Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Winnie-the-Pooh: Blood and Honey (2023)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Winnie-the-Pooh: Blood and Honey (2023)

Winnie the Pooh: Blood and Honey

Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2023

Žanr:

horor

Trajanje:

84 min

Režija:

Rhys Frake-Waterfield
, Rhys Waterfield

Scenarij:

A.A. Milne
, Rhys Frake-Waterfield
, Rhys Waterfield

Glavne uloge:

Nikolai Leon
  >  Christopher Robin
Maria Taylor
  >  Maria
Simon Ellis
  >  Tucker
Jase Rivers
  >  John
Danielle Scott
  >  Mauled Women
Chris Cordell
  >  Piglet
Craig David Dowsett
  >  Pooh Bear
Natasha Tosini
  >  Lara
Nikolai Leon
  >  Chris
Frederick Dallaway
  >  Young Christopher Robin
Marcus Massey
  >  Colt
Bao Tieu
  >  Caged man
Mark Haldor
  >  Darrel
Paula Coiz
  >  Mary
Gillian Broderick
  >  Therapist
Natasha Rose Mills
  >  Jess
Danielle Ronald
  >  Zoe
Richard D. Myers
  >  Logan
Amber Doig-Thorne
  >  Alice
May Kelly
  >  Tina
Richard Harfst
  >  Barn Owner

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
23-sasa-vasic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 23-sasa-vasic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Winnie-the-Pooh: Blood and Honey (2023)
    Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2023 u 11:53
Е ја баш неђу да избјегавам 😋
Na vrh
KrazyM View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KrazyM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2023 u 23:47
Bolje da si išao pogledati onog drugog medvjeda koji je došao u kina, onog na kokainu :D
Na vrh
grobarko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj grobarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2023 u 17:59
Zašto sam ovo morao da gledam?
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2023 u 19:40
Ćudumrem koliko mi se zapravo gleda taj drugi, koko-meda, Vinu Pu mi nije bio blizak ni kao detetu, no verovatno ću baš zbog toga overiti i ovog medu, dopada mi se ideja dekonstrukcije-bacanja u blato-kompletna izmena onih dela koje upravo nisam voleo, u posve drugačijem čitanju istih, pa našao išta ili baš ništa u ovome filmu, vredi probe. Approve

Ažurirao puppet_master - 26.Veljaca/Feb.2023 u 09:44
Na vrh
vladat View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vladat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2023 u 12:01
Slešer filmovi i ne treba da budu mnogo pametni i da imaju neku poentu (jer život nema poentu), akcenat je na krvoproliću, sisatim devojkama, glupim tinejdžerima i slično. Znači upališ film, spremiš kokice i koka kolu, isključiš mozak i zabava može da počne. A ako još i imaju smislenu priču poput Halloween-a to je dodatan plus, ali nije nužno za taj podžanr. Taj dosadni Gretel & Hansel koga spominješ je remek delo za ove koje si nabrojao pre njega... Ali to je već druga tema.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2023 u 15:01
Zanimljivo da su pozitivni utisci za Cocaine Bear , baš sam se začudio, rekoh u najavi šta mislim i na šta me podseća, nešto me kopka da pogledam, kao i nešto drugo eto sad je bio na FEST-u, a kritike su lose, svi nesto kazu da ima ideju, da je realizacija losa, da je solidan film i na tome ostaje,  a opet se `gura` Infinity Pool (2023) bas me je sad zaintrigiralo da pogledam.

E sad ni meni Vini Pu ne mogu da kažem da je bio blizak, jednostavno gledao sam nešto drugo.

Takođe slešer filmove nikad nisam voleo, kao klinac sam gledao ( ona priča starija ekipa, itd... pričali smo, a i u jednoj temi evocirali uspomene). Nakon toga što meni upravo nemaju smisla, i upravo to amricka glupost, po mom misljenju, pa jedan mi je dovoljan, secam se i preporuke  u video tj dvd klubu za Wrong Turn (2003) , ja sam poceo od muke da se `smejem` na pola filma, bas ironicno, i da nismo gledali u drustvu, prekinuo bih ga. Odmah sam uzeo jednu francusku komediju sledeci dan i uzivao. 
Kad hoću da se zavalim ( ne jedem kokice i  ne pijem koktu Smile) pre ću uzeti neku komediju, triler, dobru dramu, ili dobar horor, nisam upucen kao drugi, ali naletim na neke dobre, sarajuci po raznim kinematografijam, nekad uzmem neke stare dobre, naravno stvar ko šta voli, ne ulazim u to.

Pogledam nekad kad je nešto specifično, a gde sve pršti ,npr. Project Wolf Hunting ili grindhouse/trash  Mad Heidi (2022) i to mi je dovoljno.

Ažurirao AlexDeLarge - 05.Ožujak/Mar.2023 u 15:11
Na vrh
vladat View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vladat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2023 u 15:26
@Alex ma jasno, ja se generalno i slažem sa tobom, daleko od toga da ja smatram da je ovaj film kvalitetan, ali nije on baš toliko ni loš, to je jednostavno formula slešera. To su filmovi koji se gledaju sa pola mozga :) Za ovaj recimo vam je dovoljna i trećina mozga https://www.imdb.com/title/tt1612774/?ref_=ext_shr_lnk :) Infinity Pool sam pogledao, dao sam mu 5/5 ocenu, odličan je. Project Wolf Hunting i Mad Heidi nisam gledao, deluju zanimljivo ovako na prvu, overiće se.

Ažurirao vladat - 05.Ožujak/Mar.2023 u 16:26
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2023 u 15:35
Wrong Turn je klasičan primer backwoods horor filma, ne bih ga mešao sa slasherima, stvarno nije slično, dok backwoods filmova ima dovoljno dugo, mnogo i sa svojim pa specifičnim izgledom i ikonografijom da nije sporan kao podžanr, pa bilo to objektivno potrebno za to "u sitna crevca" žanrovsko definisanje ili ne, tek nije isto šta i slasher. Ja ih (backwoods horore) mahom volim, pa mi ima kakvog-takvog smisla, dok su i slasheri pa širok pojam, ovde često nažalost gledani kao kakvi "koljački" filmovi, što često uopšte nije slučaj. 😌
Na vrh
vladat View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vladat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2023 u 15:49
Wrong Turn 1 i 4 su mi jedni od dražih horora, imaju posebno mesto u mom mračnom srcu, takodje sam ih gledao u društvu. Meni se čak svideo i ovaj novi iz 2021, zato što je drugačiji, ozbiljniji, mada ne toliko zabavan. Prvi put čujem za termin - Backwoods, a sad kad izguglah ispostavilo se da i ja volim taj podžanr ;)
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2023 u 15:54
Pa da, postoje decenijama, suštinski mogu biti različitih žanrova čak, mahom sa ipak horor osnovom, ima ih prilično što kvalitetnih, što zabavnih, često lepih za oko, meni interesantnog ambijenta, ionako mogu samo maštati da živim kao kakav izolovani šumski pustinjak okružen prirodom i divljinom, pa eto onda makar u specifičnom podžanru, neka i uz te "survival horror" elemente mogu povremeno uživati u meni dragom okolišu. LOL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2023 u 16:06
Znam, nisam na to mislio, nego se setio situacije, možda nisam lepo napisao, eto moja greska, to je bilo prisecanje na situaciju, ali da backwoods, backroads, survival, rural... ma ima ih preko 30,

Pa sleseri meni i jesu koljacki ali nisu samo  oni, ima i drugih gde ima sakacenja, koljaze,  a spadaju u drugi podzanr, ili su pak provuceni, znam to. Ja volim  psiholoske, a i oni se dele mozda volim the madness i arthouse, ponekad nf i body u nekoj kombinaciji. 

Da i backwoods se raylikuju, i imaju svoje karakteristike  ali se meni film Wrong turn ne da ne svidja, nego mi je uzas, ima taj yanr i ideju i atmosferu , ali kad pogledam jedan ili dva kao klinac, sve ostalo mi je suvisno, a Wrong turn , vladat i   puppet vama se svidaju  i to je to, ne polemisem dalje.

Eto ti to znas odmah, ja moram malo da se prisetim. Ok ti volis, ja ne, caskamo.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2023 u 16:15
Vladat eto npr da li si gledao Titane (2021) to je nesto sto volim,mada to je mesavina zanrova, tj. podzanrova npr. neki Miike-ov film od onih silnih, posto sam se nagledao njegovih filmova, stvarno je specifican mislim da je to prikladna rec,  pade mi na pamet on posto sam japanskih najvise pogledao od njega, Kuro... i Imamure,  da japanskih starih sam gledao pa jedan fin broj ,skoro sam repriyirao Jigoku (1960), npr voleo sam Eraserhead, Tetsuo (1989) , taj neki fazon, itd, eto tajlandski i francuski mi prijaju,  cak i horor komedije su mi super. Puppet ne voli da se nabrajaju fimovi Wink,  sveo sam na 4, salim se malo,ja volim sta da radim. Ne gledam puno horore vise kad naletim, tj. ne trazim da gledam. osim nekih sto sam reprizirao jer sam gledao davno pa da se prisetim. A ovo prethodno nije ono tipa kolicina, broj, nego samo pitam da li gledao takve filmove, i nista vise, ali bas tako, sta sve ja nisam gledao.

Ažurirao AlexDeLarge - 05.Ožujak/Mar.2023 u 16:38
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2023 u 16:21
Da, da, ima ih preko dva zapravo LOL ne mora 30, eto 2. LOL Mediji su čudo i ovako, pa još net, mašala. Klonim se tih lista kao đavoL od krsta, alal vera ako su ih nabrojali 30, možda im umanje značaj tako, good luck sa time LOL

Nije ni bilo mesta za polemiku, što kažeš, ćaskamo tek, na forumu se bezmalo svuda mešaju stalno babe i žabe, prestao sam odavno da obraćam pažnju na to, nego tek ponekada uzmem da kažem i ja nešto isključivo da bi zaživeo forum, da se ne ponavljam bzvz, rekoh to već. Nije bilo na tvoju adresu, šta znaš, ne znaš. 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2023 u 16:23
Naravno , rayumemo se, zato sam i rekao , caskamo .
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2023 u 16:38
Pardon, editovao si post, pa nisam stigao da kažem oko nabrajanja iznad išta. Nabrajanje filmova ne volim jer tako ne skrenem pažnju ni na jedan a i deluje mi "kur.evito", kao "vidi me šta sam sve gledao", meni, lično, za moje postove a šta me briga kako drugi pišu, ako ti je to blisko -bujrum, kamo sreće da se više piše, pa kako god. Gledao sam previše filmova, pisah već, poklonio sam im život, meni to nije hobi, vikend zabava ili šta već, godinama sam radio sa njima, gde bi meni bio kraj kada bih krenuo da nabrajam ili uopšte krenem da delim svoj tok misli oko toga (blizu sam cifri od 20 000 odgledanih Ouch) , ionako ima previše mojih postova, samo mi još i takav ton u njima fali, okreće mi se u stomaku od toga. Glede mene samog, mojeg stila, motiva, navika, misli, potpuno mi je svejedno kako bi ti (bilo ko drugi) prišao ma čemu, kada sam ja ikome ovde reč jednu rekao kako da kao piše, ne dolazi u obzir to Thumbs Up
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2023 u 16:44
Jesam editujem , mozda bolje da pisem jedan ispod drugog,

Ma znam to sto pisem je sala, simpaticno mi je , dobro mozda tebi nije .

Razumem i prethodni razlog koji si naveo dva , tri puta , stoji i slazem se tom pristupu i misljenju , ovaj je novi ja to ne gledam na taj nacin u stilu `vidi me ....` kao sto si naveo, vec nesto drugo ali to smo jednom prilikom komentarisali kjovo, ti i ja, vise kao neki uvid ili preporuka, znam tvoje misljenje o tomeThumbs Up, ok je, dobro pamtim, sta da radim. 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2023 u 17:07
Pa i trebalo bi tako, ne mešam se u to ionako, no meni daj bože svaki četrdeseti film koji pomenete bude kakav koji nisam gledao, avaj vrlo namerno, pa bi mi se postovi svodili na "gledao, gledao, gledao" pa još da na silu moram da izvlačim iz sećanja neke ni malo sveže utiske, ili da drvim o tome zašto mi je to daleko i ne mogu gledati i nerviram bez veze ljude koji se trude a svakako mi je besmislen razgovor jer sve uvek zavisi na prvom mestu od raspoloženja, mojih ličnih potraga, puteva, te uopšte nije lako da se nateram da gledam nešto samo zato što neko tamo peti misli da bih mogao, ta nemam blage veze gde ću (i zašto LOL) biti u svojoj glavi već večeras, pojma nemam šta će mi se gledati sa ogromne liste filmova na holdu a svi me zanimaju. Šta bih radio sa tuđom preporukom ionako, ne uvek, već generalno. Još drugi mahom idu na nešto što im se svidelo, opet nevezano za moje motive i potrage, masu toga gledam da bih bio sa ljudima kojih više nema, šta me briga da li je dobar ili užasan film, meni srce bude ispunjeno a i bez tih filmova, volim sam proces a ne kakav cilj da film bude potaman, pa onda sam promašio ogroman deo svog života gledajući ono što me zanima, dok svakako jurim meni potrebne detalje a ne nešto što se drugima svidelo, pisaću ja o onome što se meni sviđa i svima lepo. Thumbs Up

Na vrh
vladat View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vladat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2023 u 18:44
@master E ovaj sigurno niste gledali https://www.imdb.com/title/tt0109327/ , ja ga odgledah pre par dana i mogu da kažem da je skriveni dragulj od filma.

@Alex Nisam gledao Titane, sve hoću pa neću, evo pogledaću ga večeras.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2023 u 19:09
Tada kada je izašao, radio sam u video klubu (između 1994-1996, mada sam radio u jednom drugom i kao dete, 1988, 89), dok je potom, u drugoj polovini devedesetih bio milion puta samo na pink-u LOL Nije bilo moguće izbeći Brainscan Approve Voleo sam ga u to vreme. 

Ma ima milion filmova koje nisam gledao, ono iz nekog posta iznad se odnosilo pre na recimo temu liste naučnofantastičnih filmova, kjovo i Alex razgovora itsl, nadovezah se baš na taj deo priče. Nisam gledao i npr gomilu noviteta, dok lutam nekim svojim drumovima, no njih ne računam jer su friški pa je ionako pitanje dana kada ću ih overiti pa je oko njih preporuka ionako nepotrebna. Approve
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2023 u 21:33
Ma naravno i ja , nego upravo ono naleti se na nesto zanimljivo, nesto sto si zaboravio, samo je to, bas nisam nikad pomislio oko navodjenja, ono sto je puppet rekao da ce potencijalno tako da se shvati, sad nesto razmisljam pa da moze, ali to nije cilj,  eto Sonatine zapoceh odavno i  prosle godine sam odgledao do kraja, bas je jak utisak ostavio na mene,  pricali smo o Takeshi Kitanu, nesto o njegovom zivotu i eto setih se. 

Eto puppet znam da si rekao da si krajem osamdesetih radio u video klubu, nisam znao da si i kasnije. A i sto kazes vrtelo se. Eto skoro rekoh za Univerzalnog vojnika, da se emituje jednom nedeljno, i upalim tv uvece tog dana i koja slucajnost, verovali ili ne , ide film Smile.

Da i ja se secam filma, i onog lika, i ... Mada mislim da su mi u secanju onako iz te godine  ili mozda pocetkom sledece ostali onako da se pricalo o njima tipa Intervju sa vampirom on mi je bas ostao u secanju kao i Petparacke price  i Leon, pa Brzina, Besktvo iz Sosenka, pa da trci Foreste, Vrana,  mada secam se i najave za Masku, pa Zan-Klod ... Ulicni borac  i Vremenski policajac , Zvezdana kapija, pa treci deo Goli pistolji, Boja noci,  Kieslowski i Tri boje: crveno, pa Knjiga o Dzungli, itd. pa su bile tabacine Smile, onako se prisecam samo.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.