Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017)

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Tri plakata izvan grada

Godina:

2017

Žanr:

drama, kriminalistički, komedija

Trajanje:

115 min

Režija:

Martin McDonagh

Scenarij:

Martin McDonagh

Glavne uloge:

Woody Harrelson
  >  Willoughby
Frances McDormand
  >  Mildred
Sam Rockwell
  >  Dixon
Christopher Berry
  >  Tony
Kerry Condon
  >  Pamela
Abbie Cornish
  >  Anne
Peter Dinklage
  >  James
Zeljko Ivanek
  >  Desk Sergeant (as Zeljko Ivanek)
Sandy Martin
  >  Momma Dixon
Clarke Peters
  >  Abercrombie
Malaya Rivera Drew
  >  Gabriella
Lucas Hedges
  >  Robbie
Amanda Warren
  >  Denise
Caleb Landry Jones
  >  Red Welby
Darrell Britt-Gibson
  >  Jerome
Jason Ledford
  >  Latino #2
Alejandro Barrios
  >  Latino
Jason Redford
  >  Latino #2
Riya May Atwood
  >  Polly
Selah Atwood
  >  Jane

Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
Korisnik
Poruka
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017)
    Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2017 u 21:43
Odličan film. Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell su briljantni. Ovakvi filmovi se ne propuštaju 8,5/10
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2017 u 22:09
Malo koji europski redatelj može snimit ovakav film u Americi. 
Kapa do poda Martinu McDonaghu, ovo je film za još jedno gledanje.
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (3) Thanks(3)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2018 u 14:26
  Odmah na početku da napišem da mi je ovo trenutno najbolji prošlogodišnji film.

Potpisnik režije i scenarija, brat Martin Mekdona, uspeva u onom što je za mnoge nemoguće. Uspeo je da opet nadmaši sebe sa ovim filmom koji naizgled tako lako i dobro secira palanku, ili što bi mi koji stanovnici iste rekli, Provansu. Martin je mislio lokalno i delovao globalno kad je radnju filma smestio u američku zabit koja se, zahvaljujući akterima, ne razlikuje mnogo od ostatka sveta. Svaka zajednica ima svog pandura siledžiju, plemenskog vrača i amorfnu povodljivu masu koja želi da bude vođena. Povod za talasanje je naizgled benigan, svi akateri ove drame su odlično predstavlejni i povezani, ukratko, ovo je remek delo u kom je sve na svom mestu.

Za sad toliko.

Preporuka.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2018 u 16:19
Solidan film, kojim ja za razliku od nekih poznavalaca filma, ne mogu reci da sam bas odusevljen. Film i sama prica me malo asociraju na bracu Koen. U pitanju je ozbiljna drama, gde su svi akteri svako na svoj nacin nesrecni, i svi prave odredjene greske. Ima nekih prenaglasenih scena bez kojih se moglo. Na kraju filma, ipak pobedjuje ljubav i emocija. Film je jedan od boljih u poslednjih par meseci.Vredi ga pogledati. Gluma je brilijantna, ne zna se ko je bolji. Posebno se istakao Sam Rockwell kao pomocnik šerifa rasista i homofob. Vudi Harrelson, je kao i uvek na nivou zadatka u ulozi serifa, koji boluje od raka. Frances Mc Dormand, odlicna.
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2018 u 08:51
Ovo mi je jedan od većih favorita za 2017 godinu. No kao što je i aleksa rekao, moj prvi dojam je bio: ovo ide uz Fargo i Blood simple, oboje braća Coen i oboje Francies McDormand. Prva dakle asocijacija bez ikakva prenemaganja i odvagivanja. Čisto i jednostavno bila je, ide uz ta dva filma. A ista glavna glumica. Savršena posveta filmovima braće Coen. Atmosfera i dijalozi predobri, za ne povjerovati. Sam Rockwell me rasturio, ostali fenomenalni. Svaki, baš svaki dijalog u filmu, možeš gledati odvojeno i uživati. Pošto režiser Martin McDonagh voli raditi s istom ekipom, jedva čekam slijedeći uradak. Lik je zakon za crnjak, u "Seven Psychopats" mu glume Woody i Rockwell. Jedva čekam slijedeći film. Još jedna rečenica- proglasiti ga nekim surogatom braće Coen je besmislica, jer je Martin odličan pisac i režiser, tijekom karijere bude napravio odmak možda u nekom drugom pravcu i opet će, uvjeren sam biti dobar.
Još da pohvalim odličan izbor kamere, Ben Davis, čovjek je dao ubrzanje filmu, svojim iskustvom na drugačijem tipu filmova. Odlično.
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2018 u 09:57
Dobar film. No, moram da kazem, bilo je i boljih tokom godine. Wind River, na primer...
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2018 u 10:49
Wind river, odličan film, no različit. Crni thriller po atmosferi, a ovo je crnjak u smislu crnoga humora..
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2018 u 12:47
Martin je iznad svega kazališni pisac i redatelj, nema on onaj koenovski filmski osjećaj.
Tri bilboarda, osim ta tri bilboarda koji su u exterieru, mogu se komotno prikazati u cjelosti na kazališnoj sceni (i dijalog je dobrim dijelom kazališni, u najpozitivnijem smislu).
No to što je robin spomenuo stoji: i Koeni i Martin u svakom filmu rade svoj maleni mikrokozmos i to rade savršeno.

Wind River je najobičniji triler s tekuće vrpce, pogledaš i zaboraviš nakon mjesec dana.
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2018 u 14:10
Pa da se ne citiram upravo sam zato dodao na kraju Davisa u tih par rečenica, Martin je pametno dodao ono što mu fali da ne bude statičnoSmileDavis je radio na blockbusterima Marvel films Guardians of the Galaxy (2014), Avengers: Age of Ultron (2015) and Doctor Strange .Uzmeš snimatelja s takvom vrstom iskustva i dobiješ ono što ti treba, uz svoj dijalog i priču.Smile

Ažurirao robin12345 - 07.Sijecanj/Jan.2018 u 14:20
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2018 u 16:27
  Evo,
Ja vas sve koji su zainteresovani, pozivam da pogledate film Suburbicon, i da date svoj misljenje.

Meni je to najjaci film, koji sam gledao u poslednjoj godini.

Zasada  postoji hd camera rip, sa hardcxoded spanskim titlovima, ali moze da se gleda, a kome se ne zuri, neka saceka bolji rip.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2018 u 16:30

Sa Robinom 12345, se podpuno slazem .Sam Rockwel je  razbio ,najbolji  je glumac u filmu. Nisam znao da je do te mere dobar glumac, ali sam sada saznao.
Na vrh
romanova View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj romanova Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2018 u 18:09
Slazem se sa svim pozitivnim kritikama koje sam procitala, odlican film :)
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2018 u 17:09
  Mekdona je postao majstor svog zanata. U stanju je da u jednoj rečenici objasni i oživi ono što neko ne može tokom celog filma. Ebing je grad u koji dolaze samo retardirani ili zalutali putnici namernici. Isto važi i za put pored kog su bilbordi. I gle čuda, prvi koji ih je notirao je najveći retard u policiji a i šire.

Na vrh
chiba View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chiba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2018 u 03:49
Odličan film.
Na vrh
krunop123 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj krunop123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2018 u 18:08
Jako dugo me neki film nije tako oduševio ...
Na vrh
bebapecic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bebapecic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2018 u 20:01
Odlicna gluma,radnja,rezija.Humana prica,ocekujem Oskaraa.
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2018 u 08:33
Sjajan film. Fenomenalna gluma i režija. Ne slažem se sa definicijom u opisu, crnohumorna drama. Ima iskrica crnog humora, ali samo u maloj, ali dovoljnoj dozi da pojača pojedine elemente ove dramčine. Svaka čast, ovo treba odgledati.
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2018 u 13:39
Odličan film, nema šta.
Malo je teško povjerovati da takvi retardi u zabitim zajednicama postoje,
ali kad vidim ove "naše", onda vjerovatno i u americi ima. Pogotovo u policiji.
A pored svega da se ljudi premlaćuju bez ikavih tako reći "normalnih razloga",
te da ni ne pomišljaju da se bilo kome žale, a kamoli da podignu optužnicu.
I sve se to lijepo zapakuje u hebenoj selendri i nikom ništa,
kao da se ništa nije desilo.
Bolest!
لا إله إلا الله محمد رسول ا
Na vrh
matijas-klopcic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj matijas-klopcic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2018 u 20:33
Необичан, врло добар филм.
Na vrh
bebapecic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bebapecic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2018 u 21:04
Odlicna film:potresna ljudska pric ispricana na nenametljiv nacin sa izvrstnom glumom.Ocekujem nekog Oskara.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.