Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Unhinged (2020) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
salemanija ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member ![]() ![]() Pridružen: 17.Ožujak/Mar.2013 Lokacija: Milano Status: Offline Points: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2020 u 05:17 |
A u Duelu su likovi kompleksni, sve se plasim. Duel je jednostavno bio prvi film te vrste, i zato je "kulti", i nista vise. Nema potrebe uporedjivati nove filmove sa starim, uprkos slicnoj/istoj temi. Mislim da je tvoja najveca greska u svim ovim recenzijama uporedivanje sa drugim (starim) filmovima. To jednostavno, odavno vise ne pije vodu. Posto Hollywood nema odavno ideja, sem ako izuzmemo poneku adapataciju knjiga. Ja sam stara generacija (1975), sve sam ja gledao to, i novo i staro i veruj mi da od poredjenja nema vajde.
Moras biti malo realniji i naci neku granicu izmedju starih i novih filmova ako ces vec da ih uporedjujes. Ali opet, uporedjivanje filmova vise nema svrhe, jer danasnji klinci nemaju pojma o filmu Duel, te je tvoja recenzija njima beskorisna. Nisam gledao film, gledao sam trejler i ne izgleda mi lose. Uostalom, retki su filmovi sa Russellom koji nisu vredni gledanja, pa makar licio na Johna Goodmana. U moru losih filmova ove godine (znamo i zasto), ne sumnjam da ce UNHINGED pruziti vise zabave nego vecina ostalih filmova, Budi malo realniji, kad pogledas ostalo, ovo sasvim sigurno nije toliko lose. Ne moze biti losije od poslednjih filmova Bruce Willisa. A od onih skandinavskih filmova/serija koje si preporucio - pola mozes da bacis u vodu. Nije bas sve iz Hollywooda za bacanje, kao sto nije sve iz Evrope za gledanje. Think about that. Hvala u svakom slucaju.
|
|
![]() |
|
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 218 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prijevod je uradio Bambula 👍
|
|
![]() |
|
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 218 |
Prijevod je uradio i payutti 👍
|
|
![]() |
|
Freak37 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 123 |
Konacno jedan dobar film da se pogleda u zadnjih par meseci.
|
|
![]() |
|
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 59 |
Odlican film
|
|
![]() |
|
dzindzin16 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 07.Studeni/Nov.2009 Status: Offline Points: 681 |
Jednostavno, ja ovo nisam mogao da odgledam do kraja.Nece dusa i to ti je.Uvuce mi se neki utisak, da je sve nekako na silu radjeno i prekinuh.Da mi je neko pre 20 godina dao ovo da pogledam, verovatno bih rekao da je gledljivo i da nije lose.Sada, NE.Hvala prevodiocima na odradjenom.
|
|
![]() |
|
protectore ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 20.Veljaca/Feb.2010 Status: Offline Points: 171 |
U ovakvim filmovima ne ocekujete nista novo sem napetu atmosferu i vjerno docaravanje lika psihopate.
U oba kriterijuma ovaj film ispunjava ocekivanja.
|
|
![]() |
|
Freak37 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 123 |
Russell Crowe odlicno odglumio . Dobar film.
|
|
![]() |
|
DurmitoracŠljivo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 26.Sijecanj/Jan.2018 Status: Offline Points: 384 |
Odličan film .
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator ![]() ![]() Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23754 |
"Van kontrole"...
Uvod nas već polako uvodi u fabulu... ![]() Rasel je poprilično bio omeđen svojom ulogom, pre svega emocijom gneva... li je korektno i za ceo honorar odglumio. Film kao film ima poprilično udarnih rupa... neke su peglane, neke nisu... Medicinski fenomen rekao bih... a film kako ide ka velikom finalu je sve gori i gori. Zadnja scena je pomalo smešna... trubiti ili ne trubiti pitanje je sad. ![]() Ne očekujte previše i dobićete sasvim prosečan film. IMDb: 6,0 Lična: 5,5 |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |