Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Underwater (2020)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Underwater (2020)

Underwater

Underwater (2020)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2020

Žanr:

drama, misterij, akcija, znanstvena fantastika, triler, horor

Trajanje:

95 min

Režija:

William Eubank

Scenarij:

Adam Cozad
, Brian Duffield

Glavne uloge:

Vincent Cassel
  >  Captain
John Gallagher Jr.
  >  Smith
Kristen Stewart
  >  Norah
Amanda Troop
  >  Poseidon Patty
Fiona Rene
  >  Godmother
Gunner Wright
  >  Lee
T.J. Miller
  >  Paul
Jessica Henwick
  >  Emily
Mamoudou Athie
  >  Rodrigo

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Underwater (2020)
    Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2020 u 16:13
Prijevod je najavio Bambula ⚡
Na vrh
Carinac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Carinac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2020 u 04:17
Iskreno, ne znam ni gde pise ni za sta pisem. :D  Pokusavam da dodjem do "Bambule", zeleo bih samo da kazem, decko/covek je stekao toliko moje poverenje sto se tice njegovog dela posla u cemu je ocigledno i vise nego dobar, da kada vidim njegovo forum ime ili "umetnicko ime" , ne moram da gledam, proveravam, trazim itd. Svaka cast ljudino, hvala ti na svakom prevodu, ziv i zdrav bio na ovo vandredno stanje! Cuvaj se, trebaces nam!
P.s Ako bilo ko moze da njemu ovo posalje licno ili se potrudi da procita, bio bih i vise nego zahvalan!
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2020 u 17:23
Prijevod je uradio Velo_7 👍
Na vrh
tromi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tromi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2020 u 00:41
Do kraja sam odgledao samo zbog toga što u vreme pandemije imam vreme na pretek . Da je ono normalno vreme posle deset minuta bi ugasio monitor 3/10
Na vrh
Filaret View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Filaret Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2020 u 19:03
Pa dobro, nije baš toliko loš da je samo za ova koronarna vremena, ali naravno da nije ni blizu Alienu koji mu je nedostižni uzor.

Nekako je sve nabacano, uvlači te u priču, a ti se ne daš jer im ne veruješ. E tu se vidi koliko je Alien dobar, tu je sve kako treba i kad treba.
Druga mana mu je višak patetike, ali zatvoriš nos i može da se preživi, mada te odvali skoro ko Titanik. Kad se pojavi ono što bi valjda trebalo da bude Lavkraftov kućni ljubimac Ktulu, ko još mari što polumrtav čovek kroz zube procedi da ipak dame imaju prednost. Smile

Meni gledljivo i osuđeno na zaborav, ali nije bezvredno.

Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2020 u 13:28
Extra film, prijao mi u moru losih filmova koje gledao u poslednjih desetak dana.
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2020 u 16:43
Dana? Misliš godina. Tongue
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2020 u 18:04
Mislim dana iz razloga sto je vanredno stanje a nmg da ubodem normalan film.
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2020 u 18:51
Ama možeš!

Samo odredi kojim žanrovima ćeš demonstrativno zatvoriti vrata.
Ja otkad u širokom luku izbjegavam bilo kakve kombinacije drama/biografija/ratni/povijesni, evo najiskrenije, rijetko potrefim na nešto da je ispodprosječno ili totalno negledljivo. Pogledam samo ako mi netko kome vjerujem kaže da nije još jedno precijenjeno smeće.
Ti probaj izbaciti one žanrove s kojima si imao najviše neugodnih iskustava.

Naravno da ponekad stanem u govno jer ima ljudi koji tu na forumu viču "odličan!" za ama baš svaku smaračinu, zlonamjerno, samo da te nasamare. Jednom uspiju. Ako zaboraviš, bude i dvaput (Fata?).
Kasnije, ma i da je u pitanju lijek za rak, ne slušam ih.
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2020 u 20:45
The corrupted 2019 preporucujem. Opasna akcija triler.
Na vrh
skyspy111 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skyspy111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2020 u 18:26
Bezveze film , vjerujte mi .
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2020 u 02:08
Dobar !
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2020 u 19:42
Posto sam veliki ljubitelj filmova koji obradjuju ovakve teme, mozda necu biti bas realan kada kazem da se ovo moze odgledati.Da je odlicno, nije.Cak daleko od tog.Medjutim, ja uvek pozdravljam snimanje ovako neceg.Ne ocekujte previse i odgledacete relativno fino.
Na vrh
Bad Spenser View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bad Spenser Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2020 u 23:20
Zanimljiv start, ali posle sve ubrzano i smorno. Gledljivo jeste, ali nije za veliku ocenu, od mene 6/10.
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2020 u 10:32
I od mene 6/10
Na vrh
maumau96 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj maumau96 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2020 u 08:27
Dobar ali nisam nešto preterano oduševljen! Dobar početak razrada tu i tamo, dok je kraj sasvim ok, dinamičan je! Preporuka!
Od mene ocena 6,5/10
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,609 sekundi.