| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <1 474849 |
| Korisnik | ||
deklica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 18.Ožujak/Mar.2010 Lokacija: KG Status: Offline Points: 121 |
Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2025 u 17:22 |
|
|
Može li da se api vrati kako je bilo, da ne ignorise jezike i da izbacuje samo izabrane, ovako je totalni haos, 90% korisnika kodija za jezike u kodi podesavanju stavi srpski, hrvatski, bosanski...
Sve je radilo kako treba do ovih izmena, takodje ne treba da pretražuje titlove od filmova ukoliko se traze titlovi za epizode tj, serije i to je sve radilo kako treba... Ako bas imate zelju da vam ovo radi ovako, dodacu stavku u podesavanjima titlovi addona da se jezici ignorisu pa ko zeli da mu radi tako a ne da ga api ogranicava. Takodje ukoliko je moguce bilo bi lepo da api podrzava godine, i imao bih ja tu jos nekih zelja da sve radi bolje ali o tom potom, sad je primarno da se ako moze vrati sve kako je radilo pre i kad je sve funkcionisalo... Inace pricam o unofficial kodi addonu, koji ispravlja dosta ranijih stvari od oficijalnog addona... |
||
![]() |
||
deklica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Ožujak/Mar.2010 Lokacija: KG Status: Offline Points: 121 |
Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2025 u 17:50 |
|
Ovo nije tacno, na unofficial je radilo za titlove sezona, resenje koje ste primenili nije funkcionalno... Ako bi bili ljubazni da vratite kako je bilo, jer ogranicavanje api-ja nije resenje i totalno je nelogicno, a sve se da srediti sa addon strane ako api dozvoljava...
|
||
![]() |
||
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 14395 |
Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2025 u 23:00 |
|
|
Šaljem ti mail ....
|
||
![]() |
||
Ray10
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2025 u 23:33 |
|
|
Zer ne bi bilo najbolje da pretraga uvek ide preko ID-a, tako se resava i problem sa apostrofima i slicne stvari?
Ne znam koliko je komplikovano da se izvede, ali blo bi mnogo bolje nego sadasnje resenje. Ovo sa ignorisanjem izbora jezika je takodje besmisleno. Zasto ne bi dali neka uputstva pa da moze da se odradi kvalitetan addon? Steta je da imate najbolji izbor titlova, a da resenje za pretragu nije adekvatno. Hvala na svemu sto radite jos jednom...
|
||
![]() |
||
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 14395 |
Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2025 u 00:01 |
|
|
Naravno, pretraga po imb id-u bi bila najbolja i najtočnija no problem je u tome što kodi ne aje uvijek taj info. U kontaktu sam sa gospodinom koji bi trebao sredditi plugin kako treba. Ako si i ti zainteresiran pošalji mi mail, više glava zna više! U api sam postavio i mogućnost da se jezici i epizoda ne ignoriraju, nije nigje dolumentirano ali ako nekome treba neka mi se javi.
|
||
![]() |
||
Madmax84
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2025 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 0 |
Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2025 u 11:30 |
|
|
Ima li netko plugin za jellyfin?
|
||
![]() |
||
Soha
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2025 u 20:28 |
|
|
hajde recite pomozite kako ovo radi ako kodi da radi
|
||
![]() |
||
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2025 u 21:12 |
|
|
Radim na njemu. Pomoglo bi mi kadda bi mi se netko javio a ga testira kako treba. Ako si zainteresiran šibni mi mail na nikola.titlovi(at).gmail.com
|
||
![]() |
||
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2025 u 22:23 |
|
|
Pozdrav ekipa Došao je i taj dan, novi titlovi.com kodi plugin. Za sve one koji žele testirati kliknite na sljedeći link Na linku se nalaze i upute "How to install". Instalirajte/komentirajte ... Veliko hvala dEXE - Dejan na ogromno uloženom trudu |
||
![]() |
||
grant70
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 08.Svibanj/May.2025 u 07:28 |
|
|
Pozdrav svima, moze li mi neko reci sta je API i kako ga koristiti ?
|
||
![]() |
||
Ray10
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2025 u 18:16 |
|
|
Zaboravio sam ranije da prokomentarisem i ovde - novi Kodi addon je FANTASTICAN. Vrhunski posao ste odradili, savetujem svima da probaju.
Svaka cast i hvala Dejanu i Nikoli 👍🏻. |
||
![]() |
||
VZaitsev
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2026 u 17:21 |
|
|
Znači, došao je i taj dan, kada se korišćenje tilova zvanično počelo naplaćivati...
Nije više dovoljna jedna donacija, već, kada istekne određeni period, dužni ste da uplatite sumu ili nema više API...
Bilo je lepo dok je trajalo...
I da, ne trošite reči uzalud - hosting košta, niko ovo ne radi za dž - to je mantra koja je prolazila i prolaziće i dalje kod većine..
|
||
![]() |
||
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51692 |
Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2026 u 19:02 |
|
|
Samo dođite na sajt i skinite titlove, ne morate se ni registrovati. I dalje je besplatno.
|
||
|
||
![]() |
||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72506 |
Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2026 u 23:06 |
|
|
Ne vidim gdje je problrm.
|
||
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
VZaitsev
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2026 u 22:44 |
|
Ispravka, pre nego što me ispravite, niko ništa ne mora, sem da umre i da se rodi go, ali to nije poenta... |
||
![]() |
||
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51692 |
Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2026 u 23:30 |
|
|
Shvatite to kao dostavu, a ona po pravilu nije besplatna. Možete doći i sami preuzeti ili platiti uslugu.
|
||
|
||
![]() |
||
VZaitsev
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2026 u 21:31 |
|
Hvala na podsećanju, ipak, morate se ili registrovati ili prijaviti da biste preuzeli titl
Nije baš tako, ono što je naručeno mora da se plati, bez obzira ko preuzima ili dostavlja, ovde to nije slučaj jer bih ja morao da platim i narudžbu i dostavu, dok neko ne mora ništa da plati, ali, hajde, neka bude tako kako kažete, Vaše igralište, Vaša pravila... |
||
![]() |
||
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2026 u 21:40 |
|
|
Prelažem da se na ovu temu više ne troši bespotrebna energija. Prij 2+ godine je odlučen smjer. Slažem se s izjavom "naše igralište, naša pravila" Predlažem zaključavanje teme
|
||
![]() |
||
Tomislav63
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 18 sati 46 minuta , u 15:58 |
|
|
Pohvalio bih administratora što mi je u najkraćem roku riješio problem sa aktivacijom titlova na KODI-ju!
Problem je bio u javljanju o neovlaštenom pristupu na titlovi.com kod pokušaja pretrage titlova! Jednostavna izmjena lozinke i problem riješen!
![]() |
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <1 474849 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |