Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - WOW
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

WOW

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Guardian View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guardian Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: WOW
    Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2008 u 21:51

Trazio sam topic o ovoj igrici na ovom forumu al nisam uspio da ga nadjem,pa sam otvorio novi.

Wow meni samo ime ove igrice zvuci veoma mocjno.Veliki sam ljubitelj blizzarda a pogotovo warcraft svakog djela,pocelo je "spavanjem" na battle net a zavrsilo se "umiranjem" na wowu.Igram je evo vec godinu dana,na serveru Kor'gral.Igricu igra preko 8miliona ljudi,to dovoljno govori da je to najbolja igrica svih vremena.Problem placanja je veliki ali za tako dobru igricu...Igrati na pirat servere i ne opravdavam bas jer to nisu lojalni igraci,ako mozemo tako da kazemo.Imam lika taurena hunter i veoma sam zadovoljan.Pa pisite ljudi sve sto mislite o igrici,likovima i svemu ostalom.
FUCK WITH THE BEST
DIE LIKE THE REST
Na vrh
komodo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Linux user #468877

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2008 u 14:02
ja sam bio veliki fan WoW-a, igrao ga po 25h non-sleep ponekad, ali obaveze jbg pa se nema kada...
btw postavljao sam ja temu ovde sa downoadom WoW-a i BCrusade-a + updates....
ali sabo su je komentarisali pa je obrisao, neće ni ova zaživeti, mada nikad se nezna, daćemo joj šansu
smile67
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.