Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=54104 Datum ispisa: 05.Prosinac/Dec.2024 u 13:13 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: True Detective (2014)Objavio: mega games
Tema: True Detective (2014)
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2013 u 20:48
USA, HBO, 2014
Žanr: Kriminalistička, drama, triler
Uloge: Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Michelle Monaghan, Michael Potts
Evo i prvog prevedenog trejlera za novu HBO (čuli ste za http://forum.titlovi.com/game-of-thrones--2011-_t38537.html - Game of Thrones ?) tv seriju True Detective koja kreće sa emitovanjem januara 2014 godine. Za scenario prve sezone serije zaslužan je Nik Picolato (" http://forum.titlovi.com/the-killing--2011-_t40281.html - The Killing "), a režiraće je Keri Fukunaga ("Jane Eyre"). Ukoliko zaživi i u drugoj sezoni, serija će se fokusirati na potpuno novi slučaj s drugom glumačkom ekipom.
Titlovana najava serije (kliknite na Captions (CC) taster u Youtube plejeru za prevod):
Trejler nam prikazuje zlokobne kadrove iz Luiziane u kojem vidimo Matthew-a McConaughey-a i Woody-a Harrelson-a u ulogama detektiva Rust-a Cohle-a i Martin-a Hart-a kako su u 17-togodišnjoj poteri za serijskim ubicom. Njihove sudbine će se susretati i suočavati još od 1995 kada je počinje prvi zločin u nizu pa sve do 2012 kada je istraga ponovo otvorena.
Pored njih u seriji takođe glume i: Kevin Dunn, Michelle Monaghan, Alexandra Daddario, Tory Kittles, Michael Potts, Elizabeth Reaser, Brad Carter, Lili Simmons i Jay O. Sanders
S obzirom na renome tv kuće koja producira seriju kao i na glumačko iskustvo gorepomenutog dvojca, možemo očekivati dobru tv seriju u zimskim mesecima... Kako se vama ovo čini?
VIA: http://www.megablog.rs/tv-serije/true-detective-matthew-mcconaughey-i-woody-harrelson-u-novoj-hbo-seriji/ - True Detective – Matthew McConaughey i Woody Harrelson u novoj HBO seriji | Mega blog
------------- http://www.megablog.rs/" rel="nofollow - Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
Odgovori: Objavio: jafforidza
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2013 u 23:04
Izgleda dobro i čini se da prosto ne može da omane. Mada trejlerom nisam baš zadovoljan ali je to u celoj priči najmanje bitno.
Datum emitovanja je odličan, sada je počeo Boardwalk Empire u januaru ova serija, a u aprilu Game of Thrones.
------------- I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Objavio: nimm11
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2013 u 13:40
Jeste mi dosta serijskih ubica i detektiva ali dacu sansu seriji zbog glumacke postave,pre svega zbog Vudi Harelsona
Objavio: Illuminati
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2014 u 19:29
Nije loša,prva epizoda protekla dobro.
------------- My Beautiful Dark Twisted Fantasy
Objavio: jeje cantiq
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2014 u 23:47
Odlična je serija, baš po mom ukusu
Pogledala prve dve epizode i zadovoljna sam: glumački dvojac odličan, dijalozi vrhunski. Odvija se na dva plana: 1995 i današnjih dana. Ljubitelji akcije joj zameraju statičnost i raspričanost, no to je takva serija, gledaj ili nemoj.
------------- zovi me haringom, ja ću tebe subriancom (strap-on y compris).
Objavio: ameo02
Datum objave: 21.Sijecanj/Jan.2014 u 22:48
super je serija, baš je onako, pravi klasik.
HBO je postavio 1. epizodu online sa prijevodom, pa tko želi gledat neka pođe na youtube:
-------------
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2014 u 19:35
Ma njih dvojica drze pricu to je bar meni jasno- ne bih gledala da je druga ekipa, sve je na njima, jer je prica-opet nista novo.Svidja mi se dark atmosfera, retko vidjam americki jug-koji obozavam-u ovakvom svetlu-tami, a kinematografski stil je prepoznatljiv iz Dzejn Ejr...
Objavio: cp6uja
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2014 u 16:09
Veoma mi je zanimljiva ova serija. Matthew McConaughey i Woody Harrelson zajedno? Hell Yes!
Ima tu čar, koja mi stvara osećaj da se to sve stvarno dešava, kao i većina HBO serija. Lik Rust-a Cohle-a me pomalo podseća na Sherlock Holms-a.
Objavio: Butch Coolidge
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2014 u 16:37
evo baš pogledao zadnju epizodu, kakva serija! sigurno u top 5 ikad. nadam se da je neće previše razvodnit u sljedećoj sezoni.
Datum objave: 13.Ožujak/Mar.2014 u 18:30
Pa zar ima druga sezona? Ja mislim da je to sve...
Objavio: bobiska
Datum objave: 13.Ožujak/Mar.2014 u 19:56
Navodno, druga sezona je druga priča s drugim glumcima.
Datum objave: 13.Ožujak/Mar.2014 u 20:59
Pa to onda vise nije to...jedino sto su njih dvojica producenti, pa i ne bude lose...
Objavio: Filaret
Datum objave: 14.Ožujak/Mar.2014 u 01:40
Skoro da ne gledam serije, ali na molbu prijatelja počeo sam da je gledam. Odlična jeste, ali TV je ipak TV. Oni vajni Crusadersi , sve na čelu sa Gingerom (Riđim) su jednostavno smešni. Riđi liči na Draga Plečka. Još više na Gurđijeva. Pa nameštene porodične tragedije... Ali, dobro, počinje šesta pa će vidimo. Možda se popravi. Nije loše, da se razumemo, ali toliki hipsteraj... Jao, Čembers, jao sad će kraj sveta, jao Niče, trt Milojka. Moglo je to i u Dinastiju da se smesti. Samo da je tamo bio Metju Mekonagju. A svaka mu čast.
Da ne zaboravim, kapa dole MilanuRS za prevod. Baš profi, kako bi rekla jedna koleginica.
Objavio: jafforidza
Datum objave: 08.Lipanj/Jun.2015 u 01:24
21. juna nas očekuje početak druge sezone.
------------- I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Objavio: bojanadj
Datum objave: 08.Lipanj/Jun.2015 u 13:50
Ne gledam trejlere iz principa, ali seriju jedva čekam.
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: Illuminati
Datum objave: 10.Srpanj/Jul.2015 u 18:30
Početak druge sezone dobar,drži pažnju.
Druga i treća epizoda dosta slabije,malo dosadne.
------------- My Beautiful Dark Twisted Fantasy
Datum objave: 13.Srpanj/Jul.2015 u 12:27
Nije kao prva sezona opcinjavajuca, ali nekako drzi paznju, ovo nije moj omiljeni zanr, ali me ipak vuce da gledam, e sad da li je to Nik Picolato ili Rejcel Mekadams, ko zna... Prevodilaca ima vise nego ikad, sto mi je drago
Objavio: Ryo
Datum objave: 24.Srpanj/Jul.2015 u 00:55
Veoma negledljiva sezona. Ispod svih proseka.
Objavio: milan-cekic
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2015 u 17:46
Verovatno najbolja serija koju sam gledao ikada. Mislim na 1. sezonu. Sad cu da vidim kakva je 2. ali plasim se da moze samo losije od ovoga.
Objavio: bojanadj
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2015 u 19:36
Od druge sezone sam odustala posle druge ili treće epizode, nisam sigurna. Jednostavno mi ne drži pažnju. Jedino što je sjajno je uvodna špica. Ona je za peticu, kao i u prvom delu.
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: iromafia111
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2015 u 20:11
Nisam još ni počeo gledati drugu sezonu. Vidim da me čeka još jedno razočaranje.
-------------
Objavio: marko99119
Datum objave: 29.Rujan/Sep.2015 u 01:04
iromafia111 piše:
Nisam još ni počeo gledati drugu sezonu. Vidim da me čeka još jedno razočaranje.
definitivno meni ostalo još 3.epizode i nikako da ih pogledam..onda možeš zamislit kolko je zanimljivo
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2016 u 22:41
1. sezona upravo završena. Odlična serija... Sviđa mi se mračna atmosfera i duo Metju-Vudi je fenomenalan.
E, sad... Gledati ili ne gledati 2. sezonu? A sve mi se čini ovo drugo.
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Objavio: Atrahasis
Datum objave: 08.Kolovoz/Aug.2016 u 02:21
Ne gledati drugu! Nažalost nije ni blizu prvoj.
Prva je nešto što se nekim neverovatnim spletom okolnosti
desilo. Mekonahi, Harelson, atmosfera, radnja, filozofija... sve na najvišem novu.
Prva sezona 10/10
Druga: --- no comment
-------------
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
Objavio: Stressman
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 22:05
Prva sezona je stvarno izuzetna. Druga nije na tom nivou,ali treba pogledati. Možda su prvom postavili previsoke standarde. :-)
Objavio: ALFA stalker
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2017 u 21:59
prva sezona jedna od boljih detektivskih serija a druga je više kao dobra krimi drama.
Objavio: mavrenski92
Datum objave: 03.Svibanj/May.2017 u 10:42
Jedna od najboljih, ako ne i najbolja krimi serija koju sam ikada gledao. Sjajna priča, odlični glumci. Prva sezona je malo bolja, ali i druga je odlična.
Objavio: sinna
Datum objave: 14.Svibanj/May.2017 u 10:45
Slažem se sa svima da je True Detectiv najbolja krimi serija ikada napravljena u Americi,druga sezona je neloša ali čim su ubacili političke konotacije u seriju počeli su se lagano gubiti.Bila je na tragu toga da postane drugi Fargo serijal ali bojim se da treću sezonu nećemo gledati ali nikada ne reci nikada.Sve u svemu druga sezona gledljiva uz gajbu hladne pive i to je to,lagani recept.
-------------
Everything is a joke !
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 08.Srpanj/Jul.2017 u 23:58
Zvanično obnovljeno za 3. sezonu Glavnu ulogu igraće Mahershala Ali.
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Objavio: puppet_master
Datum objave: 09.Srpanj/Jul.2017 u 00:00
Lepo, čeka se
Objavio: sinna
Datum objave: 09.Srpanj/Jul.2017 u 09:33
SUUUUPEEEER. Samo hoću li je dočekati,neznam. OOOOpaaaa , puppet_master ,nema više Mickeya , ovo je novi look valjda poslije face-liftinga. Šala,šala,valja malo promjene u svemu.
-------------
Everything is a joke !
Objavio: Banjo92
Datum objave: 09.Kolovoz/Aug.2017 u 19:42
Sjajna serija,preporuka za pogledati.
Objavio: arcadian
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2017 u 10:22
7.0
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2017 u 20:23
Volim obe sezone, iako bitno drugačije, svaka mi je prijala na svoj način, da ne duljim, tek ćaskam.
Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2017 u 18:43
Objavio: franc-prijatelj
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2018 u 16:30
Posle 3.epizode sasvim solidno napram sličnim serijama. Da vidimo do kraja.
Objavio: insideman
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2018 u 17:47
Ja sam tu prvu sezonu doživeo kao razvučeni film. Gledao sam pre par meseci i već sam zaboravio.
Objavio: franc-prijatelj
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2018 u 14:05
Sad sam završio 6.epizodu. Sve je bolja. Oba igrača su "face". Bit če frke sada, kad su opet zajedno po toliko godina. Preporučujem svima , koji voli malo zamršenije krimi slučajeve. Idem na 7. .
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2018 u 05:21
Nik Picolato koji je autor serije je zaista napisao odličan scenario
koji su Vudi i Metju (meraklija i megdandžija) odlično sproveli u delo. Našao inspiraciju u knjizi Roberta Čejmbersa Žuti kralj.
O seriji i Picolatu su dosta pisali po netu i bilo je tu svega i
svačega. Od Ničea, Kanta pa do plagijata zbog kog su hteli da ga tuže.
Takođe je tu bilo raznoraznih teorija i teorema vezanih za srećan kraj u
koji ja ne verujem. Bilo je tu svega, od filozofije i metafizike do
hepi enda.
Da počnem od onog čuvenog "Time is a Flat Circle" koje me je nateralo da malo bolje promislim o svemu.
Njih dvojica su dva puta imali šansu da uhvate ubicu. Znamo šta se
desilo prvi put a pošto je Picolato već dao svoje mišljenje o vremenu
logično je da su isto prošli i drugi put. Ova dvojica nisu napustila
Karakosu, ostali su tamo fizički mrtvi i zaboravljeni u svom svetu u
kom su zbog već pomenutih finansijera nastavili bitisanje. Najbolji
primer za to je porodica koja dolazi u posetu Martiju koji leži u
bolnici. Svi se nekako sablasno i čudno ponašaju i smeškaju. Sve je
posle Karakose i jezivo i čudno, bar za mene.
Metju Mekonahi je kreirao lik za svaku antologiju a ne samo svoje
karijere jer suvereno vlada svakim kadrom. Ne bi bio ovako dobar i da ga
je neko programirao. Ono što mi se takođe svidelo je ritam koji ima serija i koji se savršeno uklapa sa okolinom i načinom govora.
Kraj sezone je za sada, na žalost, katastrofalno urađen. Očekivao sam
zaveru sa više učesnika a ne jednog ubicu koji izgleda kao da je hibrid
raznih filmskih ubica. Ovakav kraj prve sewzone je verovatno kompromis nastao
između autora i finansijera serije.
Druga sezona je naspram orve katastrofalno loša. Ipak zbog samog kraja zaslužuje komentar.
Drugu sezonu je uništila gomila podpriča i nebitnih likova koji su vodili u ćorsokak. Prva sezona je imala jednog Rasta i Martija kao njegovu suprotnost, u drugoj me je dočekao miks od najmanje 5-6 bledunjavih Rastija i Martija.
Kraj sezone je sasvim druga priča. Frenk je završio kao neki romantični heroj. Nije ga zaustavilo ni sunce ni aveti koje ga prate već žena. Romantika.
Poslednje epizode i scene su izvukle seriju uprkos onom gore.
Kakva će biti treća sezona tek će se videti. Raduje me što najavljuju povratak u ruralne predele. Ozark ili nešto slično.
Datum objave: 29.Kolovoz/Aug.2018 u 02:44
Objavio: Black Raven
Datum objave: 29.Kolovoz/Aug.2018 u 15:44
Odavno sam odgledao prve dve sezone, čekam sad treću sezonu. Odlična serija.
Datum objave: 03.Studeni/Nov.2018 u 12:25
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2019 u 18:18
Sezonu 3 prevodi Turab ⚡
Objavio: silent_passenger
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2019 u 18:23
Mahershala Ali u 3. sezoni?
Jedva čekam pogledati. Čovjek me oduševljava u svakoj svojoj ulozi - još tamo kad sam ga prvi put vidio u 4400.
------------- ...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Objavio: tantal
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2019 u 20:34
Koliko god lose govorili o drugoj sezoni,meni se i ona dopala.A ovo naravno pocinjem odmah da gledam.
Objavio: Freak37
Datum objave: 16.Sijecanj/Jan.2019 u 00:36
Koliko vidim bice ovo sezona za pamcenje !
Objavio: Freak37
Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2019 u 02:55
Mozda sam ocekivao drugaciji rasplet 3. sezone , ali i ovakav kraj misterije nestale dev. je sasvim ok.
Objavio: Black Raven
Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2019 u 14:59
Mnogo loša 3. sezona. Mnogo smorno i dosadno, ostario sam gledajući ovu glupu sezonu. Lepo je počela sezona sa pričom, ali posle smor. Meni je 2. sezona duplo bolja od ove 3. sezone. Ocena od mene 5/10 za ovu 3.sezonu.
Objavio: bokidante
Datum objave: 28.Veljaca/Feb.2019 u 10:07
Ova sezona je bila na tragu one prve, meni osobno najbolje, ali kao i Freak37, očekivao sam drugačiji rasplet. Od mene 8/10
Datum objave: 28.Veljaca/Feb.2019 u 12:01
Treca sezona je iole dobra jer su izvukli pouku iz druge,pa su iskopirali sablon iz prve sezone I to maksimalno,pa sad druga domacica mesi po istom receptu-isto to,samo malo drugacije.Trebalo je da ostanu na prvoj ali treba im para😒
Objavio: VLL72
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2019 u 10:39
Kad gledam serije trudim se da prvo sačekam sve epizode i počinjem. Obično odgledam u jednom dahu sve u nekom nenormalnom roku. Naravno, one serije koje drže pažnju i vrede. Očekivao sam mnogo i od ove sezone s‚obzirom na tematiku koja je prisutna u seriji. Kad ono, rešio čika režiser da luduje i lumpuje. Ubio je tempo flash-back-ovima kao na auto-putu ili na nekim trkama. Neverovatno zaista. Treba imati meru u svemu a pogotovo u ovom segmentu. Kako se sam nije pogubio kod montiranja...trebalo je sve to ispratiti. Najbolji flash-back i jedini vredan pažnje mu je onaj u kolima kada putuju ostareli partneri ka poslednjoj živoj osobi koja zna istinu (ne računam žrtvu) i kada se reditelj igra sa smenom životnih doba detektiva. Ovako kako je urađena sezona, dovelo je do smora verovatno velikog broja gledalaca. Ja sam nakon veće pauze posle 4 ep. uspeo da se nateram da zavrhim odjednom poslednje 4 ep., jer sam sumnjao ako ne odradim tako da ću prekinuti sa gledanjem, što retko kad činim. Priča! Veoma realna i dešava se gotovo svakodnevno baš svuda u svetu. Evo pre neki dan je izašla vest da je u Subotici neka nazovi mama podvodila ćerku od 14 god. za 50EUR. Užasne stvari se dešavaju, nekad iz neimaštine a nekad spletom okolnosti kao što je u ovoj sezoni glavni događaj. Šteta, dobar izbor glumaca ali upucao je režiser sam sebe i napravio smor sezonu.
------------- Samo Zvezda!!!
Objavio: lale22
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2019 u 11:38
mislim da je druga sezona super jer su drugi glumci u prvoj sezoni je to traljavo odrađeno ako je i treća ko prva odustajem od gledanja
Objavio: lale22
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2019 u 11:43
u prvoj sezoni žgoljavi osušen ko grana Matthew McConaughey i kolega mu Woody Harrelson nisu me uopće oduševili ni sa glumom ni sa pojavom koja ni ne liči na detektiva sva sam gledao kako Matthewa iz kadra neće odnjeti povjetarac dok u drugog sezoni Colin Farell izgleda kao paravi detektiv a i gluma mu je bolja svatko ima svoje mišljenje
Objavio: stevan-manojlovic
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2019 u 16:00
Mala djecica su pleonazam!
Objavio: djapekotez
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2019 u 16:05
Prva sezona je vrhunska, druga je loša, a treca je katastrofa !
Objavio: robin12345
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2019 u 16:22
Iskreno mislim da serija sa Nicom Pizzolattom više nema što reći, te da HBO ako uopće misli sa 4. sezonom hitno treba ( prije castinga ) novoga showrunerra. Kako sada stvari stoje HBO možda bude zagrizao na svojevrsni dream team, koji predlaže Pizzolatto, da se vrati bar McConaughey i eventualno Harrelson, te spoje s Farrellom. Kako bi ih spojili sa Aliem? Ne znam, jedino je logika promijeniti trenera. Čak i ako bude nešto od te ideje koju nazivaju sindrom Avengers...Ionako je Pizzolatto u stalnom kreativnom sukobu sa svima.
Objavio: silversurfer
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2019 u 20:31
Ako je tako lose,ondak da negledam...
Objavio: Maedre
Datum objave: 10.Ožujak/Mar.2019 u 22:06
Solidan početak sezone ali već nakon četvrte epizode stvar je počela da se prelama, čini mi se kao da ni sam Nic Pizzolatto nije bio siguran šta je tačno hteo. Da ne otkrivam sad ali sezona je bila zaista dobra do pucnjave kod Woodarda, nakon toga totalni raspad sistema, stvarno šteta. Nadam se da će neko kompetentniji da preuzme seriju za sledeću sezonu.
Objavio: win32
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2019 u 00:05
Po meni je navedena serija i dalje jedna od najboljih koje sam gledao u zadnje vrijeme, a pogledao sam ih povecu kolicinu.
Nije kao prva sezona, ali svaka sezona je posebna na svoj nacin i svaka je IMHO bolja od vecina serija koje se danas snimaju.
Serija je aposlutni klasik i bilo bi steta preskociti je, no svatko nesto voli.
Vidjeti cemo sto donosi cetvrta sezona.
Objavio: korleone
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2019 u 11:03
Svako ima svoj ukus, slažem se da je prvi serijal odličan, ali u prvom serijalu ima ukupno dva glumca, ostali nisu vredni pažnje ni pamćenja, dok je druga sezona donela 5 ili 6 likova koji su svako sjebani na svoj način i bila mi je upravo zbog više likova zanimljivija za gledanje. Treća opet, liči na prvu, ali isto tako zbog dva bitna lika i jednog iritantnog (gospođe Ali). Sve u svemu jedna od serija koju treba gledati.
Objavio: papryka
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2019 u 11:21
meni ovo nije ništa...tresla se brda rodio se miš
Objavio: srborus
Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2019 u 08:36
pa...možda sam očekivao nešto više...nekako ova 3-ća sezona smara.....po meni je slabija od prve dve...
Objavio: enis88
Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2019 u 12:25
Stevan Manojlovic, haha, kakvo zapazanje! : )
Objavio: robin12345
Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2019 u 13:48
stevan-manojlovic piše:
Mala djecica su pleonazam!
Ajd bar netko da člita od riječi do riječi taman da i dobijem po lampi vrijedilo je
Objavio: salemanija
Datum objave: 13.Ožujak/Mar.2019 u 01:40
Meni je ova sezona smor zivi, a druga sezona mi je bila mnogo zanimljivija, iako losija od prve.
A Rachel McAdams je bila sjajna, pored Colina naravno.
Mada, po mom misljenju (jer ni ova dvojica nisu losa, cak je Stephen Dorff bolji od Alija) nije stvar u glumcima nego u prici. Ova prica u trecoj sezoni je totalno nemastovita i jos gore - dosadna.
Pa jos gore, neuspeli pokusaj kopiranja prve sezone.
Potrebne su sveze snage, novi scenarista i bolji producent a glumce je najlakse naci.
Ne znam za Vas, ali meni je i druga sezona Westworld bila nedovoljno zanimljiva.
I mislim da ce nakon Game of Thrones HBO biti u velikom problemu jer im nece ostati skoro nista od kvalitetnih serija.
Objavio: milemaliot
Datum objave: 14.Ožujak/Mar.2019 u 22:11
Totalno se slazem
Datum objave: 14.Ožujak/Mar.2019 u 22:25
Nije lose ispalo na kraju,ali ostajem pri tome da je trebalo stati kod prve,na vrhu
Objavio: matijas-klopcic
Datum objave: 16.Ožujak/Mar.2019 u 10:30
Не бих баш рекао да је друга сезона бледуњава. Фарел је био добар, Рејчел Мек Адамс још боља, а тај серијал је доста мрачан. У сваком случају, волео бих да се настави са четвртом, Прави детектив је освежење.
Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 03.Svibanj/May.2019 u 15:42
Odgledah prvu sezonu i veoma sam zadovoljan. Vidjecemo sta kazu druga i treca.
Objavio: beogradski
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2022 u 15:44
Odlicna serija i sve 3 sezone i odlicne glumacke ekipe
Datum objave: 05.Sijecanj/Jan.2023 u 13:03
Četvrta sezona bez Pizzolatta kao scenariste ali zato sa Jodie Foster
No dobro de, ima dana, premijera možda tek krajem godine ako ne i početkom 2024. da ne kačim sada bzvz teaser, čekam konkretniji trejler.
Objavio: Mizi
Datum objave: 05.Sijecanj/Jan.2023 u 13:52
Ma kakva Džodi, njeno vreme je odmrmorilo. Podgrejani leš, šta ona može da pruži, bez Jaganjaca? Po meni, prva sezona trebala je da bude i zadnja. Amin, ave Cezare! Od Mekonakija i Vudija bolji tandem i bolji scenarijo nej da bude, tako da....
Datum objave: 05.Sijecanj/Jan.2023 u 14:08
Istina, ni blizu išta prvoj sezoni, no opet ima kakvu svoju priču svaka za sebe a da mi je to bolje od ogromne većine serija ionako. Ostarila Fosterica, šta da se radi ali je i dalje jedna od boljih glumičica meni.
Datum objave: 05.Sijecanj/Jan.2023 u 14:19
Ja bih oživeo Vinsenta Prajsa i Orsona Velsa, kakav bi to tandem bio ej! Brate, misterija samo takva, uživali bi svi!
Datum objave: 05.Sijecanj/Jan.2023 u 14:56
Orson Welles je hvalio našega, da prostiš, Paju, dabome
Za njega je, kaže, Pavle Vuisić bio glumčina kakvog nije igde drugde video.
Zato, između svega ostalog, i ne gledam više domaće filmove. Nema više Cice Perovića, Bekima, Paje i kolike tek mase prirodnih glumaca koji su vladali kadrovima šta god radili, beš vreme u kojem su glumačke zvezde...pa da ne navodim ove sada, nije mi namera da ponižavam, no razlike su nebo i zemlja, ma i grđe, između neba i zemlje je samo vazduh a ovo su nepremostivi ambisi, drugi univerzumi. I ranije sam znao da se glupiram sa time da su se meni domaći filmovi pokvarili onda kada su ih počeli snimati u boji šala naravno, no sa nemalo istine u sebi.
Datum objave: 05.Sijecanj/Jan.2023 u 15:38
To su veličine, bez zezanja. Dao bih deset Bikovića i dvadeset Milana Kalinića za jednog Paju ili Bekima! A tek Bata Stojković, pa legenda!
Što se tiče ove serije, druga sezona totalni promašaj. Ova treća tu i tamo, ima nekih preferencija, ali prva je zakon i nema tog argumenta koji će me ubediti u suprotno. To je magija.
Datum objave: 12.Travanj/Apr.2023 u 20:52
Datum objave: 18.Sijecanj/Jan.2024 u 21:33
Papi, jesi gledao prvu epizodu sa Fosterovom i kako ti se čini?
Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2024 u 00:34
Ma kakve moje misli, dobri Mizi probaj seriju, to što se meni čini možeš mačku o rep
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2024 u 00:48
Mizi, nemoj. Serija koja počinje sa kafić uzdravlje degenerikom, ne može.
Objavio: kjovo
Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2024 u 10:22
Joxer a koji glumac i z kafica u zdravlje gledah trejler i ne vidoh nijednog
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2024 u 11:06
To je neka fora koju samo on zna,
Mislim suditi po jednoj epizodi osim ako nema istaknutih onih po...., ras..., poli... plasiranje ....i drugih korektnosti do bola, u mom slucaju, dobro to nekome ne smeta, pa da to prokomentarisem i kazem ne bih to da gledam, ima ko je odusvljen i to mi ne smeta, mozda se ne slazem da li je npr adaptacija dobra, dobra prica, gluma, rezija, itd.
Mislim sve su zasebne price i glumci, prva sezona je kao mini-serija vrh, takodje druga mi je dobra uopste nisam zeleo da poredim sa prvom, treca mi se nije svidela, nije mi prijala nevezano za prethodne dve.
Ovu cu pogledati kad izadje cela, pa u cugu.
Uvek je takvo neko okruzenje fino, bacio sam samo pogled na prvu epizodu, a i sto trenutno privodim kraju Murder at the End of the World pa Island i onda me podseti npr na seriju Trapped.
Objavio: sasa-stipisic
Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2024 u 12:45
Joxer misli vjerojatno na Woodya Harrelsona, očito nije gleda ništa do sad, jer to nije vezano za ovu aktualnu sezonu na koju se vi referirate. Svaka sezona je ko svoj malo duži film. Ugl ova sezona obećava, ako ništa Aljaska kao mjesto radnje i to u onom dobu godine kada nema sunca, zanimljiva podloga...i svakako Jodie Foster.
Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2024 u 17:08
sasa-stipisic piše:
Joxer misli vjerojatno na Woodya Harrelsona
Tako je.
sasa-stipisic piše:
očito nije gleda ništa do sad
Opet točno, ako vidim da je on u nekom filmu ili seriji, bježim ko vrag od tamjana.
Na žalost nekad ne znam, pa mi ga podvale i naravno svaki put sve ukvari.
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2024 u 20:37
Wudy glavni baja, kuj ga ne voli taj ne zna što je voliti netkoga.
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2024 u 21:13
Ne volim ni ja neke glumce, glumice, ali da ne gledam neki film, seriju zbog njih, ili da je film loš po bitnim kriterijumima, a da je glumac izvukao , od sr.... izgradio u ok ostvarenje , to mi ne pije vodu, ili da sudim o istim a da nisam gledao, meni je to bez veze i suvišno da se komentariše, a opet da se nešto ističe u drugim, osporavanjem, kao što se jedna teorija ne dokazuje osporavanjem druge, a ljudi npr, vole da gledaju, i na kraju to je samo moje mišljenje , kao što smatram da je prva sezona vrh koga interesuje ta tema, koga ne interesuje smao preskoči, nebitno što sam gledao sve i svašta, kao i ostali članovi .
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2024 u 21:27
Mizi piše:
Wudy glavni baja, kuj ga ne voli taj ne zna što je voliti netkoga.
Vodi ga doma.
AlexDeLarge piše:
... po bitnim kriterijumima...
Postoje glumci koji negledljivi film naprave gledljivim ma kako loš bio (sveti Rutger Hauer npr.).
A postoji i obrnuto.
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2024 u 21:51
Dobro u tome se ne slažemo i nećemo, i kad privatno diskutujemo većina se ne slaže, ali dobro nije sporno, samo se istakne da je loše ostvarenje, a da je glumac (ili glumci) svoju ulogu izneo odlično, navodio si pre i Vincent Cassel-a, itd. kao što se ne slažemo npr oko pasa.
I dalje stojim da je prva sezona top i sve preporuke, može samo da se diskutuje oko kraja, mada ne znam ko datu seriju nije gledao.
Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2024 u 01:21
Xelou, da li neko gleda ovu sezonu novu??? Ima li paranormale ili samo para? Ima li umjetnosti, lgbt promocije i rasnorodne ravnopravnosti? Pominju li Trubača i Bazdena? Ima li nečeg mističnog i okultnog kao u Blek Svadbi i Kalkanski Circles??? Puca li se, juri li se neko sumnjivo biće? Nadam se dobrim vijestima! Kiss...
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2024 u 14:41
Propala serija, mislim da ne treba više da snimaju pod nazivom TRUE DETECTIVE, jer nije to što je bilo u početku.
Da su snimili samo prvu sezonu bila bi u top 10 najboljih mini serija, ovako sve više propada, ali zahvaljujući Mekonakiju i Wudiju opstaje.
Objavio: payutti
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2024 u 17:48
Mizi piše:
Propala serija, mislim da ne treba više da snimaju pod nazivom TRUE DETECTIVE, jer nije to što je bilo u početku.
Da su snimili samo prvu sezonu bila bi u top 10 najboljih mini serija, ovako sve više propada, ali zahvaljujući Mekonakiju i Wudiju opstaje.
Imam apsolutno suprotno mišljenje. Prva sezona jeste najbolja, ali su i druga i treća bile odlične. Četvrtu mogu da ocenim tek kad je celu odgledam.
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2024 u 19:31
Druge sezone se sećam kao kroz maglu, nemam pojma ni šta su istraživali detektivi, ni o čemu se radilo. Treća sezona mi je ostala u sećanju, a četvrtu neću da gledam.
Objavio: homemultimediabox
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2024 u 16:14
Uz prvu ovo je najbolja sezona TD. 8/10
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2024 u 17:30
Nisam gledao, ali kad su svi bezobrazni i neće, ja ću čoeku odgovoriti kako je pravo i pošteno.
Mizi piše:
Xelou, da li neko gleda ovu sezonu novu??? - Ne! Ima li paranormale ili samo para? - Ima. Ima li umjetnosti, lgbt promocije i rasnorodne ravnopravnosti? - I to sve ima. Pominju li Trubača i Bazdena? - Ama ima. Ima li nečeg mističnog i okultnog kao u Blek Svadbi i Kalkanski Circles??? - Pa naravno da ima! Puca li se, juri li se neko sumnjivo biće? - I jedno i drugo, dabome! Nadam se dobrim vijestima! - Božić je, svega ima! Kiss... -
Objavio: ameo02
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2024 u 17:30
Mizi piše:
XXXXXXXXX (administratorska cenzura)
Ameo, kontroliraj se.
ovo je antologijska serija - svaka sezona zasebna i priče su za sebe.
doslovno je NEUSPOREDIVO
to ko da ideš uspoređivat knjigu jednog pisca sa nekom drugom knjigom istog pisca.
ima boljih i gorih, a ima naravno i ona koja ga je proslavila pa je bestseler.
1. sezona je proslavila seriju i dala joj zamah.
sve ostalo ide u taj koš, al je totalno drugačije.
i što sad, pod istim je naslovom, slavni su glumci, svi su odradili svoje kako mogu i znaju.
ova zadnja je više nešto kao hommage prvoj, i tko zna hoće li se raditi još il neće.
svaki je slučaj na kraju zanimljiv na svoj način.
-------------
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2024 u 19:12
Whu kers, hukers!
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2024 u 19:14
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2024 u 19:34
Moje sreću ne krije, što sam odustao od ove serije! Antologijska je samo prva sezona, sve ostalo je pušiona!
Objavio: korisnik100
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2024 u 19:36
cekas cetvrtu sezonu predugo a dpbijes ishlapjelu jodie foster-prenapadno nijekanje boga i promociju lgtb pametnjakovica koji su cijeli Holywood pretvorili u svoje glavno utociste,a scenario da ne pominjem cista O.
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2024 u 20:37
korisnik100 piše:
cekas cetvrtu sezonu predugo a dpbijes ishlapjelu jodie foster-prenapadno nijekanje boga i promociju lgtb pametnjakovica koji su cijeli Holywood pretvorili u svoje glavno utociste,a scenario da ne pominjem cista O.