Wind River (2017)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=86680
Datum ispisa: 16.Srpanj/Jul.2026 u 00:36 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Wind River (2017)
Objavio: zele
Tema: Wind River (2017)
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2017 u 21:44
|
Izgleda zanimljivo. Treba cekati titl..
|
Odgovori:
Objavio: dulezuban
Datum objave: 30.Rujan/Sep.2017 u 22:35
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2017 u 23:14
|
Prijevod je najavio Arbok ⚡️
|
Objavio: milan-metelko
Datum objave: 09.Listopad/Oct.2017 u 17:38
Objavio: jeje cantiq
Datum objave: 09.Listopad/Oct.2017 u 23:18
|
Iznimno spor film bez velikih twistova i iznenađenja. Dobra atmosfera, volim te snježne zimske filmove, no dok glumci izgovore i naprave ono što od početka znam da će izgovorit i napravit, kao da prođe milijun godina. Stvarno sam bila sretna kad se napokon svršilo.
|
Objavio: jocoiva
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2017 u 18:57
|
meni jedan boljih ove godine -ocjena8
|
Objavio: VladBetMi71
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2017 u 19:32
Objavio: malamaca5
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2017 u 19:36
|
Obzirom da je na IMDB-u ocenjen sa 7,9 očekivala sam neko ludilo, međutim na početku sam prestala da gledam smorio me je, ali i dalje smatram da je dobar i da ga treba pogledati. ''Ne sudi o knjizi po koricama'' :)
|
Objavio: TWD
Datum objave: 12.Listopad/Oct.2017 u 16:02
Objavio: vito-belucci
Datum objave: 15.Listopad/Oct.2017 u 09:38
|
Jako dobar film koji obavezno treba pogledati .
|
Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 15.Listopad/Oct.2017 u 23:15
Da se pridružim pohvalama i dodam da je scenario i režiju je potpisao Tejlor Šeridan koji je od osrednjeg
glumca postao solidan scenarista a sad i reditelj. Čovek odlično barata
već viđenim šablonima što se dalo primetiti u ranujim radovima i u ovom
filmu. Imao je najboljeg epizodistu (Vajiming) na svojoj strani i
odličnog glavnog glumca. U to sve se odlično uklopio Nik Kejv sa svojom muzičkom podlogom koja je samo pojačala surovost i lepotu pejzaža.
Preporuka.
|
Objavio: ivan1962
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2017 u 08:03
|
Odličan film, iako po istinitim događajima, odličan. Za razliku od filma Argo od pre nekoliko godina... još i Oskar...
|
Objavio: sead-pasic
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2017 u 09:05
|
solidan film, ima ono nešto u sebi. preporuka
|
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2017 u 09:08
Argo nije po istinitom dogadjaju, Argo je grubo prekrajanje povijesti. Da se netko usudi snimiti film o talačkoj krizi u Iranu onako kako je bilo, to bi bio film za Oscara.
------------- zovi me haringom, ja ću tebe subriancom (strap-on y compris).
|
Objavio: muaremsadik
Datum objave: 18.Listopad/Oct.2017 u 12:48
|
retko dobar film u poslijedno vrijeme
Taylor Sheridan je odlican Sicario pa ... sad Wind River
Jeremy Renner isto tako posljednih 10 godina nema loseg filma
|
Objavio: josip-gluscic
Datum objave: 18.Listopad/Oct.2017 u 19:03
|
nisam još gledao al budem..
|
Objavio: Isolation
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2017 u 09:05
|
Dobar film,ima svoj uvod,razradu i zakljucak.Kao sastav kada pisete,samo preneseno na tv.Vredi pogledati,dobar akcioni triler.
|
Datum objave: 20.Listopad/Oct.2017 u 13:35
Objavio: josip-gluscic
Datum objave: 20.Listopad/Oct.2017 u 19:10
|
gledao sam ga i meni osobno je odličan. Žalostan je onaj rezime o indijankama i o njihovim pravima. Baš žalosno,kao da su građani drugog reda.. Film svima preporučujem sa odličnom glumačkom ekipom :-)
|
Objavio: bokidante
Datum objave: 21.Listopad/Oct.2017 u 12:38
|
Nakon serije loših filmova, konačno sam pogledao ODLIČAN film! Moja ocjena je 9/10
|
Datum objave: 21.Listopad/Oct.2017 u 13:26
|
solidan film, dobra radnja i nije običan
|
Objavio: Tekelin4
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2017 u 11:29
|
Napokon normalan i stvarno dobar film, baš je zanimljiv i napet
|
Objavio: nanny6665
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2017 u 21:08
|
odličan film...palac gore
|
Objavio: Vladika
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2017 u 23:07
Iznenadjenje za mene. Mislio sam da ce ovo biti samo jos jedan u nizu slicnih, ali su me ta "ledena" atmosfera i iznenadjujuce dobro razvijeni likovi razuverili. Preporuka.
------------- Vladika
|
Objavio: Simche
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2017 u 13:58
|
Dobar film. Treba pogledati.
|
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 04.Studeni/Nov.2017 u 00:30
Izuzetni kadrovi, kvalitetan scenario i solidna glumačka postava. Radnja je dosta spora i koncentrisana više na dramu nego na misteriju. Nedostaje neki preokret, zaplet, ali svakako jako kvalitetan film koji odiše realnošću.
Od mene 8/10.
-------------
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
Objavio: Atrahasis
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2017 u 01:27
|
Da li je već viđeno ili ne, to je manje važno... Ovaj film zaista poseduje onaj istinski kvalitet koji nadilazi samu radnju. Atmosfera, muzika, gluma, fotografija, sve na najvišem nivou. Brutalan kao i predeli Vajominga.
10/10 Sve preporuke.
------------- We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
|
Objavio: dorucak
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2017 u 14:51
|
Slažem se, odličan film, preporuka svima
|
Objavio: zoran-plibersek
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2017 u 22:50
Objavio: Ilimar
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2017 u 06:51
Objavio: filips88
Datum objave: 08.Studeni/Nov.2017 u 18:32
Uopste nisam impresioniran filmom.Previse spor za moj ukus.Dosta spora drama bez nesto previse desavanja.Svega 15tak minuta akcije u celom filmu, bas razocarenje.Volim winter filmove, jos je film prema istinitom dogadjaju ali previse razvuceno.Mogli su sve skupiti u 70 minuta. Vise se da je dosta truda ulozeno u film, ali nzm fali nesto filmu, prica mi je nekako nepovezana, prosto ima rupa film...
------------- If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
Objavio: kadetoni
Datum objave: 08.Studeni/Nov.2017 u 23:09
filips88 piše:
Dosta spora drama bez nesto previse desavanja.Svega 15tak minuta akcije u celom filmu, |
Da je drugačije bio bi akcioni.
-------------
|
Objavio: Atrahasis
Datum objave: 08.Studeni/Nov.2017 u 23:50
kadetoni piše:
filips88 piše:
Dosta spora drama bez nesto previse desavanja.Svega 15tak minuta akcije u celom filmu, |
Da je drugačije bio bi akcioni.
|
------------- We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
|
Objavio: ivan1962
Datum objave: 09.Studeni/Nov.2017 u 09:57
|
OK film, verovatno nije za svakoga...
|
Datum objave: 09.Studeni/Nov.2017 u 10:04
|
Pa skoro za svakoga; jako kultiviran film, malo spor ali bilo je i sporijih. Naravno da ljubitelji rasnih horora tu neće naći puno toga za sebe, no čak i oni mogu pogledati..
|
Objavio: filips88
Datum objave: 09.Studeni/Nov.2017 u 10:14
Pa ovo je drama misterija, obozavam misterije ali razvucen je film previse, a mogli su tih zadnjih pola sata skratiti i taman bi bilo super. Ne kazem da je los film. Ali svuda citam da je jedan od najboljih filmova u 2017toj, dok meni nista posebno, sasvim obican film koji se zaboravlja brzo.
------------- If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
Datum objave: 09.Studeni/Nov.2017 u 10:26
Ima on svojih mana, a taj spori ritam je nešto na šta pristaneš ili ne.To što njega drže za jednog od najboljih u 2017 znači uglavnom da je 2017 katastrofa bogata smećem, pa se osrednji film nametnuo kao vrhunski.
|
Objavio: Platan
Datum objave: 09.Studeni/Nov.2017 u 11:13
|
Za neka dobra vremena ovo bi bio sasvim prosečan film. Za ova, dobrim filmovima oskudna vremena, film je iznad proseka. Ipak, ima one neophodne elemente zbog kojih su se nekada pravili filmovi.
|
Objavio: LesaRad
Datum objave: 09.Studeni/Nov.2017 u 14:05
Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 09.Studeni/Nov.2017 u 21:04
Svidelo se to nekom ili ne, Tejlor Šeridan polako peče zanat. Na primer, scenario za Sikario je bio loš šablon koji je Vilnev ispeglao i uobličio svojom režijom tako da je film ličio na nešto. Osamostalio se, postao je kompletan autor koji i dalje barata sa šablonima i to za sada dobro radi. Za njega Wind River nije nazadovanje.
Zanima me šta će uraditi sa nadolazećom serijom Yellowstone koja će takođe biti u vestern maniru.
|
Objavio: Alexd40
Datum objave: 10.Studeni/Nov.2017 u 13:48
|
Opet ja !
Sta reci za film koji ima svoju tezinu u prici. No malo je pomeren datum i vreme pa se nekada mozda nije svideo nekome a sada mu se svidja. Ja preferiram pricu a ovaj film je ima , svidelo se nekome to ili ne . Svako ima prava na svoje misljenje i ocenu filma i radnje. Ne namecem svoje ali sugerisem da se pogleda kada se ima vremena i malo udubi u pricu i neke stvari koje se ,,citaju,, izmedju redova. No dosta o tome , pozdtav svima koji komentarisu filmove i cak strucnije rade to od mene , zahvalan sam i na tome , a ja se trudim da budem korektan komantator filmova i naravno prevoda za koje nemam zamerke. Pozdrav svima i vidimo se Titlovi.com.
|
Objavio: Wani7
Datum objave: 12.Studeni/Nov.2017 u 21:37
Objavio: Wani7
Datum objave: 12.Studeni/Nov.2017 u 21:37
Objavio: puppet_master
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2017 u 04:10
|
Vrlo dobar, ponajviše sam uživao u samom ambijentu, hladnoći i beznađa jednog specifičnog kraja.
|
Objavio: bojanadj
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2017 u 10:35
Znate ono kad odgledate film i kažete "Dobar film." i to je sve. Prosto nemate ništa ni da oduzmete ni da dodate toj izjavi.
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Objavio: Black Raven
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2017 u 18:05
|
Odličan film.
Film koji je snimljen sa veoma malim budžetom ali je odradjen veoma korektno i ozbiljno.
|
|
Odličan film.
Film koji je snimljen sa veoma malim budžetom ali je odradjen veoma korektno i ozbiljno.
|
|
Odličan film.
|
Objavio: REALNO979
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2017 u 19:10
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2017 u 19:19
puppet_master piše:
Vrlo dobar, ponajviše sam uživao u samom ambijentu, hladnoći i beznađa jednog specifičnog kraja.
|
Delimo potpuno identicno misljenje 
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Objavio: adihan
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2017 u 08:57
|
Dobar triler,cijelo vrijeme drži pažnju,preporuka
|
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2017 u 17:51
Objavio: lapepe
Datum objave: 20.Studeni/Nov.2017 u 00:46
|
Napokon normalan i stvarno dobar film koji vrijedi odgedati
|
Objavio: wasa-petkovski
Datum objave: 20.Studeni/Nov.2017 u 17:13
|
Odličan film! Preporučujem za gledanje!
|
Objavio: Icko5
Datum objave: 26.Studeni/Nov.2017 u 17:37
Objavio: batamb
Datum objave: 26.Studeni/Nov.2017 u 19:32
|
Ovaj film kao da ima nešto ,nemam pojma šta ,jer nekako sve izgleda jednostavno ,a ipak vas drži čvrsto na stolici.Za mene je ovo najbolji film u 2017 god.
|
Objavio: IgaBiva
Datum objave: 27.Studeni/Nov.2017 u 15:44
|
Odlican film. Paradoks je da mu je glavni producent bio trenutno najomrazeniji Holivudjanin - Vajnstin. Toliko o silovanim Indijankama. Gorak ukus ostaje...
|
Objavio: Sara Ryder
Datum objave: 27.Studeni/Nov.2017 u 15:49
|
Bas lep film. Od atmosfere i pejzaza, do glume. Kako na kraju godine imamo nesto losiju ponudu, ovo odudara prilicno od ostalih.
|
Datum objave: 27.Studeni/Nov.2017 u 16:23
IgaBiva piše:
Odlican film. Paradoks je da mu je glavni producent bio trenutno najomrazeniji Holivudjanin - Vajnstin. Toliko o silovanim Indijankama. Gorak ukus ostaje... |
I ti si zahtjevan, frende. Film je film, a zivot...je nešto posve drugo.
|
Objavio: besker-melinda
Datum objave: 10.Prosinac/Dec.2017 u 11:37
|
Solidan triler/drama. Očekivani rasplet situacije. Glumačka postava jako dobra.
|
Objavio: Wida
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2018 u 15:50
Odličan triler.Jeremy Renner nosi cijeli film.
|
Objavio: Freak37
Datum objave: 22.Sijecanj/Jan.2018 u 16:27
Objavio: DJIKI
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2018 u 13:23
|
Филм одгледала још пре месец-два и нешто се сетих данас да прокоментаришем. Филм лагане, (читај успорене) радње, потпуно у складу са леденим безнађем Вајоминга у коме се радња дешава, а то је само једна од карактеристика по којој одскаче од уобичајене и по, мом мишљењу, претерано заступљене савремене тенденције филмова "убитачне акције". Као да читате књигу, клупко се лагано размотава до врхунца на крају филма и без обзира на то што има ситуација за које се и може претпоставити како ће се окончати, не губи због тога на квалитету. Глумачка екипа на нивоу задатка, Џереми савршен избор за главну ролу "каубоја на скијама", можда нећете пожелети да опет (одмах) одгледате филм јер је, једноставно, горка прича, што рече један од чланова, али мислим да није филм који се брзо заборавља. Посебно зато што је и тема филма вечита "рак-рана" америчке демократије илити: положај Индијанаца, а у ширем контексту и Афроамериканаца, Мексиканаца и свих осталих напаћених старо и ново-седелаца САД-а, који никако да нестану сами од себе већ једном него још дишу и боре се за свој милиметар под Сунцем, који им је још остао. И наравно, вечита, непобитна, страшна и дивна истина да "бој не бије свијетло оружје, већ бој бије срце у јунака". А њих је све мање.
|
Objavio: ivan-macanga
Datum objave: 05.Ožujak/Mar.2018 u 12:11
|
....its ok..........dobro za prije spavanja - pitko, relaks, izvrsna pucačina na završetku filma........kombinacija social, survival, geographic, akction drame-trilera.......
|
Objavio: usketon
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2018 u 18:22
|
Odlčan film, preporučujem da pogledate!
|
Objavio: usketon
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2018 u 18:24
|
Odlčan film, preporučujem da pogledate!
|
Objavio: skype6
Datum objave: 16.Listopad/Oct.2018 u 17:15
|
Dobar film, komotno preporucujem
|
Objavio: chiba
Datum objave: 16.Listopad/Oct.2018 u 19:18
Objavio: beogradski
Datum objave: 16.Svibanj/May.2021 u 13:18
|
Odlican film prema istinitim dogadjajima
|
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 24.Sijecanj/Jan.2022 u 22:06
|
Ja se izgleda prvi ne slazem da je odlican film. U redu zivot u zabacenim mestima, ima toliko mesta od Rusije, preko Skandivanije, Islanda, Kanade, Aljaske, delova Amerike eto i Vajoming itd, gde ljudi zive takav zivot, ostao mi je urezan jedan dokumentarac o zivotu jedne porodice u Sibiru ono treba videti, haos, dakle i posetio i video vise puta preko dokumentaraca. Ok predeli, zima, surovi uslovi, ali svi filmovi vezano za pomenuta podrucja su slicni. Neko voli i more, toplo preko cele godine, plaze, talase, itd.
Sada film je cista drama, sa kriminalistickim elementima jel u suprotnom film ne bi ni napravili, predvidljiv u startu, osim ako neko nije u prolazu, tad bi resili ali juce, sto je malo verovatno jer se vidi na karti gde je pomenuto mesto.
Sustina filma je prikazana na kraju u par recenica tj. replici glavnog glumca, a ovo su specificna moderna ge.. starosedelaca , da ne idem dalje . Sad se iscekuje i film Killers of the Flower moon, mada uzeo sam knjigu da procitam. Ne kazem da ovakve filmove ne treba pogledati ali nije odlican, vec prosecan, sustina je se vidi odnos datog drustva za izolovanost i nacin zivota starosedelaca koji su pretekli.
|
Objavio: sasa-stipisic
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2022 u 00:11
|
Ja se isto slažem sa tobom otprilike. Za mene film nije niti prosječan, nego ispod prosjeka. Ne sječam ga se dobro, ali se sječam da mi je to bilo jedno od najgorih filmskih iskustava koje sam doživio u kinu. Previše je predvidljiv, a zaplet i vrhunac posebno prozirno i loše napravljeno, e to mi se urezalo.
|
Objavio: bgvracar
Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2022 u 14:29
Jedan od retkih američkih filmova iz poslednje dekade (prilično sirotinjske kad je ta kinematografija u pitanju), koji bih preporučio svakom da odgleda. Preporuka. 
|
Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2022 u 14:33
Ej, sirotinjo, i Vračarcu si teška 🤭 Blesavim se, dođoh tek da se zahvalim Vračarcu, meni se film svakako dopao, smrzli su mi se prsti pa ne bih dužio.
|
Objavio: contritum
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2024 u 00:11
|
Užasno dosadan..film kao film nije loš ali sam imao osećaj da traje 5 sati koliko je razvučena radnja, uopšte mi nije bio zanimljiv…
|
|