Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Timeless (2016)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=80586
Datum ispisa: 23.Srpanj/Jul.2026 u 00:51
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Timeless (2016)
Objavio: CSInvestigator
Tema: Timeless (2016)
Datum objave: 23.Svibanj/May.2016 u 00:17

Timeless (2016)

Žanr:
akcija, avantura, drama

Uloge: Abigail Spencer, Matt Lanter, Matt Frewer, Goran Višnjić, Bailey Noble, Sakina Jaffrey, Paterson Joseph, Malcolm Barrett

Jezik: engleski

Radnja:
Trojac glavnih likova, profesorica povijesti Lucy Preston, Delta Force veteran Wyatt Logan i Rufus Carlin, inženjer zaslužan za projekt putovanja kroz vrijeme kojeg prisiljavaju da upravlja vremenskim strojem kako bi se obračunali s najvećim kriminalnim umom Garciom Flynnom čija je namjera izmijeniti tijek ljudske povijesti s katastrofalnim posljedicama. Flynn je vrlo opasan muškarac koji je nedavno ukrao vremenski stroj i s vojskom plaćenika se vratio u vrijeme nekoliko sati prije eksplozije cepelina Hindenburg 1937. godine. Kako Flynn slijepo prati upute neobičnog dnevnika iz nekog drugog vremena i dok je njegov plan još uvijek nepoznat i obavijen velom tajne, jasno je da ga se mora zaustaviti.

Izvor: http://www.topcinemamovie.com

http://www.imdb.com/title/tt5511582/" rel="nofollow - IMDB

-------------
Your soul could never grow old, it's evergreen

Odgovori:
Datum objave: 23.Svibanj/May.2016 u 00:38
Ne deluje loše... Smile

-------------

Datum objave: 11.Svibanj/May.2017 u 17:24
Iiiiiiiiiiiiiiii... Otkazano nakon 1. sezone LOL

-------------

Objavio: UndertakerZA
Datum objave: 11.Svibanj/May.2017 u 21:16
Neverovatno .... strasno . Ali sta da se radi, bila je zanimljiva prva sezona i moglo je da se nastavi , ovako je ostalo nedoreceno.

Objavio: MockingJay
Datum objave: 11.Svibanj/May.2017 u 21:39
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee http://yoursmiles.org/m-girls.php?page=3" rel="nofollow"> Znači napokon nađem pristojnu time-travel seriju, sa odličnim glumcima i interesantnom pričom i zapletima i šta se dogodi....otkažu je http://s1119.photobucket.com/user/mtgirl79/media/smileys/girlie%20smileys/1sm109rollingpin.gif.html" rel="nofollow">

Možda ima nade, ako kreatori uspiju pronaći nekog da preuzme financiranje nastavit će sa serijom.

Datum objave: 14.Svibanj/May.2017 u 00:54
Predomislili su se na NBC televiziji, ipak su obnovili seriju za 2. sezonu LOL

-------------

Datum objave: 14.Svibanj/May.2017 u 13:15
Četvrtak 11.05.2017:

Petak 12.05.2017:

Subota 13.05.2017

Znači uspjelo je http://yoursmiles.org/m-girls.php?page=4" rel="nofollow">

Objavio: stanko-bobinec
Datum objave: 22.Svibanj/May.2017 u 16:53
Klasična sf- lagana serija. Zgodna za pogledat ali ništa posebno. Ocjena 1-5 .. 3

Datum objave: 22.Sijecanj/Jan.2018 u 21:54
2. sezona izlazi 11.03. Big smile a NBC je objavio i neke detalje o novoj sezoni:

"From Eric Kripke (“Revolution,” “Supernatural”) and Shawn Ryan (“The Shield”), season two of this thrilling action-adventure series will pick up right where we left off with our heroes. We continue to race throughout history with our beloved team: Rufus (Malcolm Barrett), a scientist; Wyatt (Matt Lanter), a soldier; and Lucy (Abigail Spencer), a history professor, in an attempt to prevent the destruction of our world as we all know it. This season they’ll find an unlikely ally in their quest to ruin Rittenhouse, a deadly organization with plans to change history and reshape reality — even though Lucy’s family has been a part of Rittenhouse for centuries. Still making every effort not to affect the past themselves, they will visit 1692, 1917, 1941, 1981 and more.  We’ll be introduced to the likes of Marie Curie, Hedy Lamarr, William Randolph Hearst and a multitude of other influential people throughout history."

