| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Voštana figura najpopularnijeg vampira |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | ||
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 23:17 |
|
|
ma de ce cudo smeti bilo sta da uradi pusti ti njemu lepo sliku tvog MM pored tomahavka cisto da ga upoznas sa vatrenom moci koja te okruzuje ako to ne pomogne uvek ti ostajem ja kao zastita Ažurirao luka0037 - 26.Ožujak/Mar.2010 u 23:18 |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Dule1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 30.Svibanj/May.2009 Lokacija: Vrbas Status: Offline Points: 58 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 23:37 |
|
|
Od Vampira mogu ja da te zastitim a od udaranja
sve po zasluzi ![]() ![]()
|
||
|
Vi prekrasni ljudi Vi prekrasni ljudi
sa vama mogu vi ste sve sto imam ja cijelu noc biti budan ne znam gdje i sanjati na nogama je moja dra |
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 23:44 |
|
Dragi, mm ne ide na koncert. Ti?
Ovaj....iako se nismo propisno upoznali (dobro veče, ja sam dežurna ), zaista si pravi džentlmen...samo vidiš, od vampira mi zaštita ne treba (mnogo su mi dragi ), a od čudaka(koji mi je draži čak i od vampira )...ovaj, možda mi pomoć i zatreba ....ideš li ti na koncert? |
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |