Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
True Detective (2014) |
Odgovori | Stranica 123 6> |
Korisnik | |
mega games
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 232 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2013 u 20:48 |
USA, HBO, 2014 Žanr: Kriminalistička, drama, triler Uloge: Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Michelle Monaghan, Michael Potts Pored njih u seriji takođe glume i: Kevin Dunn, Michelle Monaghan, Alexandra Daddario, Tory Kittles, Michael Potts, Elizabeth Reaser, Brad Carter, Lili Simmons i Jay O. Sanders S obzirom na renome tv kuće koja producira seriju kao i na glumačko iskustvo gorepomenutog dvojca, možemo očekivati dobru tv seriju u zimskim mesecima... Kako se vama ovo čini? Ažurirao icemaher - 13.Ožujak/Mar.2014 u 18:42 |
|
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
|
|
jafforidza
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator YT insider Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3242 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Izgleda dobro i čini se da prosto ne može da omane. Mada trejlerom nisam baš zadovoljan ali je to u celoj priči najmanje bitno.
Datum emitovanja je odličan, sada je počeo Boardwalk Empire u januaru ova serija, a u aprilu Game of Thrones. |
|
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
|
|
nimm11
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 22.Kolovoz/Aug.2012 Status: Offline Points: 82 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Jeste mi dosta serijskih ubica i detektiva ali dacu sansu seriji zbog glumacke postave,pre svega zbog Vudi Harelsona
|
|
Illuminati
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 11.Ožujak/Mar.2012 Lokacija: Panama Status: Offline Points: 65 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Nije loša,prva epizoda protekla dobro.
|
|
My Beautiful Dark Twisted Fantasy
|
|
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user jedan fašista manje Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 1895 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Odlična je serija, baš po mom ukusu
Pogledala prve dve epizode i zadovoljna sam: glumački dvojac odličan, dijalozi vrhunski. Odvija se na dva plana: 1995 i današnjih dana. Ljubitelji akcije joj zameraju statičnost i raspričanost, no to je takva serija, gledaj ili nemoj. Ažurirao subrianca - 20.Sijecanj/Jan.2014 u 23:48 |
|
ameo02
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2013 Lokacija: HR Status: Offline Points: 657 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
super je serija, baš je onako, pravi klasik.
Ažurirao ameo02 - 17.Ožujak/Mar.2014 u 13:33 |
|
|
|
nimm11
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ma njih dvojica drze pricu to je bar meni jasno- ne bih gledala da je druga ekipa, sve je na njima, jer je prica-opet nista novo.Svidja mi se dark atmosfera, retko vidjam americki jug-koji obozavam-u ovakvom svetlu-tami, a kinematografski stil je prepoznatljiv iz Dzejn Ejr...
|
|
cp6uja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 12.Kolovoz/Aug.2011 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 58 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Veoma mi je zanimljiva ova serija. Matthew McConaughey i Woody Harrelson zajedno? Hell Yes!
Ima tu čar, koja mi stvara osećaj da se to sve stvarno dešava, kao i većina HBO serija. Lik Rust-a Cohle-a me pomalo podseća na Sherlock Holms-a.
|
|
Butch Coolidge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 21.Prosinac/Dec.2012 Lokacija: ZG Status: Offline Points: 563 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
evo baš pogledao zadnju epizodu, kakva serija! sigurno u top 5 ikad. nadam se da je neće previše razvodnit u sljedećoj sezoni.
|
|
nimm11
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Pa zar ima druga sezona? Ja mislim da je to sve...
|
|
bobiska
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 31.Svibanj/May.2005 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 785 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Navodno, druga sezona je druga priča s drugim glumcima.
|
|
nimm11
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Pa to onda vise nije to...jedino sto su njih dvojica producenti, pa i ne bude lose...
|
|
Filaret
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2009 Status: Offline Points: 495 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Skoro da ne gledam serije, ali na molbu prijatelja počeo sam da je gledam. Odlična jeste, ali TV je ipak TV. Oni vajni Crusadersi , sve na čelu sa Gingerom (Riđim) su jednostavno smešni. Riđi liči na Draga Plečka. Još više na Gurđijeva. Pa nameštene porodične tragedije... Ali, dobro, počinje šesta pa će vidimo. Možda se popravi. Nije loše, da se razumemo, ali toliki hipsteraj... Jao, Čembers, jao sad će kraj sveta, jao Niče, trt Milojka. Moglo je to i u Dinastiju da se smesti. Samo da je tamo bio Metju Mekonagju. A svaka mu čast.
Da ne zaboravim, kapa dole MilanuRS za prevod. Baš profi, kako bi rekla jedna koleginica. Ažurirao Filaret - 14.Ožujak/Mar.2014 u 11:31 |
|
jafforidza
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator YT insider Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3242 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
21. juna nas očekuje početak druge sezone.
|
|
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
|
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ne gledam trejlere iz principa, ali seriju jedva čekam.
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
Illuminati
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 11.Ožujak/Mar.2012 Lokacija: Panama Status: Offline Points: 65 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Početak druge sezone dobar,drži pažnju.
Druga i treća epizoda dosta slabije,malo dosadne.
|
|
My Beautiful Dark Twisted Fantasy
|
|
nimm11
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Nije kao prva sezona opcinjavajuca, ali nekako drzi paznju, ovo nije moj omiljeni zanr, ali me ipak vuce da gledam, e sad da li je to Nik Picolato ili Rejcel Mekadams, ko zna...
Prevodilaca ima vise nego ikad, sto mi je drago |
|
Ryo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 10.Srpanj/Jul.2015 Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Veoma negledljiva sezona. Ispod svih proseka.
|
|
milan-cekic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 08.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Subotica Status: Offline Points: 15 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Verovatno najbolja serija koju sam gledao ikada. Mislim na 1. sezonu. Sad cu da vidim kakva je 2. ali plasim se da moze samo losije od ovoga.
|
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Od druge sezone sam odustala posle druge ili treće epizode, nisam sigurna. Jednostavno mi ne drži pažnju. Jedino što je sjajno je uvodna špica. Ona je za peticu, kao i u prvom delu.
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
Odgovori | Stranica 123 6> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |