Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Wind River (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Wind River (2017)

Wind River

Wind River (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Tragovi u snijegu

Godina:

2017

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, akcija, triler

Trajanje:

107 min

Režija:

Taylor Sheridan

Scenarij:

Taylor Sheridan

Glavne uloge:

Tantoo Cardinal
  >  Alice Crowheart
Apesanahkwat
  >  Dan Crowheart
Gil Birmingham
  >  Martin Hanson
Ian Bohen
  >  Evan
Matthew Del Negro
  >  Dillon
Hugh Dillon
  >  Curtis
Tara Karsian
  >  Ingrid
Elizabeth Olsen
  >  Jane Banner
Jeremy Renner
  >  Cory Lambert
Tokala Black Elk
  >  Sam Littlefeather (as Tokala Clifford)
Julia Jones
  >  Wilma Lambert
Jon Bernthal
  >  Matt
Eric Lange
  >  Dr. Whitehurst
James Jordan
  >  Pete Mickens
Kelsey Asbille
  >  Natalie Hanson
Shayne J. Cullen
  >  BIA Officer #1 (as Shayne Joel Cullen)
Martin Sensmeier
  >  Chip
Teo Briones
  >  Casey Lambert
Tyler Laracca
  >  Frank
Althea Sam
  >  Annie

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka
Wida View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Wida Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2018 u 15:50
Odličan triler.Jeremy Renner nosi cijeli film.
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2018 u 16:27
Dobar film !
Na vrh
DJIKI View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (4) Thanks(4)   Citiraj DJIKI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2018 u 13:23
Филм одгледала још пре месец-два и нешто се сетих данас да прокоментаришем. Филм лагане, (читај успорене) радње, потпуно у складу са леденим безнађем Вајоминга у коме се радња дешава, а то је само једна од карактеристика по којој одскаче од уобичајене и по, мом мишљењу, претерано заступљене савремене тенденције филмова "убитачне акције". Као да читате књигу, клупко се лагано размотава до врхунца на крају филма и без обзира на то што има ситуација за које се и може претпоставити како ће се окончати, не губи због тога на квалитету. Глумачка екипа на нивоу задатка, Џереми савршен избор за главну ролу "каубоја на скијама", можда нећете пожелети да опет (одмах) одгледате филм јер је, једноставно, горка прича, што рече један од чланова, али мислим да није филм који се брзо заборавља. Посебно зато што је и тема филма вечита "рак-рана" америчке демократије илити: положај Индијанаца, а у ширем контексту и Афроамериканаца, Мексиканаца и свих осталих напаћених старо и ново-седелаца САД-а, који никако да нестану сами од себе већ једном него још дишу и боре се за свој милиметар под Сунцем, који им је још остао. И наравно, вечита, непобитна, страшна и дивна истина да "бој не бије свијетло оружје, већ бој бије срце у јунака". А њих је све мање.
Na vrh
ivan-macanga View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivan-macanga Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2018 u 12:11
....its ok..........dobro za prije spavanja - pitko, relaks, izvrsna pucačina na završetku filma........kombinacija social, survival, geographic, akction drame-trilera.......
Na vrh
usketon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj usketon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2018 u 18:22
Odlčan film, preporučujem da pogledate!
Na vrh
usketon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj usketon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2018 u 18:24
Odlčan film, preporučujem da pogledate!
Na vrh
skype6 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skype6 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2018 u 17:15
Dobar film, komotno preporucujem
Na vrh
chiba View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chiba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2018 u 19:18
Odličan film.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2021 u 13:18
Odlican film prema istinitim dogadjajima
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2022 u 22:06
Ja se izgleda prvi ne slazem da je odlican film. U redu zivot u zabacenim mestima, ima toliko mesta od Rusije, preko Skandivanije, Islanda, Kanade, Aljaske, delova Amerike eto i Vajoming itd, gde ljudi zive takav zivot,  ostao mi je urezan jedan dokumentarac o zivotu jedne porodice u Sibiru ono treba videti, haos, dakle i posetio i video vise puta preko dokumentaraca. Ok predeli, zima, surovi uslovi, ali svi filmovi vezano za pomenuta podrucja su slicni. Neko voli i more, toplo preko cele godine, plaze, talase, itd.

Sada film je cista drama, sa kriminalistickim elementima jel u suprotnom film ne bi ni napravili, predvidljiv u startu, osim ako neko nije u prolazu, tad bi resili ali juce, sto je malo verovatno jer se vidi na karti gde je pomenuto mesto.

Sustina filma je prikazana na kraju u par recenica tj. replici glavnog glumca, a ovo su specificna moderna ge.. starosedelaca , da ne idem dalje . Sad se iscekuje i film Killers of the Flower moon, mada uzeo sam knjigu da procitam. Ne kazem da ovakve filmove ne treba pogledati ali nije odlican, vec prosecan, sustina je se vidi odnos datog drustva za izolovanost i nacin zivota starosedelaca koji su pretekli.

Ažurirao AlexDeLarge - 24.Sijecanj/Jan.2022 u 22:17
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2022 u 00:11
Ja se isto slažem sa tobom otprilike. Za mene film nije niti prosječan, nego ispod prosjeka. Ne sječam ga se dobro, ali se sječam da mi je to bilo jedno od najgorih filmskih iskustava koje sam doživio u kinu. Previše je predvidljiv, a zaplet i vrhunac posebno prozirno i loše napravljeno, e to mi se urezalo.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2022 u 14:29
Jedan od retkih američkih filmova iz poslednje dekade (prilično sirotinjske kad je ta kinematografija u pitanju), koji bih preporučio svakom da odgleda. Preporuka. Thumbs Up

Ažurirao bgvracar - 26.Sijecanj/Jan.2022 u 14:35
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2022 u 14:33
Ej, sirotinjo, i Vračarcu si teška 🤭
Blesavim se, dođoh tek da se zahvalim Vračarcu, meni se film svakako dopao, smrzli su mi se prsti pa ne bih dužio.
Na vrh
contritum View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj contritum Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2024 u 00:11
Užasno dosadan..film kao film nije loš ali sam imao osećaj da traje 5 sati koliko je razvučena radnja, uopšte mi nije bio zanimljiv…
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.