Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=32287 Datum ispisa: 11.Lipanj/Jun.2026 u 07:15 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Voštana figura najpopularnijeg vampiraObjavio: luka0037
Tema: Voštana figura najpopularnijeg vampira
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2010 u 00:35
Posle brojnih zahteva obožavatelja koji su „preplavili upravu“ muzeja „Madam Tiso“ u Londonu, među eksponatima od danas i figura najpopularnijeg filmskog vampira, glumca Roberta Patinsona iz serijala „Sumrak“.
U muzeju „Madam Tiso" u Londonu danas je postavljena voštana figura engleskog glumac Roberta Patinsona, zvezde vampirskog serijala „Sumrak".
Voštana figura koštala je 150.000 funti (170.000 evra) i holivudsku zvezdu prikazuje s istim izrazom lica i neobuzdanom frizurom koji su postali zaštitni znak mladog glumca.
Predstavnica muzeja Liz Edvards izjavila je da je uprava „bila preplavljena zahtevima da se izloži Patinsonova figura" i da će posetiteljkama biti dozvoljeno da glumčevu kopiju „poljube u obraz".
Njegov novi film „Ne zaboravi me", koji se u SAD prikazuje od sredine marta, u bioskope u Srbiji stiže 29. aprila.
Dvadesetčetvorogodišnji Patinson, koji je karijeru počeo kao maneken, glumio je i u filmu „Hari Poter i vatreni pehar".
-------------
Odgovori: Objavio: Sentinel
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2010 u 10:49
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
Objavio: bojanadj
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2010 u 10:58
Mili, zar je ova vest vredna glavobolje?!
Prestani lupati glavu, trebaće ti još
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: cudak_31177
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2010 u 14:59
Senti, ima li mesta pored tebe za mene i par drugara?
-------------
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2010 u 15:01
Ti slobodno udri...... do zore
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: outside
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2010 u 15:06
bojanadj piše:
hahahaha
Objavio: Sebastijan
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2010 u 15:15
Ja mislim da i muzej "Madam Tiso" treba da promeni ime i da nosi njegovo
-------------
Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2010 u 15:40
bojanadj piše:
Treba prvo da se nađemo
-------------
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2010 u 15:43
cudak_31177 piše:
bojanadj piše:
Treba prvo da se nađemo
AKo ne pre, vidimo se na koncertu (Zemo, 'oćeš li me braniti? )
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2010 u 15:44
A ne ne ne, nisam mislio na udaranje. Koristi rečnik slenga
-------------
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2010 u 15:47
Znam ja dobro na šta si ti mislio....Zeeeemo, hoćeš li me braniti?!?!?! Bar da vidim koncert, kad već pare dadoh
Ma idi bre, koga zanima koncert. Znači, parking rezervisan?
-------------
Da, nadam se i minibus
Zemo, plizzzzz, bar jedan
Objavio: PsOaligator
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2010 u 21:30
Stigao sam!!!
Prvo moram da se slozim da se ime muzeja promijeni u ime naseg nam dragog vampira!!!
Mi izgleda kako smo krenuli necemo stizat dalje od tog parking mjesta na dan koncerta..
A zemice ples se nikad ne odbija...
-------------
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2010 u 21:34
mi kariiiidoooooo
Ako ovako brzi i skoncentrisan budeš i na dan koncerta, možda uspem bar jednu pesmu čuti pre nego me Čudo kidnapuje
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2010 u 21:40
Ma samo opusteno, ne znas ti kakav sam ja u prirodi...
-------------
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2010 u 21:42
Majko moja....nikako mi se ne sviđa taj smajli u kombinaciji sa tim tekstom....
Baaaatoooo, pliiiizzzzz, dođi na koncert da me braniš
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2010 u 21:43
-------------
Objavio: luka0037
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2010 u 21:49
joj spameri
iskorististe temu da najavite neke kriminogene radnje (kidnapovanje,udaranje do zore....)
sad cu vam otvorim jednu SM temicu pa tamo nastavite ovo spamnje ovako ima vas uhapse jer najavljujete zlocine
-------------
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2010 u 23:14
dragi, nemoj da vređaš...nismo mi spameri, već pomen omiljenog vam vampira kog čudaka izaziva neke čudne želje, a kod mene pokušaj da se zaštitim...tačnije da nađem bilo koga ko bi me zaštitio
Objavio: luka0037
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2010 u 23:17
ma de ce cudo smeti bilo sta da uradi
pusti ti njemu lepo sliku tvog MM pored tomahavka cisto da ga upoznas sa vatrenom moci koja te okruzuje
ako to ne pomogne uvek ti ostajem ja kao zastita
-------------
Objavio: Dule1
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2010 u 23:37
Od Vampira mogu ja da te zastitim a od udaranja sve po zasluzi
------------- Vi prekrasni ljudi Vi prekrasni ljudi
sa vama mogu vi ste sve sto imam ja
cijelu noc biti budan ne znam gdje
i sanjati na nogama je moja dra
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2010 u 23:44
luka0037 piše:
ma de ce cudo smeti bilo sta da uradi
pusti ti njemu lepo sliku tvog MM pored tomahavka cisto da ga upoznas sa vatrenom moci koja te okruzuje
ako to ne pomogne uvek ti ostajem ja kao zastita
Dragi, mm ne ide na koncert. Ti?
Dule1 piše:
Od Vampira mogu ja da te zastitim a od udaranja sve po zasluzi
Ovaj....iako se nismo propisno upoznali (dobro veče, ja sam dežurna ), zaista si pravi džentlmen...samo vidiš, od vampira mi zaštita ne treba (mnogo su mi dragi ), a od čudaka(koji mi je draži čak i od vampira)...ovaj, možda mi pomoć i zatreba....ideš li ti na koncert?