Objavio: house69
Datum objave: 14.Ožujak/Mar.2018 u 13:45
Jeeeeeeeee!!!!!
Krenila je 2.sezona.Odlična serija za zabavit se sa zanimljivim i oku ugodnim glumcima.
Vrhunac svega je što je već tu prijevod 1.epizode.

Objavio: tantal
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2018 u 11:29
Odlicna serija.8/10 ocena.Hvala na prevodima.

Datum objave: 17.Svibanj/May.2018 u 10:56
Super serija. Stvarno su se iskazali u 2. sezoni sa zanimljivim povijesnim događajima. Sviđa mi se što govore o ljudima koji inače nisu toliko poznati u povijesti, a ipak su značajni. Smile

Finale je bilo odlično, a kraj šokantan cliff-hanger i sad ako ne obnove seriju za 3. sezonu ne znam što ću sa sobom LOL

Objavio: cersei
Datum objave: 17.Svibanj/May.2018 u 11:36
ja je u najboljoj namjeri htjela pogledati a onda vidjela Višnjića u traileruLOLLOL  Što je previše, previše jeLOL

Datum objave: 17.Svibanj/May.2018 u 11:40
ako zanemarimo to što je Višnjić u svakoj sceni kao zvonar Crkve Notre Dame, isplati se gledat LOL nije on jadan kriv što je višlji od svih tamo LOL

Datum objave: 17.Svibanj/May.2018 u 12:20
nije to, ja sam vjerovatno još u šoku od ER, traume iz djetinjstvaLOLLOL
 Višnjić onako prosječan zamijenio glumca koji karizmom skida pločice u kupaoni(George Clooney)LOLLOL Tako da mi dođe malo muka dok vidim VišnjićaLOL

Datum objave: 17.Svibanj/May.2018 u 15:45
Ivo Robic,Karlo Metikos,Gabi Novak,(Hrvatsko Nemacko poreklo),Ivica Serfezi,(sve pevaci) Harry Dean Stanton-Licanin,Boris Kavaca,Veljko Soso(Bred Dekster,Licanin,7 Velicanstvenih) KarlMalden(Mladen Sekulovic-Hercegovac,
Stana Katic-Dalmacija,Sasa Aleksander(Suzana Drobnjakovic) Srbija,Ana Aleksander,(Bograd) Rade Serbedzija-Hrvatska,Jasmin Geljo- BIH-Kanada,Stefan Kapicic-Beograd,Milos Bikovic-Beograd,Goran Visnjic Hrvatska.Velicanstveni Bekim Fehmiu-Kosovo, kojem su partneri bili S.Aznavur,Kendis Bergen i mnogi drugi.---Toni Kertis-Бернард Шварц-Nemac,Bert Lankaster -Irac, Kirk Douglas-Issur Danielovitch Demsky-Jevrejin Belorusija,Dean Martin-Dino Paul Crocetti,Italijan.Helen Mirren -Helen Lydia Mironoff,otac Rus.
Zasto su ONI bolji od svih ovih NASIH.Kada se zna koliko je rada potrebno da se ulozi samo zato sto dolaze iz Istocne Evrope-Balkana.Bravo za sve nase glumce pevace.Uspeli manje ili vise.Prati ih  to prokletstvo da dolaze sa Balkana.Pa uglavnom igraju (prostitutke) zene ili lose momke,uglavnom Ruse, muskarci.A Svarceneger sa onolikim sprah felerom,naglaskom moze glumiti Amerikanca.Nije nego.Bravo svi NASI.

Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2018 u 23:58
Ajmo opet... Otkazano nakon 2. sezone LOL

-------------

Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2018 u 00:21
naravno jer mene nagovorili da pogledam i evo njeLOLLOL

Objavio: osman2510
Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2018 u 08:36
šteta, a taman se zakuhalo. malo kratka sezona, ali dobra.
znači, prvo prepad, pa onda za izvjesno vrijeme obnova.
bar se nadamConfused

P.S.

C. daleko ti je ovo od GOT-a,
ali The 100 je tu negdje.

-------------
لا إله إلا الله محمد رسول ا

Objavio: zrinka1
Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2018 u 22:56
Zadnje dvije epizode ce biti prikazane na NBC-u 20. 12. 2018.

Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2018 u 23:57
Hvala.Ali ovi ga stvarno preterase. "Ubise" sve ono sto je interesantno za pogledati.Netfliks isto "pobio" sve dobro sto je bilo.Sta misle i cemu li se nadaju? Ko zna stvarno moze da konkurise za neku medalju.

Objavio: baho
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2018 u 00:29
Oni se uvijek nadaju parama!

"Para, para okreće svijet, politiku i nogomet!" LOL
Stih Z. pušenja, mislim iz "Dobri jarani".

A moje gledanje ovoga je ograničeno na ono što ponekad naletim na TV. Kako god i to mi je dovoljno da kažem da nije loše i da ću se možda nakaniti i u komadu pogledati sve.
Šteta što prekidaju. 

-------------
https://forum.titlovi.com/get_last_post.asp?TID=89431" rel="nofollow - >> Prijave za narednu partiju sela <<
Klikni slobodno. Ne ujedamo (osim kad smo vukodlaci).

Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2018 u 08:39
Istinu da  vam kazem drugari,TV imam.Na njemu imam 5 sportskih kanala, 2 muzicka, modni iliti fesn kanal (koji najcesce gledam) kanal o ribarenju i pecanju.Diskaveri i jos 2-3 slicna.I to je to.A nemam niti jedan gde se pojavljuju bilo koji dilberi koji sebe nazivaju politicarima  i fol "ZVEZDE" neke odvratne nazovi narodne muzike.I da vidite dragi drugari,pomaze.U zadnje 2 godine pritisak (tlak) mi je kao u mladica.Zato je sve sto gledam sa bilo koje strane sem sa nasih "bajnih TV stanica.Hvala vam svima i zelim vam prijatan dan.

Objavio: AcaNDr
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2018 u 08:56
Originalno postovano od strane tantal tantal piše:

Hvala.Ali ovi ga stvarno preterase. "Ubise" sve ono sto je interesantno za pogledati.Netfliks isto "pobio" sve dobro sto je bilo.Sta misle i cemu li se nadaju? Ko zna stvarno moze da konkurise za neku medalju.

Netflix je "pobio" ono što vredi je je izgubio licencu na Marvelove serije od strane Diznija, jer Dizni pokreće svoju mrežu i verovatno će serije prebaciti kod sebe. 

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2018 u 09:06
Tako da medalja ide AciNDr.Hvala ti covek.Makar cu se necemu nadati.Hvala.Dizni poceo ostro i Dz.Depu dadose sut kartu.Cuo sam za Dizni mrezu.Ali nisam znao da su tako ozbiljni i da ce se  ubrzo aktivirati.Hala.

Objavio: AcaNDr
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2018 u 12:29
negde sa neta (vezano za daredevil) "Of course, the remarks by both Marvel and Netflix could also mean this current Daredevil or a variation of the Matt Murdock character could show up on the already Marvel heavy Disney+ streaming service rolling out next year."

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Objavio: milosmm
Datum objave: 26.Prosinac/Dec.2018 u 00:04
Zanimljiva serija.

Datum objave: 30.Prosinac/Dec.2018 u 18:45
Super su zaokružili priču Clap

-------------

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk