Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titl za film "Traitor"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titl za film "Traitor"

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
pedja_87 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pedja_87 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titl za film "Traitor"
    Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2008 u 01:11
Treb mi titl za film traitor ili da mi kazete kad ce izaci ,film je preteran ali nemam prevod...Hvala unapred!!!
Na vrh
Lucky_Mkd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lucky_Mkd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2008 u 02:11
ima samo na makedonski za sad
Na vrh
pedja_87 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pedja_87 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2008 u 19:26
meni treba na Srpskom!jooooooj
Na vrh
Lucky_Mkd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lucky_Mkd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2008 u 19:31
epa morass da sacekas kako svi sto cekajuu!!!
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2008 u 14:42
Potreban mi je prijevod za ovaj film:

Traitor [2008]
http://www.imdb.com/title/tt0988047/

Na sajtu ima prijevod na engleskom,ako to nekome može pomoći:
http://www.divx-titlovi.com/en-us/divx-subtitles/download/traitor_2008_dvdripengfxg/66495.aspx

Hvala unaprijed i pozdrav...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2008 u 15:01
Buki sine, postoji već tema... i malena ispravka - imaš prevod i na makedonskom...
Na vrh
mikajlo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mikajlo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2008 u 16:21
Prevodi li neko TRAITOR (2008) ili da ga prevedem sa makedonskog?
Maestro Mikajlo
Na vrh
skomi2007 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skomi2007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2008 u 17:31
Ja sam hteo da prevedem sa makedonskog ali imam problem sa cirilicnim fontovima Cry

Jel ima nekmi drugi dobrovoljac?Wink
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2008 u 17:46
Bojim se da nema,ja engleski neznam baš dobro a makedonski još manje.Ali imaš na sajtu i engleski prijevod ako će tebi ili nekome biti lakše tako ga prevest.   
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2008 u 17:47
Nemoj ga otvarati u Notepad-u. Možeš u Word-u uz ćirilicu ili isto tako, samo još lakše za prevođenje u SW-u...
Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2008 u 09:41
evo sad cu postavim nemoj se mucite
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,143 sekundi.