| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Windows 7 Ultimate 7100 RC |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2009 u 01:19 |
|
Nod 32 radi, ali verzija ESET.NOD32.Antivirus.4.0.314.Final.32-64bit-DPK.
Ne znam samo kako li sam podesio(a mozda i nisam), sad kad upalim pc, adsl se sam konektuje, pokaze redial attempting 1 i odmah se konektuje , sto znaci da mi vise shortcut i ne treba. Imao sam sitnih problema sa MSN mesenger-om danas, nisam mogao da iskljucim mute na mikrofonu, valjda cu sutra i to resiti, ostalo, sve je ok. |
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2009 u 01:24 |
|
tarantula1,nisi napisao da li koristiš samo jedan komp. ili imaš umrežen još neki. Ako imaš samo jedan,onda si u setovanju pri instalaciji uključio - omogućio nekakav network,koji se u gornjem polju vidi kao multiple networks (Objavljeno: 12.Svibanj/May.2009 u 09:20 - IP: 78.3.255.12).To možeš valjda videti u control panel - network and internet - network and sharing center.Probaj da u - change advanced sharing settings ,isključiš sve opcije za šerovanje. Koliko se sećam, kod instalacije ne treba omogućiti nikakav network.Čim uključiš mrežni kabl pojavljuje se onakva slika kao što sam postavio - tvoj kompjuter - network (zbog mrežnog kabla) - internet i to je sve. Uglavnom, ti zapravo nemaš nikakav problem.Tune Up te upozorava da si podložan uticaju sa interneta ili mreže zato što imaš šerovane komponente i prilaz registru sa net-a.Pokušaj ono sa isključivanjem svih opcija za šerovanje tvog kompa,uključi anti-virus i firewal i ne sekiraj se nego uživaj u novom sistemu.S vremenom ćeš mu ući u sve cake i fazone pa ćeš manje da se cimaš oko njega. |
|
![]() |
|
tarantula1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 16.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Sverige Status: Offline Points: 12 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2009 u 10:19 |
Imam samo jedan komp. Sve opcije za sharing su isključene. Pijem tablete za smirenje pa se ne sekiram puno E sad ovako , koristim Nero 7.5.9.0 ultra edition radi bez greške. Anti virus Avira free Tune up 2009 ne smiješ napraviti update jer se nešto sje.. pa poslije više ne radi. Da se nadopunim nikako ne instalirati program SUPERAntiSpyware .Nakon instalacije se cijeli sistem sruši (plavi ekran smrti) osobno provjerio u 2 navrata Ažurirao tarantula1 - 16.Svibanj/May.2009 u 10:56 |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2009 u 12:35 |
|
ja hocu samo njega da imam na c: da li moze da se instalira iz bios-a kao xp ili moram iz windowsa,da pokrenem instalaciju i da li ima format c:
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2009 u 13:12 |
|
moze acane ja ga stavio na lap top samo na c ko obican sistem i jedini na kompu
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2009 u 13:42 |
|
e to mi je bitno,jer inace hdd mi je podeljen na 2 dela i na c ce biti 7,a na d xp sp3
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2009 u 19:21 |
|
Instaliro sam x64 verziju i radi lepo,ali i dalje nemam drajvere za stampac canon lbp2900,sa sagem modemom sam imao problema,ali sam stavio vista drajvere i radi.Jedini problem imam sa firefox-om,jer ne mogu da instaliram Adobe Flash Player,ima firefox bug sa x64 verzijom,tako bar ljudi kazu na raznim forumima,a sa IE radi bez problema.
|
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2009 u 19:40 |
|
Zato sam na početku i napisao da sam izbegao 64-bitnu verziju,tj.zbog drajvera za periferne uređaje za koje ne postoje drajveri u 64-bitnoj verziji.Jedina prednost 64b trenutno je što prepoznaje i radi sa memorijom većom od 4Gb.Znači kome je samo to bitno,da nakači recimo 16Gb ram-a i da mu neke igrice prosto jure,onda je to OK.Gotovo svi programi koje većina nas smrtnika koristimo su pisani za 32-bitni windows i prelazak na 64-bitni je nepotreban u tom kontekstu sve dok se ne pojave 64-bitne verzije. Cilj mog posta je bio da ljudi polako prelaze na sedmicu ,sa što manje frustracija.U tu svrhu je 32-bitni sasvim dovoljan.Uglavnom je moguće naći drajvere,većina programa lepo radi,što znači da će prelazak biti manje bolan i frustrirajući u odnosu na 64-bitni.Kasnije će već doći do lakšeg prelaska na 64-bitni,tj.kada se najzad pojavi i odgovarajuća softverska podrška. |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2009 u 19:49 |
|
pa prvenstveno sam i stavio x64 jer imam 4gb memorije i ni zbog cega drugog.
|
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
rad2905
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 20.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 61 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2009 u 22:12 |
|
|
![]() |
|
rad2905
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2009 u 22:19 |
I ja sam entuzijastički instalirao 64bit verziju, i razočarao se. Prvenstveno sam to uradio zbog Adobe CS4, navodno pisanog posebno za 64bit sisteme. Kad, ono, jadac. Samo je Photoshop 64-bit i ništa drugo! Upravo dok pričamo skidam 7micu 32 bit...
Sjajan OS. Ne radi baš sve kako treba, ali je fakat brži od xp-a. Biće ovo zaista, posle Viste, pun pogodak.
Moram da priznam, da potpadam pod iskušenje da ovo bude prvi OS koji ću legalno da kupim od Bila...
|
|
![]() |
|
rad2905
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2009 u 22:20 |
32 bit verzija podržava 4gb ram-a
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Svibanj/May.2009 u 04:21 |
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Svibanj/May.2009 u 04:29 |
|
Tek sad sam zapazio ovo.Reci mi da li je to stvarno modem ili je u pitanju ruter 1201?Ja imam taj ruter i nije bilo šanse da instaliram USB drajvere pa sam morao danas da kupim svič da bih istovremeno priključio dva kompa preko mrežnog kabla na NET.Doduše nije strašno,1400din + kabl i sada mogu da priključim 5 kompjutera,ali mi je pomerilo svaki živac. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |