| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Top 25 filmova dekade po imdb-u |
Odgovori
|
Stranica <1 234 |
| Korisnik | |||
yolix83
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2010 u 16:02 |
||
A meni je tu opet ključna riječ "bespotrebno". Ne znam šta ima dobro u ijednom rimejku. Uzmeš već postojeći film i snimiš ga ponovo uz male razlike da ne bude baš skroz isti. Ajd razumijem kad snime rimejk King Konga uz današnje mogućnosti. Ali snimati rimejkove filmova koji su izašli par godina unazad je baš bespotrebno (ali to je moje mišljenje )
Ti il si neki zajebant ili stvarno nisi skontao da je Top 25 filmova dekade po imdb-u. |
|||
![]() |
|||
svetlanalane
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 05.Studeni/Nov.2007 Lokacija: Kraljevo Status: Offline Points: 250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2010 u 22:40 |
||
|
Nisam odgledala sve filmove sa liste pa mislim da i ne treba da dajem neko precizno misljenje o datoj listi. Ali, po meni, ako se vec prave, treba praviti vise lista: posebno za igrane a posebno za animirane i crtane filmove. Ipak su to razlicite stvari iako pripadaju istoj umetnosti pa mi rangiranje djuture deluje kao u onoj staroj : sabirati babe i zabe.
Da ne pricamo o istoj oceni koju je dalo 60 000 (Das leben der anderen) ili 230 000 (The Departed) ljudi.
Na mojoj listi od 25 bi se definitivno nasao i Million Dollar Baby.
Sa listama se ne slazem u principu iz prostog razloga sto mi je svako glasanje odredjene grupe ljudi nerealno. Na IMDB glasaju registrovani posetioci tog sajta, a ne svi oni koji gledaju filmove. Cak mi ni broj gledalaca ne daje bas neku pravilnu ocenu kvaliteta (naime cesto je samo znatizelja povod za gledanje nekog filma, reklama, reziser, glumci, efekti, spektakl...). A zamislite gde ce biti Avatar i jos poneki od tih filmova na listi za dve tri godine ! ! !
A ako vec razgovaramo o nekom broju najboljih filmova protekle dekade, zasto se uopste odnosimo prema IMDB kao etalonu kvliteta Hajde da napravimo sami glasanje, da predlozimo stotinak filmova i glasanjem izaberemo 25 onih filmova koji su po misljenju posetilaca ovog sajta bili najbolji u protekloj deceniji. (Pazi sad: ja protivnik lista i glasanja, predlazem
Ažurirao svetlanalane - 16.Sijecanj/Jan.2010 u 22:59 |
|||
![]() |
|||
matetic666
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 20:25 |
||
|
slazem se, ajde nek svatko predlozi njemu najbolje filmove...
|
|||
![]() |
|||
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 20:38 |
||
Apsolutno, vec postoi takva mogucnost za filmove iz 2009 godine gde naravno i ti mozes napisati svoje favorite od filmove koji su bili premijerno prikazani u 2009 godini. http://forum.titlovi.com/titlovi-movie-awards-2009_t30101.html |
|||
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
Stranica <1 234 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |