Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - True Detective (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

True Detective (2014)

True Detective

True Detective (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Pravi detektiv

Godina:

2014

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

55 min

Autor:

Nic Pizzolatto

Glavne uloge:

Ray Fisher
  >  Henry Hays
Stephen Dorff
  >  Detective Roland West
Carmen Ejogo
  >  Amelia Reardon
Mahershala Ali
  >  Detective Wayne Hays
Rachel McAdams
  >  Detective Ani Bezzerides
Scoot McNairy
  >  Tom Purcell
Michelle Monaghan
  >  Maggie Hart
Tory Kittles
  >  Detective Thomas Papania
Afemo Omilami
  >  Police Chief Holloway
Kelly Reilly
  >  Jordan Semyon
Michael Potts
  >  Detective Maynard Gilbough
Colin Farrell
  >  Detective Ray Velcoro
Sarah Gadon
  >  Elisa Montgomery
Matthew McConaughey
  >  Detective Rust Cohle
Woody Harrelson
  >  Detective Marty Hart

Odgovori Odgovori Stranica  123 6>
Korisnik
Poruka
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: True Detective (2014)
    Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2013 u 20:48

USA, HBO, 2014
Žanr: Kriminalistička, drama, triler
Uloge: Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Michelle Monaghan, Michael Potts

Evo i prvog prevedenog trejlera za novu HBO (čuli ste za Game of Thrones?) tv seriju True Detective koja kreće sa emitovanjem januara 2014 godine. Za scenario prve sezone serije  zaslužan je Nik Picolato ("The Killing"), a režiraće je Keri Fukunaga ("Jane Eyre"). Ukoliko zaživi i u drugoj sezoni, serija će se fokusirati na potpuno novi slučaj s drugom glumačkom ekipom.

Titlovana najava serije (kliknite na Captions (CC) taster u Youtube plejeru za prevod):

Trejler nam prikazuje zlokobne kadrove iz Luiziane u kojem vidimo Matthew-a McConaughey-a i Woody-a Harrelson-a u ulogama detektiva Rust-a Cohle-a i Martin-a Hart-a kako su u 17-togodišnjoj poteri za serijskim ubicom. Njihove sudbine će se susretati i suočavati još od 1995 kada je počinje prvi zločin u nizu pa sve do 2012 kada je istraga ponovo otvorena.

Pored njih u seriji takođe glume i: Kevin Dunn, Michelle Monaghan, Alexandra Daddario, Tory Kittles, Michael Potts, Elizabeth Reaser, Brad Carter, Lili Simmons i Jay O. Sanders

S obzirom na renome tv kuće koja producira seriju kao i na glumačko iskustvo gorepomenutog dvojca, možemo očekivati dobru tv seriju u zimskim mesecima... Kako se vama ovo čini?

Ažurirao icemaher - 13.Ožujak/Mar.2014 u 18:42
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2013 u 23:04
Izgleda dobro i čini se da prosto ne može da omane. Mada trejlerom nisam baš zadovoljan ali je to u celoj priči najmanje bitno.

Datum emitovanja je odličan, sada je počeo Boardwalk Empire u januaru ova serija, a u aprilu Game of Thrones. OK
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
nimm11 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nimm11 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2013 u 13:40
Jeste mi dosta serijskih ubica i detektiva ali dacu sansu seriji zbog glumacke postave,pre svega zbog Vudi Harelsonadance
Na vrh
Illuminati View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Illuminati Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2014 u 19:29
Nije loša,prva epizoda protekla dobro.
My Beautiful Dark Twisted Fantasy
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2014 u 23:47
Odlična je serija, baš po mom ukusu Approve

Pogledala prve dve epizode i zadovoljna sam: glumački dvojac odličan, dijalozi vrhunski.
Odvija se na dva plana: 1995 i današnjih dana.
Ljubitelji akcije joj zameraju statičnost i raspričanost, no to je takva serija, gledaj ili nemoj.

Ažurirao subrianca - 20.Sijecanj/Jan.2014 u 23:48
Na vrh
ameo02 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ameo02 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2014 u 22:48
super je serija, baš je onako, pravi klasik.

HBO je postavio 1. epizodu online sa prijevodom, pa tko želi gledat neka pođe na youtube:

Ažurirao ameo02 - 17.Ožujak/Mar.2014 u 13:33
Na vrh
nimm11 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nimm11 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2014 u 19:35
Ma njih dvojica drze pricu to je bar meni jasno- ne bih gledala da je druga ekipa, sve je na njima, jer je prica-opet nista novo.Svidja mi se dark atmosfera, retko vidjam americki jug-koji obozavam-u ovakvom svetlu-tami, a kinematografski stil je prepoznatljiv iz Dzejn Ejr...
Na vrh
cp6uja View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cp6uja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2014 u 16:09
Veoma mi je zanimljiva ova serija. Matthew McConaughey i Woody Harrelson zajedno? Hell Yes!
Ima tu čar, koja mi stvara osećaj da se to sve stvarno dešava, kao i većina HBO serija. Lik Rust-a Cohle-a me pomalo podseća na Sherlock Holms-a.
Na vrh
Butch Coolidge View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Butch Coolidge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2014 u 16:37
evo baš pogledao zadnju epizodu, kakva serija! sigurno u top 5 ikad. nadam se da je neće previše razvodnit u sljedećoj sezoni.
Na vrh
nimm11 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nimm11 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2014 u 18:30
Pa zar ima druga sezona? Ja mislim da je to sve...
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2014 u 19:56
Navodno, druga sezona je druga priča s drugim glumcima.
Na vrh
nimm11 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nimm11 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2014 u 20:59
Pa to onda vise nije to...jedino sto su njih dvojica producenti, pa i ne bude lose...
Na vrh
Filaret View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Filaret Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2014 u 01:40
Skoro da ne gledam serije, ali na molbu prijatelja počeo sam da je gledam. Odlična jeste, ali TV je ipak TV. Oni vajni Crusadersi , sve na čelu sa Gingerom (Riđim) su jednostavno smešni. Riđi liči na Draga Plečka. Još više na Gurđijeva. Pa nameštene porodične tragedije... Ali, dobro, počinje šesta pa će vidimo. Možda se popravi. Nije loše, da se razumemo, ali toliki hipsteraj... Jao, Čembers, jao sad će kraj sveta, jao Niče, trt Milojka. Moglo je to i u Dinastiju da se smesti. Samo da je tamo bio Metju Mekonagju. A svaka mu čast.

Da ne zaboravim, kapa dole MilanuRS  za prevod. Baš profi, kako bi rekla jedna koleginica.

Ažurirao Filaret - 14.Ožujak/Mar.2014 u 11:31
Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2015 u 01:24
21. juna nas očekuje početak druge sezone.

I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2015 u 13:50
Ne gledam trejlere iz principa, ali seriju jedva čekam.
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Illuminati View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Illuminati Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2015 u 18:30
Početak druge sezone dobar,drži pažnju.
Druga i treća epizoda dosta slabije,malo dosadne.
My Beautiful Dark Twisted Fantasy
Na vrh
nimm11 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nimm11 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2015 u 12:27
Nije kao prva sezona opcinjavajuca, ali nekako drzi paznju, ovo nije moj omiljeni zanr, ali me ipak vuce da gledam, e sad da li je to Nik  Picolato ili Rejcel Mekadams, ko zna...Tongue
Prevodilaca ima vise nego ikad, sto mi je drago
Na vrh
Ryo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ryo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2015 u 00:55
Veoma negledljiva sezona. Ispod svih proseka.
Na vrh
milan-cekic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milan-cekic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2015 u 17:46
Verovatno najbolja serija koju sam gledao ikada. Mislim na 1. sezonu. Sad cu da vidim kakva je 2. ali plasim se da moze samo losije od ovoga. ClapClap
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2015 u 19:36
Od druge sezone sam odustala posle druge ili treće epizode, nisam sigurna. Jednostavno mi ne drži pažnju. Jedino što je sjajno je uvodna špica. Ona je za peticu, kao i u prvom delu.
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 6>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.