Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Novosti
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titlovi.com oficijalni KODI plugin
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titlovi.com oficijalni KODI plugin   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori Stranica  123 49>
Korisnik
Poruka
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (7) Thanks(7)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titlovi.com oficijalni KODI plugin
    Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2017 u 19:19
Dragi naši članovi, tehnološkim napretkom i korištenje titlova se proširilo kroz raznorazne medije putem kojih ste do danas do titlova pokušavali doći korištenjem najrazličitijih pluginova "home made" izrade, a koji su nerijetko štetili samoj funkcionalnosti sajta. Konačno smo u mogućnosti da vam predstavimo i naš oficijelni Kodi plugin.

Kako je politika sajta oduvijek bila "titlova mora biti", tako nismo mogli/željeli blokirati štetne programe bez da Vam ponudimo kvalitetniju alternativu za korištenje.

Predstavljamo Vam naš oficijelna plugin, koji je doduše još uvijek u Beta fazi. Izvolite, testirajte i uživajte, te Vas molimo da nam u ovu temu dojavite sve probleme na koje naiđete pri korištenju istog.

Da naglasim kako smo mi kul, a svi ostali šupciLOLLOL

Ažurirao bojan969 - 05.Prosinac/Dec.2017 u 00:23
Na vrh
turki01 View Drop Down
Kodi Master
Kodi Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj turki01 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2017 u 20:01
Pozdrav, ja sam radio na pluginu, ako imate kakvih pitanja i prijedloga ili ste naletili na bug slobodno ostavite poruku.

Ako netko ne zna instalirati plugin iz zipa, trebate samo otići pod addons u settingsima i tamo pronaći install from zip file i odabrati downloadani zip file.

Kada završimo testiranje radit ćemo na tome da ubacimo plugin u službeni Kodijev repozitorij.

Na vrh
Karpalak View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Karpalak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2017 u 20:16
Evo   odma sam promenio pass i na  sajt mogu da se ulogujem na plugin u KODI nece kaze "error login"

Na vrh
Alipasijaner View Drop Down
Kodi asistent
Kodi asistent

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alipasijaner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2017 u 22:18
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

Da naglasim kako smo mi kul, a svi ostali šupciLOLLOL

LOLLOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
Kodi asistent
Kodi asistent

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alipasijaner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2017 u 22:43
Login error...
Na vrh
excalibur28 View Drop Down
Kodi asistent
Kodi asistent

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excalibur28 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2017 u 22:48
Da i ja prijavim "login error".
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2017 u 09:23
Isprika ljudi, probjate na istom linku i sve bi trebalo da radi.

Još jednom isprika
Na vrh
Kodi asistent
Kodi asistent

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj excalibur28 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2017 u 10:50
Sada pretraga radi, ali kada zelim skinuti titl izbacuje gresku "failed to download subtitle". :)
Na vrh
turki01 View Drop Down
Kodi Master
Kodi Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turki01 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2017 u 11:01
Pozdrav, jel mi možeš poslati sadržaj logova kodi.log i kodi.old.log koji se nalaze u folderu C:\Users\tvoj_username\AppData\Roaming\Kodi
AppData folder ti je možda sakriven pa pod Folder Options u exploreru trebaš upaliti  show hidden files and folders
Na vrh
Kodi asistent
Kodi asistent

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excalibur28 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2017 u 11:18
Originalno postovano od strane turki01 turki01 piše:

Pozdrav, jel mi možeš poslati sadržaj logova kodi.log i kodi.old.log koji se nalaze u folderu C:\Users\tvoj_username\AppData\Roaming\Kodi
AppData folder ti je možda sakriven pa pod Folder Options u exploreru trebaš upaliti  show hidden files and folders

Ja koristim android box, a nisam baš vičan da znam naći gdje se nalaze ti logovi.
Na vrh
turki01 View Drop Down
Kodi Master
Kodi Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turki01 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2017 u 11:51
Ako na tom android boxu imaš nekakav file explorer možeš otvoriti home folder i onda '.kodi' folder. Znači cijla putanja bi bila: $HOME/.kodi/kodi.log
Na vrh
Kodi asistent
Kodi asistent

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alipasijaner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2017 u 11:55
Deinstalirao stari, instalirao novi plugin i nada... i dalje imam gresku unauthorized - login error
kredencijali su ovi kojim se logujem na forum
Na vrh
Bulvay View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bulvay Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2017 u 12:51

Укуцај %appdata% у Виндоус Експлореру.
Na vrh
Kodi asistent
Kodi asistent

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excalibur28 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2017 u 13:40

Ako na tom android boxu imaš nekakav file explorer možeš otvoriti home folder i onda '.kodi' folder. Znači cijla putanja bi bila: $HOME/.kodi/kodi.log

Ne mogu se drug snaći, evo sat vremena se mučim, ne mogu da nađem te logove.
Na vrh
Kodi asistent
Kodi asistent

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alipasijaner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2017 u 14:57
Ja ni dalje ne mogu da pretrazujem... login error
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2017 u 16:30
Pozdrav

Postavljena je nova verzija koja se nadam riješava bugove. Deinstalirajte staru i skinite novu. Link je isti
Na vrh
Kodi asistent
Kodi asistent

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alipasijaner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2017 u 17:06
Deinstalirao staru, instalirao novu i opet login error.. vidim po velicini fajla da se radi o novoj verziji, ali fakat ne bi bilo lose da stavljate v1.0.0 v1.0.1 itd. 

Pozdrav
Na vrh
Kodi asistent
Kodi asistent

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alipasijaner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2017 u 17:19
17:13:29.342 T:6424   DEBUG: Skin Helper Simplecache --> Initialized
17:13:29.342 T:6424   DEBUG: __main__ - {'languages': ['Croatian'], 'preferredlanguage': ['Undetermined'], '?action': ['manualsearch'], 'searchstring': ['test2']}
17:13:29.345 T:6424   DEBUG: __main__ - login data not found in cache
17:13:29.345 T:6424   DEBUG: __main__ - starting user login
17:13:29.683 T:6424   DEBUG: __main__ - Response status: 401

U opcije plugina je kao username upisano Alipasijaner i password onaj kojim se logujem na site..

Na vrh
turki01 View Drop Down
Kodi Master
Kodi Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turki01 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2017 u 17:23
Hvala na informacijama, provjerit cemo u cemu je problem.  Stvarno mi je zao sto jos ne mozete koristit plugin, ali zato i radimo ovo testiranje :)
Na vrh
Kodi asistent
Kodi asistent

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alipasijaner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2017 u 17:26
Vikendom mi nije problem biti testni kunic.. :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 49>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.