| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
U Zmajevom gnezdu rimejk! (24.07.2018.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77241 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2023 u 19:21 |
|
Zaslužujem mnogo bolje od tako čega
![]() I šta onda, kada ukradem kakvo milo biće, da okrenem leđa mirhici koja je bila tu za mene onda kada nije iko drugi. Nah. Nije da me ne nervira, užasava ponekada, izbacio bih je na sneg, vezao za radijator, šta sve ne, ali ne mogu.
Trudim se da nerviram i užasavam i ja nju, pravde radi, sve u nadi da će poslati asasine na mene, koje ću ja ljuto poraziti u roku od odmah, pa da se ili mirimo ili sporazumno raziđemo, no da se zamajavam nekim tamo udovicama, bogatunkama and such, pih, kažem, pih. Pa svi imaju više love od mene, šta će mi sad još udovica u tako čemu? Kao da je lako mene trpeti. Uostalom evo izumirem danima i noćima, kraj mi je blizu, nisam ikada imao non-stop brutalni kašalj i temperaturu tokom 7 dana a nemaju nameru da se povuku, samo mi biva gore, ne može se ni spavati duže od max par sati dnevno, iz x puta, ne znam kako sam uopšte na nogama. ![]() |
|
![]() |
|
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14958 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2023 u 22:12 |
|
RIMEJK BRUS LIJA!
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2450 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2023 u 23:20 |
|
U zmajevoj ćuni....
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |