Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Underwater (2020)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=95061
Datum ispisa: 08.Srpanj/Jul.2026 u 11:06
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Underwater (2020)
Objavio: titlovi.com
Tema: Underwater (2020)
Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2020 u 16:13
Prijevod je najavio Bambula ⚡

Odgovori:
Objavio: Carinac
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2020 u 04:17
Iskreno, ne znam ni gde pise ni za sta pisem. :D  Pokusavam da dodjem do "Bambule", zeleo bih samo da kazem, decko/covek je stekao toliko moje poverenje sto se tice njegovog dela posla u cemu je ocigledno i vise nego dobar, da kada vidim njegovo forum ime ili "umetnicko ime" , ne moram da gledam, proveravam, trazim itd. Svaka cast ljudino, hvala ti na svakom prevodu, ziv i zdrav bio na ovo vandredno stanje! Cuvaj se, trebaces nam!
P.s Ako bilo ko moze da njemu ovo posalje licno ili se potrudi da procita, bio bih i vise nego zahvalan!

Objavio: titlovi.com
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2020 u 17:23
Prijevod je uradio Velo_7 👍

Objavio: tromi
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2020 u 00:41
Do kraja sam odgledao samo zbog toga što u vreme pandemije imam vreme na pretek . Da je ono normalno vreme posle deset minuta bi ugasio monitor 3/10

Objavio: Filaret
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2020 u 19:03
Pa dobro, nije baš toliko loš da je samo za ova koronarna vremena, ali naravno da nije ni blizu Alienu koji mu je nedostižni uzor.

Nekako je sve nabacano, uvlači te u priču, a ti se ne daš jer im ne veruješ. E tu se vidi koliko je Alien dobar, tu je sve kako treba i kad treba.
Druga mana mu je višak patetike, ali zatvoriš nos i može da se preživi, mada te odvali skoro ko Titanik. Kad se pojavi ono što bi valjda trebalo da bude Lavkraftov kućni ljubimac Ktulu, ko još mari što polumrtav čovek kroz zube procedi da ipak dame imaju prednost. Smile

Meni gledljivo i osuđeno na zaborav, ali nije bezvredno.

Objavio: filips88
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2020 u 13:28
Extra film, prijao mi u moru losih filmova koje gledao u poslednjih desetak dana.

-------------
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)

Objavio: JoxerTM
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2020 u 16:43
Dana? Misliš godina. Tongue

Datum objave: 02.Travanj/Apr.2020 u 18:04
Mislim dana iz razloga sto je vanredno stanje a nmg da ubodem normalan film.

-------------
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)

Objavio: JoxerTM
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2020 u 18:51
Ama možeš!

Samo odredi kojim žanrovima ćeš demonstrativno zatvoriti vrata.
Ja otkad u širokom luku izbjegavam bilo kakve kombinacije drama/biografija/ratni/povijesni, evo najiskrenije, rijetko potrefim na nešto da je ispodprosječno ili totalno negledljivo. Pogledam samo ako mi netko kome vjerujem kaže da nije još jedno precijenjeno smeće.
Ti probaj izbaciti one žanrove s kojima si imao najviše neugodnih iskustava.

Naravno da ponekad stanem u govno jer ima ljudi koji tu na forumu viču "odličan!" za ama baš svaku smaračinu, zlonamjerno, samo da te nasamare. Jednom uspiju. Ako zaboraviš, bude i dvaput (Fata?).
Kasnije, ma i da je u pitanju lijek za rak, ne slušam ih.

Datum objave: 02.Travanj/Apr.2020 u 20:45
The corrupted 2019 preporucujem. Opasna akcija triler.

-------------

Objavio: skyspy111
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2020 u 18:26
Bezveze film , vjerujte mi .

Objavio: Freak37
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2020 u 02:08
Dobar !

Objavio: dzindzin16
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2020 u 19:42
Posto sam veliki ljubitelj filmova koji obradjuju ovakve teme, mozda necu biti bas realan kada kazem da se ovo moze odgledati.Da je odlicno, nije.Cak daleko od tog.Medjutim, ja uvek pozdravljam snimanje ovako neceg.Ne ocekujte previse i odgledacete relativno fino.

Objavio: Bad Spenser
Datum objave: 08.Travanj/Apr.2020 u 23:20
Zanimljiv start, ali posle sve ubrzano i smorno. Gledljivo jeste, ali nije za veliku ocenu, od mene 6/10.

Objavio: bokidante
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2020 u 10:32
I od mene 6/10

Objavio: maumau96
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2020 u 08:27
Dobar ali nisam nešto preterano oduševljen! Dobar početak razrada tu i tamo, dok je kraj sasvim ok, dinamičan je! Preporuka!
Od mene ocena 6,5/10

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk