Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Will and Grace ponovo sa nama (15.05.2017.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Will and Grace ponovo sa nama (15.05.2017.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Will and Grace ponovo sa nama (15.05.2017.)
    Objavljeno: 16.Svibanj/May.2017 u 07:44
Eto pa neka netko kaže da gej populacija ne vlada svijetom.Nema više ni serije ni filma ni pjesme gdje se ne propagiraju.Eto rekao sam svoje pa me sada potjerajte.Ne vrijeđam samo konstatiram očigledno.
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2017 u 08:13
Samo se nadam da neće zeznuti dobru seriju. Ja sam ju baš volio, no nisam siguran koliko mi ovo izgleda primamljivo.
I mislim da ovo nema veze s time tko vlada svijetom :-)
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2017 u 12:44
U ono vreme gej tematika je bila simpatična a danas je - dosadna.

Svako ima pravo na svoju seksualnu orijentaciju ali to nije najbitnija stvar kod te osobe ili njeno zanimanje kao što se potencira.

Da je Bog stavio 2 Adama ili 2 Eve u Raj - ne bi smo ni pisali sada ovde, a i LGBT to shvata. Priroda nije modni hir ili trend.

* Napuni kavez samo pevcima ili samo kokoškama i imaćeš jaja malo sutra.      

Serija će biti extra ako se bazira na duhovitom scenariju a ne na seksualnom opredeljenju ili ismejavanju istog kao ranije.     

Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2017 u 18:14
Slažem se , opredijeljenje svakom na njegovu dušu ali moram primjetiti i mislim da nisam  sam u tome. Da je LGBT udruga svakim danom sve jača i jača to se vidi u svakoj seriji i filmu,nema ga di nema bar jedan gej par ili da se obznane u nekoj epizodi ili filmu.Ovo je postalo zakon u Holywood-u da mora biti gay u svemu na platnu kao što je 70-tih bio izglasan zakon da u svakom filmu i seriji koja se snima mora biti određeni postotak crnih glumaca.Ovo je činjenica,Rock Hudson je pred smrt priznao da je gej a bio je u ono vrijeme oličenje heteroseksualca i moja mama je balila za njim , pokoj joj duši.Pa sad recite da nisam u pravu i negirajte me.Nisam rasist ni nacionalist,samo kršćanska duša i to je to.
Everything is a joke !
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2017 u 18:25
jedna od dosadnijih serija, barem meni, nikad nisam imala živce je gledat i nervirala meLOL
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2017 u 18:38
Šta je, nema golih i mišićavih muških torza, pa ti dosadna serija?LOL
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
Che. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Che. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2017 u 01:10
Moje neko misljenje: Gej fore vise ne drze vodu kao 90ih. Tada je to bilo simpaticno, sada malo manje (valjda, posto nema serije slicne WIll and Grace). Ako cemo realno, Jack (mrsavi gej lik) i Karen (nimfo-alkoholicarka) su glavne face serije i sve treba da se vrti oko njih. Doduse nisam siguran koliko oni mogu da ostanu verni originalnim likovima posto ih je: 1. Pojelo vreme 2. 90% razloga zasto ovo rade su pare, a tada su to radili jer je serija bila deo zivota. U svakom slucaju neki rezime: Hocu gledati seriju? - Da, ako bude na TV pa da ubijem vreme malo, necu je sigurno skidati sa neta jer who cares about isprane serije iz 90tih.
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2017 u 07:31
Tooo Che. majstore.Ovo isto važi i za Friends i tome slične serije iz mahnitih 90-ih.Bolje da snime ameri nastavke Kamionđija ili Vruć Vetar,eto im ideja vrhunskih.Tko se slaže ruke gore...Thumbs Up
Everything is a joke !
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2017 u 07:52
Originalno postovano od strane Hogar Strašni Hogar Strašni piše:

Šta je, nema golih i mišićavih muških torza, pa ti dosadna serija?LOL

poznamo se dobroLOLLOL
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2017 u 08:01
Slažem se da su Karen i Jack presmiješni. Sječam se kada je serija bila krenila davnih 90-ih da mi je Jack bio prenaporam i iritantan a poslije nekoliko epizoda simpatičan. Karen mi je zakon i najsmješnija u cijeloj seriji. Izljevi ljubavi nje i Rose su mi vrhunski

Originalno postovano od strane Che. Che. piše:

Moje neko misljenje: Gej fore vise ne drze vodu kao 90ih. Tada je to bilo simpaticno, sada malo manje (valjda, posto nema serije slicne WIll and Grace). Ako cemo realno, Jack (mrsavi gej lik) i Karen (nimfo-alkoholicarka) su glavne face serije i sve treba da se vrti oko njih. Doduse nisam siguran koliko oni mogu da ostanu verni originalnim likovima posto ih je: 1. Pojelo vreme 2. 90% razloga zasto ovo rade su pare, a tada su to radili jer je serija bila deo zivota. U svakom slucaju neki rezime: Hocu gledati seriju? - Da, ako bude na TV pa da ubijem vreme malo, necu je sigurno skidati sa neta jer who cares about isprane serije iz 90tih.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.