: 06.Listopad/Oct.2007 u 10:07
alo ljudi.. ovo je topic o x264 i razmeni istih.. prvenstveno sa mnom za chat i raspravu o rapidshareu napravite neki drugi, nemojte mi trolovati ovde, please... :)
edit by dr koks: Kolega izvini ,,, ja sam kriv bio za onaj spam i sve sam obrisao ,,, pozdrav!
|
Objavio: Nikola86
Datum objave: 07.Listopad/Oct.2007 u 12:26
|
Ako nekom treba ja imam Heroes prvu sezonu HDDVD rip...release MiND...35gb...
|
|