Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Triler najbolji indonežanski film godine (10.12.2024.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Triler najbolji indonežanski film godine (10.12.2024.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Triler najbolji indonežanski film godine (10.12.2024.)
    Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2024 u 16:01
Ne verujem da ći išta od ovoga gledati. Ama baš ništa. I to mislim da su šanse 99,9 % za negledanje )
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2024 u 16:22
Džaba najbolji kad to niko ovde ne želi da gleda, a i pitanje je kakvi će biti eng.titlovi za taj film 
jer dosta je opao kvalilet eng.titlova za azijske filmove. 
Imam na kompu nekoliko malezijskih,  indonežanskih... i drugih azijskih akcionih filmova 
koji su odlični ali su im eng titlovi nepotpuni.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2024 u 16:54
Ko kaže da niko ne želi.
Pa prije par godina smo imali onaj sa ribarskom industrijom i modernim robovima u oceaniji zaboravio sam kako se zvao film, ali baš je dobar.
Ako nabasam na ovo s eng. titlovima kad se pojavi, gledat ću.
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2024 u 17:14
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Ko kaže da niko ne želi.
Pa prije par godina smo imali onaj sa ribarskom industrijom i modernim robovima u oceaniji zaboravio sam kako se zvao film, ali baš je dobar.
Ako nabasam na ovo s eng. titlovima kad se pojavi, gledat ću.

Joxeru, ja i ti ćemo ovaj fiilm sigurno pogledati ali ovakvi filmovi sve slabije gledaju na ovim prostorima. 
I za korejske i kineske filmove je dosta spao broj gledaoca, a kamoli za indonežanske.
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2024 u 17:34
Od indonežanskih horora samo može da prođe Vampirica (2024)
već sam ga pogledao, ali trenutno ima samo snimci sa velikim nalepljenim prevodima ( arapski, hindu) 
pa ću još sačekati s prevođenjem.

Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2025 u 15:58
Ja pa ne znam šta se gleda na ovom prostoru, ma u stvari stvarno više ne mogu da komentarišem ovdašnje teze, nego, again, kada izađe film, ako već nije, moliću lepo da me nekako obavestite ♥️♥️♥️♥️
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2025 u 16:27
Nema ti od toga ništa.
Kad vidiš da sam napisao utiske, znači da je izašao. Ali zasad još nije.

Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2025 u 16:35
Hvala vi 🌹

Uzeo malo da piskaram po člancima, da beogradski ne bude toliko usamljen po temama, a i ono, može mi se. 😂 Iskopao bih filmove ionako da imam uslova trenutno, nego eto pre da bi malo piskarao, pitao kao i sav taj džez. Lako ćemo kada se pojavi sve to.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.