Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Unhinged (2020)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Unhinged (2020)

Unhinged

Unhinged (2020)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2020

Žanr:

akcija, triler

Trajanje:

90 min

Režija:

Derrick Borte

Scenarij:

Carl Ellsworth

Glavne uloge:

Russell Crowe
  >  The Man
Anne Leighton
  >  Deborah Haskell
Michael Papajohn
  >  Cop
Jimmi Simpson
  >  Andy
Brett Smrz
  >  Homeless Man
Hick Cheramie
  >  Homeless Man
Scott Walker
  >  News Anchor
Rodney L Jones III
  >  Patron
Kriss Fortunato
  >  Reporter
Richie Burden
  >  Freeway Cop
Samantha Beaulieu
  >  Cashier
Devyn A. Tyler
  >  Mrs. Ayers
Lucy Faust
  >  Rosie
Stephen Louis Grush
  >  Leo
Caren Pistorius
  >  Rachel
Sylvia Grace Crim
  >  Teacher
Vivian Fleming-Alvarez
  >  Officer #1
Scheryl W Brown
  >  Woman in Street
Gabriel Bateman
  >  Kyle
Michael Randall
  >  Diner Patron
Juliene Joyner
  >  Mary
Austin P. McKenzie
  >  Fred

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
salemanija View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj salemanija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Unhinged (2020)
    Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2020 u 05:17
A u Duelu su likovi kompleksni, sve se plasim. Duel je jednostavno bio prvi film te vrste, i zato je "kulti", i nista vise. Nema potrebe uporedjivati nove filmove sa starim, uprkos slicnoj/istoj temi. Mislim da je tvoja najveca greska u svim ovim recenzijama uporedivanje sa drugim (starim) filmovima. To jednostavno, odavno vise ne pije vodu. Posto Hollywood nema odavno ideja, sem ako izuzmemo poneku adapataciju knjiga. Ja sam stara generacija (1975), sve sam ja gledao to, i novo i staro i veruj mi da od poredjenja nema vajde. Moras biti malo realniji i naci neku granicu izmedju starih i novih filmova ako ces vec da ih uporedjujes. Ali opet, uporedjivanje filmova vise nema svrhe, jer danasnji klinci nemaju pojma o filmu Duel, te je tvoja recenzija njima beskorisna. Nisam gledao film, gledao sam trejler i ne izgleda mi lose. Uostalom, retki su filmovi sa Russellom koji nisu vredni gledanja, pa makar licio na Johna Goodmana. U moru losih filmova ove godine (znamo i zasto), ne sumnjam da ce UNHINGED pruziti vise zabave nego vecina ostalih filmova, Budi malo realniji, kad pogledas ostalo, ovo sasvim sigurno nije toliko lose. Ne moze biti losije od poslednjih filmova Bruce Willisa. A od onih skandinavskih filmova/serija koje si preporucio - pola mozes da bacis u vodu. Nije bas sve iz Hollywooda za bacanje, kao sto nije sve iz Evrope za gledanje. Think about that. Hvala u svakom slucaju.
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2020 u 00:31
Prijevod je uradio Bambula 👍
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2020 u 00:03
Prijevod je uradio i payutti 👍
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2020 u 00:31
Konacno jedan dobar film da se pogleda u zadnjih par meseci.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2020 u 14:35
Odlican film
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2020 u 21:16
Jednostavno, ja ovo nisam mogao da odgledam do kraja.Nece dusa i to ti je.Uvuce mi se neki utisak, da je sve nekako na silu radjeno i prekinuh.Da mi je neko pre 20 godina dao ovo da pogledam, verovatno bih rekao da je gledljivo i da nije lose.Sada, NE.Hvala prevodiocima na odradjenom.
Na vrh
protectore View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj protectore Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2020 u 14:27
U ovakvim filmovima ne ocekujete nista novo sem napetu atmosferu i vjerno docaravanje lika psihopate.
U oba kriterijuma ovaj film ispunjava ocekivanja.
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2020 u 18:49
Russell Crowe odlicno odglumio . Dobar film.
Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2021 u 17:23
Odličan film .
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2021 u 20:47
"Van kontrole"...
Uvod nas već polako uvodi u fabulu...     
Rasel je poprilično bio omeđen svojom ulogom, pre svega emocijom gneva... li je korektno i za ceo honorar odglumio.
Film kao film ima poprilično udarnih rupa... neke su peglane, neke nisu...
Medicinski fenomen rekao bih... a film kako ide ka velikom finalu je sve gori i gori.
Zadnja scena je pomalo smešna... trubiti ili ne trubiti pitanje je sad.   

Ne očekujte previše i dobićete sasvim prosečan film.
IMDb: 6,0    Lična:   5,5

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.