| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Titlovi.com vas trebaju (PREVODITELJSKI PROJEKTI) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Titlovi.com vas trebaju (PREVODITELJSKI PROJEKTI)Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2010 u 19:53 |
|
Dakle, kao što ste mogli primijetiti u temi Obavijesti o velikim prevoditeljskim projektima, slijedeća 4 projekta (od predloženih u Translator forumu) su pokrenuta:
1. All Oscars 2. Giallo 3. Pinky Violence 4. Spaghetti westerni (pripojeni projektu Western) U pripremi su slijedeći projekti: 1. Festivalski filmovi 2. Eksploatacijski filmovi 3. Criterion kolekcija 4. Eurocrime / Poliziotteschi žanr Dakle, slobodno se možete uključiti na način da rezervirate neki od naslova i prevedete ga. Također, ovdje možete slati svoje radove (u jpg, jpeg, bmp, gif, isl. formatu) koji će poslužiti kao vizualni identitet projekta, za sve projekte osim Western i All Oscars koji iste već imaju. Ažurirao bubba ho-tep - 25.Rujan/Sep.2010 u 19:55 |
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2010 u 12:01 |
|
Prevoditeljski projekti su malo zamli pa podsjecam jos jednom sve zainteresirane da se mogu pridruziti u njihovoj realizaciji. Pops projekata i upute dostupni su u podforumu "Titlovi & Projekti".
Hvala na doprinosu! |
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2013 u 12:03 |
|
Puno toga se promijenilo od zadnjeg posta, puno toga je prevedeno i/ili otvoreno. ![]() Hvala na suradnji!
![]() ![]() Ažurirao bubba ho-tep - 24.Sijecanj/Jan.2013 u 12:04 |
|
![]() |
|
Fahro
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2013 u 21:59 |
|
Ja sam uspio da nađem način ripovanja tiitlova sa produkcijske kuće MGM ,konkretno sa MGM SRbija,pa ako nije problem mogao bih da ripujem što više titlova sa ovog kanala. Pozdrav! Dosadašnje DVB titlove imate u mojim uploadima,pa kažite da li vam ovo odgovara ili ne,ja sam čovjek koji u slobodno vrijeme želi da obogati vaš sajt sa klasičnim filmovima za koje nema prevoda na srpskom jeziku.
|
|
|
Dragon Lee
|
|
![]() |
|
micheal.o.coileain
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2013 u 17:29 |
|
Ja sam razmišljao i volio bih započeti projekt vezan uz irske filmove i serije i pokušat ću u sljedećem razdobolju skupit ljude za ovaj projekt
|
|
![]() |
|
Fahro
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2014 u 21:18 |
|
Može li projekat " Hong Kong Legende" ?
Sakupiti spisak filmova,pa dopunjavati novijim naslovima.
|
|
|
Dragon Lee
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2014 u 21:36 |
Otvarati nove projekte nema smisla ako clanovi nisu zainteresirani za prevodjenje, tako nam vec nekoliko projekta stoji neprevedenih jer se je interes smanjio, odnosno ugasio. Ukoliko nadjes dovoljno clanova koji bi prevodili i napravis spisak, moze naravno. ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
palantril
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 30.Prosinac/Dec.2014 Lokacija: Хамбург Status: Offline Points: 12 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2015 u 00:21 |
|
narode, mislim da bi pomoglo kada bi konkretizovali poziv u pomoć.
iz kojih segmenata se sastoji prevod filma. ja kao laik mislim da je to 1. skidanje filma 2.prevod filma 3. titlovanje filma (ubacivanje teksta u film, tj na text sheet i prilepljivanje uz film) recite za sta vam trebaju ljudi, konkretni zadaci. mislim da je "trebljenje oraha" prevod i kucanje teksta, ubaciti tekst u film sa vremenom trajanja titlova je opet, lakše(?) mogu li nadležnosti da se podele? trebaju ljudi koji prevode jezik X i kucaju text trebaju ljudi koji prevode jezik Y i kucaju text trebaju ljudi koji kroje tekst sa filmom. mislim da će biti lakše odlučiti se za pomoć ako se posao podeli može li biti da je pomoć posustala jer se previše opširno zove u pomoć? |
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2015 u 18:43 |
|
Da citiram:
Mislim da ne može bit jasnije od ovoga, povećao tekst ako imaš problema s vidom... |
|
![]() |
|
karlita44
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 03.Listopad/Oct.2018 Lokacija: zagreb Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2018 u 23:46 |
|
POZZ..ja sam nova,inače prevoditelj,prevodila za onu staru stranicu filmovin,i htjela bih opet,jer mi je to gušt..kome se obratiti?
|
|
![]() |
|
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2018 u 20:56 |
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |