Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Titlovi.com oficijalni KODI plugin

Web: Titlovi.com
Kategorija: SAJT I FORUM
Ime foruma: Novosti
Opis foruma: Ovdje se možete informirati o svim novinama kojima unapređujemo našu stranicu
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=87385
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 13:33
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Titlovi.com oficijalni KODI plugin
Objavio: cersei
Tema: Titlovi.com oficijalni KODI plugin
Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2017 u 19:19
Dragi naši članovi, tehnološkim napretkom i korištenje titlova se proširilo kroz raznorazne medije putem kojih ste do danas do titlova pokušavali doći korištenjem najrazličitijih pluginova "home made" izrade, a koji su nerijetko štetili samoj funkcionalnosti sajta. Konačno smo u mogućnosti da vam predstavimo i naš oficijelni Kodi plugin.

Kako je politika sajta oduvijek bila "titlova mora biti", tako nismo mogli/željeli blokirati štetne programe bez da Vam ponudimo kvalitetniju alternativu za korištenje.

Predstavljamo Vam naš oficijelna plugin, koji je doduše još uvijek u Beta fazi. Izvolite, testirajte i uživajte, te Vas molimo da nam u ovu temu dojavite sve probleme na koje naiđete pri korištenju istog.

>> https://github.com/tturkalj/service.subtitles.titlovi-com-official" rel="nofollow - NAJNOVIJA VERZIJA <<

Da naglasim kako smo mi kul, a svi ostali šupciLOLLOL

Odgovori:
Objavio: turki01
Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2017 u 20:01
Pozdrav, ja sam radio na pluginu, ako imate kakvih pitanja i prijedloga ili ste naletili na bug slobodno ostavite poruku.

Ako netko ne zna instalirati plugin iz zipa, trebate samo otići pod addons u settingsima i tamo pronaći install from zip file i odabrati downloadani zip file.

Kada završimo testiranje radit ćemo na tome da ubacimo plugin u službeni Kodijev repozitorij.

Objavio: Karpalak
Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2017 u 20:16
Evo   odma sam promenio pass i na  sajt mogu da se ulogujem na plugin u KODI nece kaze "error login"

Objavio: Alipasijaner
Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2017 u 22:18
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

Da naglasim kako smo mi kul, a svi ostali šupciLOLLOL

LOLLOLLOLLOLLOLLOL

Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2017 u 22:43
Login error...

Objavio: excalibur28
Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2017 u 22:48
Da i ja prijavim "login error".

Objavio: administrator
Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 09:23
Isprika ljudi, probjate na istom linku i sve bi trebalo da radi.

Još jednom isprika

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 10:50
Sada pretraga radi, ali kada zelim skinuti titl izbacuje gresku "failed to download subtitle". :)

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 11:01
Pozdrav, jel mi možeš poslati sadržaj logova kodi.log i kodi.old.log koji se nalaze u folderu C:\Users\tvoj_username\AppData\Roaming\Kodi
AppData folder ti je možda sakriven pa pod Folder Options u exploreru trebaš upaliti  show hidden files and folders

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 11:18
Originalno postovano od strane turki01 turki01 piše:

Pozdrav, jel mi možeš poslati sadržaj logova kodi.log i kodi.old.log koji se nalaze u folderu C:\Users\tvoj_username\AppData\Roaming\Kodi
AppData folder ti je možda sakriven pa pod Folder Options u exploreru trebaš upaliti  show hidden files and folders

Ja koristim android box, a nisam baš vičan da znam naći gdje se nalaze ti logovi.

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 11:51
Ako na tom android boxu imaš nekakav file explorer možeš otvoriti home folder i onda '.kodi' folder. Znači cijla putanja bi bila: $HOME/.kodi/kodi.log

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 11:55
Deinstalirao stari, instalirao novi plugin i nada... i dalje imam gresku unauthorized - login error
kredencijali su ovi kojim se logujem na forum

Objavio: Bulvay
Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 12:51

Укуцај %appdata% у Виндоус Експлореру.

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 13:40

Ako na tom android boxu imaš nekakav file explorer možeš otvoriti home folder i onda '.kodi' folder. Znači cijla putanja bi bila: $HOME/.kodi/kodi.log

Ne mogu se drug snaći, evo sat vremena se mučim, ne mogu da nađem te logove.

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 14:57
Ja ni dalje ne mogu da pretrazujem... login error

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 16:30
Pozdrav

Postavljena je nova verzija koja se nadam riješava bugove. Deinstalirajte staru i skinite novu. Link je isti

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 17:06
Deinstalirao staru, instalirao novu i opet login error.. vidim po velicini fajla da se radi o novoj verziji, ali fakat ne bi bilo lose da stavljate v1.0.0 v1.0.1 itd. 

Pozdrav

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 17:19
17:13:29.342 T:6424   DEBUG: Skin Helper Simplecache --> Initialized
17:13:29.342 T:6424   DEBUG: __main__ - {'languages': ['Croatian'], 'preferredlanguage': ['Undetermined'], '?action': ['manualsearch'], 'searchstring': ['test2']}
17:13:29.345 T:6424   DEBUG: __main__ - login data not found in cache
17:13:29.345 T:6424   DEBUG: __main__ - starting user login
17:13:29.683 T:6424   DEBUG: __main__ - Response status: 401

U opcije plugina je kao username upisano Alipasijaner i password onaj kojim se logujem na site..

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 17:23
Hvala na informacijama, provjerit cemo u cemu je problem.  Stvarno mi je zao sto jos ne mozete koristit plugin, ali zato i radimo ovo testiranje :)

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 17:26
Vikendom mi nije problem biti testni kunic.. :)

Objavio: testnikunic
Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 17:39
ok, napravio sam novi acc za pristup sajtu "testnikunic"
sve su mala slova i u username i u password i prolazi bez problema, pronalazi titl i downloaduje
sa username Alipasijaner mi javlja login error
manuelno pretrazivanje po principu npr. arrow 608 (sesta sezona osma epizoda) ne radi..

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 17:52
Manualno pretraživanje radi tako da se pretražuje naslov filma/serije prema unesenom tekstu. Možeš upisati "Arrow" i onda u rezultatima pronaći odgovarajući subtile za epizodu koju želiš.

Ovo standardno pretraživanje koje se izvrši čim odabereš Titlovi.com servis u Kodiju radi tako da pokuša doći do naziva tv serije, sezone i epizode koje Kodi ima u svojoj bazi. Znači ako Kodi uspješno pronađe te podatke ja ih sa pluginom mogu iskoristiti. Inače je dosta teško iz nekog naziva filea izvući ime serije, sezonu i epizodu. Možda to napravimo kasnije u nekoj novijoj verziji, sada želimo izbaciti plugin sa osnovnom funkcionalnosti.

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 18:03

Manualno pretraživanje radi tako da se pretražuje naslov filma/serije prema unesenom tekstu. Možeš upisati "Arrow" i onda u rezultatima pronaći odgovarajući subtile za epizodu koju želiš.

Ovo standardno pretraživanje koje se izvrši čim odabereš Titlovi.com servis u Kodiju radi tako da pokuša doći do naziva tv serije, sezone i epizode koje Kodi ima u svojoj bazi. Znači ako Kodi uspješno pronađe te podatke ja ih sa pluginom mogu iskoristiti. Inače je dosta teško iz nekog naziva filea izvući ime serije, sezonu i epizodu. Možda to napravimo kasnije u nekoj novijoj verziji, sada želimo izbaciti plugin sa osnovnom funkcionalnosti.

Pa desi se ponekad da sa nekog linka jednostavno ne moze pronaci ime serije sezonu i epizodu, zato je u prvobitnoj verziji plugina to super rijeseno upises u manuelnu pretragu primjera radi legend of tomorrow 107 i on pronadje legend of tomorrow prvu sezonu sedmu epizodu :) nije must have ali je jako korisno :)

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 18:20
Originalno postovano od strane Alipasijaner Alipasijaner piše:

Pa desi se ponekad da sa nekog linka jednostavno ne moze pronaci ime serije sezonu i epizodu, zato je u prvobitnoj verziji plugina to super rijeseno upises u manuelnu pretragu primjera radi legend of tomorrow 107 i on pronadje legend of tomorrow prvu sezonu sedmu epizodu :) nije must have ali je jako korisno :)

Pričaš o pluginu "Titlovi.com" koji se može downloadati iz Kodi repozitorija? Ako da, sada sam isprobao u tom pluginu pod manualno pretraživanje upisati "legend of tomorrow 107" i nisam ništa dobio u rezultatima.

Slažem se da bi trebali u rezultate pretrage u nazivu dodati broj sezone i epizode.

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 18:31
pricam o https://github.com/mikimac/service.subtitles.titlovi
i evo npr sada sam probao, gledas bilo sta i u manual search upises legends of tomorrow 302 i pronadje fino titl za legends of tomorrow s03e02 

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 19:08
Kod mene pretrazivanje titlova radi, i za filmove i za serije, ali mi i dalje izbacuje error pri downloadu. Doduse, sada je malo drugacija poruka "error when downloading subtitle". :)

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 19:10
Originalno postovano od strane excalibur28 excalibur28 piše:

Kod mene pretrazivanje titlova radi, i za filmove i za serije, ali mi i dalje izbacuje error pri downloadu. Doduse, sada je malo drugacija poruka "error when downloading subtitle". :)

U medjuvremenu je napravljen jos jedan update.. jesi li stari deinstalirao, a taj novi instalirao?

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 19:16

Slažem se da bi trebali u rezultate pretrage u nazivu dodati broj sezone i epizode.

https://github.com/mikimac/service.subtitles.titlovi/blob/master/changelog.txt" rel="nofollow - https://github.com/mikimac/service.subtitles.titlovi/blob/master/changelog.txt
Eto o tome pricam ;)

Add support to search tvshow season and episode
- Searching episodes works for automatic search and manual search
- If searched episode don't exist and have whole season returns "S01 Pack" for example
- Allowed search for manual search terms for season are: S01E01, 101, 1x01

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 19:25
Samo da javim da sada više ne bi smjelo biti problema s loginom - tj ako username i pass rade na sajtu trebali bi raditi i na pluginu. Bio je problemčić s malim i velikim slovima ...

Za koji sat stiže verzija koja će imati manualni način pretrage po sezoni i epizodi

-------------
Srdačan pozdrav
Nikola : mailto:nikola@titlovi.net" rel="nofollow - nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Objavio: iromafia111
Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 19:33
Fala. Clap

-------------

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 19:42
Originalno postovano od strane administrator administrator piše:

Samo da javim da sada više ne bi smjelo biti problema s loginom - tj ako username i pass rade na sajtu trebali bi raditi i na pluginu. Bio je problemčić s malim i velikim slovima ...

Za koji sat stiže verzija koja će imati manualni način pretrage po sezoni i epizodi

Svaka cast, a kad vec ispunjavate zelje ja bih jedno 2 hladna piva i nesto od Halida :D

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 20:12
Zadnji put bio na Halidovom konceru prije 8 god u Vukovaru ako se ne varam i bilo je Extra :-)

Javim kada uploadamo novu verziju pa da se i onda isproba

Svaka cast, a kad vec ispunjavate zelje ja bih jedno 2 hladna piva i nesto od Halida :D

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 21:34
Dodana je zadnja verzija plugina
https://static.titlovi.com/downloads/kodi/beta/service.subtitles.titlovi-com-official.zip" rel="nofollow - https://static.titlovi.com/downloads/kodi/beta/service.subtitles.titlovi-com-official.zip

Nadam se da će sada login i pretraga raditi kako treba.
Opis kako manualna pretraga radi nalazi se u settings-u od plugina.

Hvala na pomoći

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 21:42
ako ste završili, mogli bi ovog kunića u kotlićLOL

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 21:46
Za sada sve radi, mogu se logovati sa kombinacijom u/p koja sadrzi velika slova, pretrag radi, download radi, manualna pretraga radi... sto bi rekli nemam zamjerki :D osim da stavljate v1.0.x pa do vx.x.x :D

Hvala

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 21:47
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

ako ste završili, mogli bi ovog kunića u kotlićLOL
Sta je brze ili zec :D
sto se mene tice kunic moze u  kotlic :)

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 22:20
Stavljat ćemo verziju kada sve istestiramo i kada se uvjerimo da sve radi :-)

Ovo je za sada tesitranje pa se ne zezamo s verzijama.

Ima li možda još neki prijedlog ?

Za sada sve radi, mogu se logovati sa kombinacijom u/p koja sadrzi velika slova, pretrag radi, download radi, manualna pretraga radi... sto bi rekli nemam zamjerki :D osim da stavljate v1.0.x pa do vx.x.x :D

Hvala

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 22:26
@excalibur28 možeš li probati s najnovijom verzijom plugin-a ?

Javi da li ti radi.
Hvala 

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 22:41

Ne znam treba li ljudima konverzija cirilica < - > latinica ?!

btw. ne znam ali cini mi se da je ovaj plugin zeru sporiji od dosadasnjeg..

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 22:59
Nikako ne bi smio biti sporiji iz razloga što je onaj stari parsao HTML a ovaj dobije čisti rezultat koji traži.

Možda se čini no tokom tjedna se budemo bavili ovime.

Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2017 u 23:27

@<span title="View Drop Down" ="msgSidePro" id="userPro26" ="showDropDown'userPro26', 'proMenu26', 160, 0;">excalibur28 možeš li probati s najnovijom verzijom plugin-a ?</span>
<span title="View Drop Down" ="msgSidePro" ="showDropDown'userPro26', 'proMenu26', 160, 0;">
</span>
<span title="View Drop Down" ="msgSidePro" ="showDropDown'userPro26', 'proMenu26', 160, 0;">Javi da li ti radi.</span>
<span title="View Drop Down" ="msgSidePro" ="showDropDown'userPro26', 'proMenu26', 160, 0;">Hvala</span> 

Evo upravo isprobao, istu gresku mi izbacuje. Deinstalirao staru verziju, pa onda instalirao novu, upisao user i pass, i super izbacuje titlove ali cim download, odmah error javlja.

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 00:23

Nikako ne bi smio biti sporiji iz razloga što je onaj stari parsao HTML a ovaj dobije čisti rezultat koji traži.

Možda se čini no tokom tjedna se budemo bavili ovime.

Zato i mislim da je subjektivan osjecaj.. bitno je da ste poceli raditi na addonu, a svakako ce biti ciscenja koda i cega sve ne.. 

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 09:50
Ima li još netko problema kao @excalibur28 s preuzimanjem titlova ?
Molim za help :-)

@excalibur28 ako ikako uspiješ iskopati logove bili bi ti do neba zahvalni :-)

Objavio: AcaNDr
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 11:08
Ja imam drugi problem, ne znam da li je problem jer imam Android TV, verzija androida 7.1.2 ili nešto drugo?

Ona prva verzija, gde mi je tražio user name i pass sve je prošlo kako treba, osim tog problema sa log in-om

https://postimg.org/image/yygxb4iav/" rel="nofollow">

https://postimg.org/image/ahyrgxrxj/" rel="nofollow">

a ta druga verzija, nju neće ni da instalira, odmah izbaci tu grešku. 

https://postimg.org/image/p15wi2xuf/" rel="nofollow">

Pre instaliranje te druge, onu prvu sam obrisao...

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 11:52
E super, nadm se da će kolega Tomislav to danas pogledati.

Nije mi jasno ako je radio a sada ti ne da ga ga instaliraš

Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

Ja imam drugi problem, ne znam da li je problem jer imam Android TV, verzija androida 7.1.2 ili nešto drugo?

Ona prva verzija, gde mi je tražio user name i pass sve je prošlo kako treba, osim tog problema sa log in-om

https://postimg.org/image/yygxb4iav/" rel="nofollow">

https://postimg.org/image/ahyrgxrxj/" rel="nofollow">

a ta druga verzija, nju neće ni da instalira, odmah izbaci tu grešku. 

https://postimg.org/image/p15wi2xuf/" rel="nofollow">

Pre instaliranje te druge, onu prvu sam obrisao...

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 12:05

Evo mene opet. :) Ovako, instalirao sam Kodi na računar, i na njemu plugin radi odlično. Sad kontam, pošto na android uređaju ne koristim Kodi, nego SPMC, koji je fork od Kodija, da nije u tome problem? A za logove, to je špansko selo za mene, ne mogu da se snađem u android postavkama. :)

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 12:35
Probao na Androidu 7 i radi bez problema..

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 12:55
Znaš li koja je verzija Androida instalirana ?

Evo mene opet. :) Ovako, instalirao sam Kodi na računar, i na njemu plugin radi odlično. Sad kontam, pošto na android uređaju ne koristim Kodi, nego SPMC, koji je fork od Kodija, da nije u tome problem? A za logove, to je špansko selo za mene, ne mogu da se snađem u android postavkama. :)

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 13:05
4.4 zato i koristim SPMC jer Kodi 17 ne može na android verzije manje od 5.0

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 13:43
Koliko je star taj box ? Čisto da znamo s čim imamo posla:-)

4.4 zato i koristim SPMC jer Kodi 17 ne može na android verzije manje od 5.0

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 13:45
M8, starija verzija, imam ga preko 2,5 godine.

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 13:49
Nije to tako staro

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 13:58
Ma znaš kako to ide sa boxovima, isto kao i sa telefonima. Danas najnoviji, kroz 6 mjeseci zastario. Čim ne mogu da ga nadogradim na android lolipop jasno ti je koliko je sati.

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 14:11
to je nažalost tako s androidom.

Vidjet žemo što se da uraditi po ovom pitannu

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 14:26
Posle restarta televizora, uspeo sam da ga instaliram, ali imam problem sa user name i pass, ne znam šta tu trebam raditi?

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 14:36

Posle restarta televizora, uspeo sam da ga instaliram, ali imam problem sa user name i pass, ne znam šta tu trebam raditi?

Ides u addons-my addons-subtitles-titlovi.com-configure-pa ukucaj user i pass koji koristis na ovom sajtu.

Inace, isprobao sam na drugom android uredjaju MX III, koristio sam CEMC fork od Kodija, radiii...:) Morat cu se malo pozabaviti prvim boxom, vjerovatno nesto na njemu ne stima.

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 14:52
Da potvrdim, proradilo je i na prvom boxu. Izgleda da je restart i ciscenje cashe memorije pomoglo.

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 15:14
Možeš li napisati što si točno uradio pa da ako još netko bude imao problema da zna što treba uraditi.

Da potvrdim, proradilo je i na prvom boxu. Izgleda da je restart i ciscenje cashe memorije pomoglo.

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 15:46
Iskreno, nista, osim sto sam iskopcao box iz struje, pa ponovo spojio, a onda otisao u aplikacije i ocistio cashe memoriju od CEMC-a i SPMC-a. Onda ponovo instalirao plugin, dodao user i pass, i proradilo.

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 15:47
Meni izbacuje log in error. Nekoliko puta sam ukucavao, a i probavao na sajtu da se ulogujem i izlogujem, ali uvek mi to javlja. Da li da koristim isto mala i velika slova kao i ovde, pošto mi je pass kombinacija velikih slova i brojeva, nema malih?

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 16:08
Mislim da bi trebalo raditi. 

Al za svaki slučaj probaj promjeniti pass u nešto jednostavno pa da vidimo da li će raditi ako ti nije problem.

Inače na čemmu ti korsitiš Kodi ?

Meni izbacuje log in error. Nekoliko puta sam ukucavao, a i probavao na sajtu da se ulogujem i izlogujem, ali uvek mi to javlja. Da li da koristim isto mala i velika slova kao i ovde, pošto mi je pass kombinacija velikih slova i brojeva, nema malih?

Objavio: deklica
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 16:09

Ovo bi bilo jako fino i korisno ako se doda, milion puta skinem cirilicni prevod koji je ok ali se prikazuju kvrke, pa da bude opcija kao kod mikeca, samo u oba smera pa kako kome odgovara, ja sam vise za ovu cir u lat, kod mikeca je obrnuto i nikako da doda i drugu opciju...

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 16:43
Sony TV, Android 7, Kodi 17.6 - radi
Wetek Hub, WeOS 3.2, A 6.0.1, Kodi 17.6 - Radi
Galaxy S6, A7 - Radi

Nego stavite na frontend sajta da ste napravili plugin, samim tim vise ce ga ljudi downloadovati i probati, inace sve dok onaj stari bude radio ljudi nece traziti novi..

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 16:48
Originalno postovano od strane deklica deklica piše:

Ovo bi bilo jako fino i korisno ako se doda, milion puta skinem cirilicni prevod koji je ok ali se prikazuju kvrke, pa da bude opcija kao kod mikeca, samo u oba smera pa kako kome odgovara, ja sam vise za ovu cir u lat, kod mikeca je obrnuto i nikako da doda i drugu opciju...

Показује ти "кврке" зато што ниси подесио плејер на ћирилицу, што баш и није практично. Ех, да је ћирилични титл енкодован Уникодом(УТФ8), подешавање плејера би отишло у историју, како за Коди тако и за десктоп.

Objavio: deklica
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 16:51
Originalno postovano od strane Bulvay Bulvay piše:

Originalno postovano od strane deklica deklica piše:

Показује ти "кврке" зато што ниси подесио плејер на ћирилицу, што баш и није практично. Ех, да је ћирилични титл енкодован Уникодом(УТФ8), подешавање плејера би отишло у историју, како за Коди тако и за десктоп.

Pa znam, ali i necu da ga podesim za cirilicu, onda ne prikazuje latinicu, hocu samo da kad je titl cirilicni ga prebaci u latinicu i prikaze :)

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 16:56
Па да је Уникод(УТФ8), не би уопште требало да подешаваш Коди на ћирилицу, а титл би се правилно приказивао. Могао би да подесиш Коди на јапански, опет би ти радио ћирилични УТФ8 титл, или било који Уникод. Можеш, ако хоћеш, да пробаш са опенсубтитлес, гдје постављам искључиво ћирилични Уникод, да видиш о чему причам.

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 18:20
Aj sad ovako, voleo bih da mi neko kaže da li sam ja lud ili šta, ali ja šifru ne mogu da promenim?!

Odem na bilo koji (chrome, edge, firefox) i ulogujem se normalno sa tim podacima, a kada hoću da promenim šifru, ovo izbaci

https://postimg.org/image/y91jh356h/" rel="nofollow">

Znam da nema veze sa Kodijem, a možda i ima, jer i tamo mi javlja log in error non stop, a ovde mi ne da šifru da promenim. 

Ponavljam još jednom da ne dođe do zabune, da ne bude da nisam dobro ukucao, probao sam svugde i svugde se uloguje normalno. Čak sam video u Firefox-u pod "saved logins" koja mi je šifra ukucana i ta je i opet sam je kopirao nekoliko puta, a i ručno sam ukucavao, kao i gledao da li mi je caps lock on ili off.

P.S. Koristim ga na Android TV, Philips 6501, a verzija na njemu je 7.1.2. Ne android Box, nego Android TV!

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 18:25
šibni novu lozinku na pp koju želiš, pa da ti je ja promjenim, možda ti se stara zapeklaLOLLOL

pa onda možeš probatLOL

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 18:39
Ako imate problema sa instalacijom plugina, tj ako dobijete error "Failed to install addon", probajte restartati Kodi i ponovo ga instalirati.
Kodi ima neki čudan bug koji se javi ako obrišeš neki addon i pokušaš ga odmah ponovo instalirat.
Instalacija ovog plugina za titlove mora 100% prolazit. Ako ne prolazi problem je u tom bugu ili imate neku ripoff/prastaru verziju Kodija :)

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 18:59
Look! It's moving. It's alive. It's alive... It's alive, it's moving, it's alive, it's alive, it's alive, it's alive, IT'S ALIVE!  LOLLOLLOLLOLLOL

Konačno sve radi LOL

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 19:26
Zaboravih stavit link na repozitorij https://github.com/tturkalj/service.subtitles.titlovi-com-official" rel="nofollow - https://github.com/tturkalj/service.subtitles.titlovi-com-official
Ako netko ima volje slobodno pošaljite pull request :)

edit: fixao sam naziv repozitorija, pa ga promjenite ako ste ga već klonirali

Objavio: Drak0n
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 20:00
napokon, hvala vam !

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 20:16

Znam da Kodi ne može da otvori zip fajl,ako je spakovano više od jednog titla. Zanima me da li je moguće da se kroz ovaj dodatak to ispravi. Npr. da se integriše neki ekstraktor, pod-meni i sl.?

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 20:20
I u čemu je bio problem. Molim te napiši da sluačjno nije neki bug s naše strane ?

Look! It's moving. It's alive. It's alive... It's alive, it's moving, it's alive, it's alive, it's alive, it's alive, IT'S ALIVE!  LOLLOLLOLLOLLOL

Konačno sve radi LOL

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 20:39

I u čemu je bio problem. Molim te napiši da sluačjno nije neki bug s naše strane ?

Konačno sve radi LOL

cersei je promenila šifru, koju ja nisam mogao, a i sa tom šifrom nisam mogao pristupiti, tj. javljao je tu grešku, a sa novom šifrom radi sve. Mene čudi kako mi nije dao da promenim šifru, gde je javljao da ne postoji u bazi podataka, a ja se logovao normalno i verujem da mu je i to napravilo problem, jer je plugin povukao tu šifru, koje "nema" u bazi. Nema smisla, možda će još neko imati taj problem, pa ako ima, neka promeni šifru (možda je problem što je šifra bila sva u velikim slovima i brojevima).

-------------

- Armin van Buuren

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 20:47
Znači stara lozinka je bila kombinacija velikih slova i brojeva ? I ona nije radila 

Konačno sve radi LOL

cersei je promenila šifru, koju ja nisam mogao, a i sa tom šifrom nisam mogao pristupiti, tj. javljao je tu grešku, a sa novom šifrom radi sve. Mene čudi kako mi nije dao da promenim šifru, gde je javljao da ne postoji u bazi podataka, a ja se logovao normalno i verujem da mu je i to napravilo problem, jer je plugin povukao tu šifru, koje "nema" u bazi. Nema smisla, možda će još neko imati taj problem, pa ako ima, neka promeni šifru (možda je problem što je šifra bila sva u velikim slovima i brojevima).

-------------
Srdačan pozdrav

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 20:53
ne vjerujem da je do slova, nego bug neki s šifrom mu na sajtu, ima je a nema i tak to. Zato je nije mogao sam promjenit jer treba staru u tom procesu.

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 20:54
Jel postoji šansa da mi na mail ili PM pošalješ taj password s kojim ti nije radilo da vidimo o čemu se radi ? Molim te nećemo to zlorabiti obečajem (časna pionirska)

Ozbiljno, puno bi nam pomoglo da riješimo ove male bolesti

Konačno sve radi LOL

-------------
Srdačan pozdrav

Objavio: snebojsa
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 23:15
Instalirao na mob, android 6, sve radi ok.

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2017 u 23:24
Odlično

Originalno postovano od strane snebojsa snebojsa piše:

Instalirao na mob, android 6, sve radi ok.

Objavio: beli03
Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2017 u 00:26
Kodi 17.6, izbacuje "failed: the dependency on xbmc.python version 2.25.0 could not be satisfied" ?

Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2017 u 01:05
Originalno postovano od strane beli03 beli03 piše:

Kodi 17.6, izbacuje "failed: the dependency on xbmc.python version 2.25.0 could not be satisfied" ?

Skini sa ovog linka zip fajl, treci po redu. Onda ga instaliraj iz Kodija, install from zip fajl. Ja sam imao taj problem s nekim addonima, pa sam ovako rijesio.

Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2017 u 01:06
Jbg, nece link da mi objavi, s telefona kucam, pa ne vidim.

Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2017 u 08:11
Vjerujem da će kolega koji radi plugin ovo večeras pogledati.
Da li KODI koristiš na računalu, telefonu ili box-u ?

Hvala na prijavi bug-a

Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2017 u 08:48
Win 10, desktop

Objavio: Racker_CRO
Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2017 u 10:03

Skini sa ovog linka zip fajl, treci po redu. Onda ga instaliraj iz Kodija, install from zip fajl. Ja sam imao taj problem s nekim addonima, pa sam ovako rijesio.

Možeš repostat link i meni javlja istu grešku...ne samo na ovom addonu već i na Backup-u.

thnx.

Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2017 u 11:41
Originalno postovano od strane Racker_CRO Racker_CRO piše:

Možeš repostat link i meni javlja istu grešku...ne samo na ovom addonu već i na Backup-u.

thnx.

https://ftp.acc.umu.se/mirror/addons.superrepo.org/v7/addons/xbmc.python/

Znači, ovaj treći fajl skinuti.

Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2017 u 16:18
Treci fajl nije zip? Ako obrisem md5 iz imena prepozna ga kao zip fajl ali kada taj fajl hocu da instaliram iz kodija pise "failed". Skinuo sam drugi fajl po redu sa onog linka (koji jeste zip) i instalirao ga iz Kodija, pisalo je "addon instaled". Sad izbacuje "Failed to install dependency" kada hocu da instaliram Titlovi addon.

Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2017 u 17:46

Treci fajl nije zip? Ako obrisem md5 iz imena prepozna ga kao zip fajl ali kada taj fajl hocu da instaliram iz kodija pise "failed". Skinuo sam drugi fajl po redu sa onog linka (koji jeste zip) i instalirao ga iz Kodija, pisalo je "addon instaled". Sad izbacuje "Failed to install dependency" kada hocu da instaliram Titlovi addon.

Jbg, do mene je, znam da sam skinuo jedan od dva zadnja, a nisam vidio da treći nije zip. Tebi se baš zanedalo. Koju verziju Kodija ili fork od Kodija koristiš? Obično se taj problem javlja na starijim verzijama. Dependency je jako iritantnta stvar. Moraš otkriti koji je dependency u pitanju, pa ga onda tačno ukucati u google, naći na internetu i downloadovati.
https://iwf1.com/how-to-fix-kodi-error-failed-to-install-a-dependency

Imaš na ovom linku šta trebaš raditi, a probaj i na youtube potražiti ako ovo ne pomogne. Ne znam kako drugačije da pomognem, jer je taj problem jedinstven za svakog ponaosob. Milion razloga može biti uzrok.

Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2017 u 18:08

Ma ne skidaš treći fajl jer je prvi redak povratak u prethonid direktorij i nije fajl. Skineš onaj koji ima ekstenziju .ZIP bed dodatka iza. U ovom slučaju je to 2. po redu  https://ftp.acc.umu.se/mirror/addons.superrepo.org/v7/addons/xbmc.python/xbmc.python-2.25.0.zip" rel="nofollow - xbmc.python-2.25.0.zip

Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2017 u 18:11
Znam, nego momak je napisao pet puta da se skine treci fajl pa da ne napisem "skinuo sam drugi fajl ali nece" pa bude "sto drugi kad je rekao treci" itd itd :D

Probacu da nadjem resenje na pametnom guglu.

Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2017 u 18:43

Jbg, do mene je, znam da sam skinuo jedan od dva zadnja, a nisam vidio da treći nije zip. Tebi se baš zanedalo. Koju verziju Kodija ili fork od Kodija koristiš? Obično se taj problem javlja na starijim verzijama. Dependency je jako iritantnta stvar. Moraš otkriti koji je dependency u pitanju, pa ga onda tačno ukucati u google, naći na internetu i downloadovati.

Imaš na ovom linku šta trebaš raditi, a probaj i na youtube potražiti ako ovo ne pomogne. Ne znam kako drugačije da pomognem, jer je taj problem jedinstven za svakog ponaosob. Milion razloga može biti uzrok.

Bravo! Ispratio sam sta treba, skinuo sam script.module.requests jer mi je to bila greska prikazana u log fajlu i to je to. 
Isprobao sam addon, sve je ok, prevodi su tu, hvala!

Objavio: arnautovic
Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2017 u 19:00
imam kodi 17.3 na raspberry pi 3..ne mogu istalirati .zip fail.. "failed to install zip file" !?

Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2017 u 19:23
Odlično :-)

Bravo! Ispratio sam sta treba, skinuo sam script.module.requests jer mi je to bila greska prikazana u log fajlu i to je to. 
Isprobao sam addon, sve je ok, prevodi su tu, hvala!

Objavio: mitjahinov
Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2017 u 20:29
Poz. Meni javljà neuspjelo instaliranje dodatka iz zip arhive. Koristim zadnju ver. Spmc 16.7-02..

Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2017 u 21:00
Bilo bi lakse da kazete da ne radi na tom i tom uredjaju, sa tim i tim OS-om i tom i tom verzijom Kodija ili forka, inace je developerima tesko uganjati o cemu se radi..

Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2017 u 21:18
Upravo isprobao plugin. Instalacija prošla, pretraga radi više manje. Dunkirk titlovi, prikaže samo nekakve titlove za seriju. Naziv datoteke je Dunkirk.mkv. Očito pretraga ne radi kako bi trebala na stranici ima titlova za navedeni film.
Testirano na standardnom Kodi Krypton 17.6

Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2017 u 21:55
Originalno postovano od strane Racker_CRO Racker_CRO piše:

Upravo isprobao plugin. Instalacija prošla, pretraga radi više manje. Dunkirk titlovi, prikaže samo nekakve titlove za seriju. Naziv datoteke je Dunkirk.mkv. Očito pretraga ne radi kako bi trebala na stranici ima titlova za navedeni film.
Testirano na standardnom Kodi Krypton 17.6
Meni pronadje taj titl bez problema, koji su ti jezici postavljeni?

Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2017 u 22:31
Hrvatski, Srpski, Bosanski i Engleski.

Objavio: denis_24
Datum objave: 07.Prosinac/Dec.2017 u 21:31
Molim vas može li mi netko objasniti kako to funcionira, kako se skida i što treba učiniti onako detaljnije jer iskreno nemam baš pojma o tome. Unaprijed hvala.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk