Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Timeless (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Timeless (2016)

Timeless

Timeless (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2016

Žanr:

drama, akcija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

60 min

Autor:

Shawn Ryan
, Eric Kripke

Glavne uloge:

Malcolm Barrett
  >  Rufus Carlin
Sakina Jaffrey
  >  Agent Denise Christopher
Paterson Joseph
  >  Connor Mason
Goran Visnjic
  >  Garcia Flynn
Matt Lanter
  >  Wyatt Logan
Abigail Spencer
  >  Lucy Preston
Claudia Doumit
  >  Jiya
Chad Rook
  >  Karl
Susanna Thompson
  >  Carol Preston
John Getz
  >  Rittenhouse Agent
Matt Frewer
  >  Anthony Bruhl
Hector Hugo
  >  Patrick Ramsey
Daniel di Tomasso
  >  Noah
Sari Mercer
  >  Susanna
Sam Strike
  >  Clyde Barrow

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2018 u 23:57
Hvala.Ali ovi ga stvarno preterase. "Ubise" sve ono sto je interesantno za pogledati.Netfliks isto "pobio" sve dobro sto je bilo.Sta misle i cemu li se nadaju? Ko zna stvarno moze da konkurise za neku medalju.
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2018 u 00:29
Oni se uvijek nadaju parama!

"Para, para okreće svijet, politiku i nogomet!" LOL
Stih Z. pušenja, mislim iz "Dobri jarani".

A moje gledanje ovoga je ograničeno na ono što ponekad naletim na TV. Kako god i to mi je dovoljno da kažem da nije loše i da ću se možda nakaniti i u komadu pogledati sve.
Šteta što prekidaju. 
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2018 u 08:39
Istinu da  vam kazem drugari,TV imam.Na njemu imam 5 sportskih kanala, 2 muzicka, modni iliti fesn kanal (koji najcesce gledam) kanal o ribarenju i pecanju.Diskaveri i jos 2-3 slicna.I to je to.A nemam niti jedan gde se pojavljuju bilo koji dilberi koji sebe nazivaju politicarima  i fol "ZVEZDE" neke odvratne nazovi narodne muzike.I da vidite dragi drugari,pomaze.U zadnje 2 godine pritisak (tlak) mi je kao u mladica.Zato je sve sto gledam sa bilo koje strane sem sa nasih "bajnih TV stanica.Hvala vam svima i zelim vam prijatan dan.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2018 u 08:56
Originalno postovano od strane tantal tantal piše:

Hvala.Ali ovi ga stvarno preterase. "Ubise" sve ono sto je interesantno za pogledati.Netfliks isto "pobio" sve dobro sto je bilo.Sta misle i cemu li se nadaju? Ko zna stvarno moze da konkurise za neku medalju.

Netflix je "pobio" ono što vredi je je izgubio licencu na Marvelove serije od strane Diznija, jer Dizni pokreće svoju mrežu i verovatno će serije prebaciti kod sebe. 
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2018 u 09:06
Tako da medalja ide AciNDr.Hvala ti covek.Makar cu se necemu nadati.Hvala.Dizni poceo ostro i Dz.Depu dadose sut kartu.Cuo sam za Dizni mrezu.Ali nisam znao da su tako ozbiljni i da ce se  ubrzo aktivirati.Hala.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2018 u 12:29
negde sa neta (vezano za daredevil) "Of course, the remarks by both Marvel and Netflix could also mean this current Daredevil or a variation of the Matt Murdock character could show up on the already Marvel heavy Disney+ streaming service rolling out next year."
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
milosmm View Drop Down
member
member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milosmm Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2018 u 00:04
Zanimljiva serija.
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2018 u 18:45
Super su zaokružili priču Clap
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.